Twisted Metal

آره خوبه ... تو انفجار هم مشکلی نداره ... کلا عالییهه
امروز با اون ماشین پلیسه زدم همشونو له کردم و یه راندو بردم :دی
چی ؟ کجا ؟ :دی آنلاین بازی کردی ؟ درست شده ؟ اگه آره که ایول اگرم نه که زکی :دی من با Meatwagon از هر 5 دست که بازی میکنم 4 دستش رو میبرم . خیلی شاخه :دی

شنيديد مي گن سيب سرخ مال دست چلاغه :d
والا من دستم چلاغ نيست اما سيب خور نيستم :d

امروز دانلودش تموم شد نصب كردم رفتم داخل بازييه مقدار TRAINING بعدش رفتم توي انلاين يه بار زدم همون ERROR رو داد دفعه دوم رفت داخل بازي :d
يه دو ساعتي NUKE زدم حال داد با اين كه تا الان TM نزده بودم ولي بعد از سه دست تقريبا" همه چي دستم اومد يه مگا استريك هم گرفتم يه بار :d
در مورد SP اين دمو هم بايد بگم يه مشكل داره و اون همه اينه كه همه مي ريزن سر تو !!!

والا من اولي رو مي زنم و 3-4 تا پكيج سلامتي هم ور مي دارم اما باز 2-3 تايي مي ريزن سر ادم :d

دوستان من -12 ساعت پيش باز خواستم برم انگار سرور ها يه چيزيشون شده بود چون اصلا" وصل نمي شد شايد دارن تعمير مي كنن اين اخريه :d

مگه تا حالا شده قسمت سینگل دموی یه بازی زمان داشته باشه؟
آره اگه دست نکشی از سینگل از طرف سونی کنسول و میفرستن هوا :دی

---------- نوشته در 11:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:51 PM ارسال شده بود ----------

چقدر زود رسیدیم به زمان Release ! انگار همین دیشب نیگفتیم OOOOooOoo کو تا زمستون تا Twisted metal بیاد!

سلام.
من بازی برا دانلودو گذاشتم 66 درصد جلو رفته.
ولی گیر کرده و بیشتر جلو نمیره (تو بک گراند گذاشتم از اول)
بعد وقتی پاوز میکنم بعد رزیوم آل رو میزنم فقط مینویسه DOWNLOADING ! حتی 20 دقیقه هم صبر کردم نشد!
مشکل از چیه؟

فايل ديگه خراب شده يا اين كه كانكشن ات به كل قطع مي شه !
بهترين كار اينه كه اصلا" با PS3 و اين نت ايران دانلود فايل هاي بزرگ رو انجام نديد گر چند من خودم هم يه بار 33 مگ اپديت U3 همين طوري شد !
بهتره با PC دانلود كنيد ! سرعت بيشتر , بك اپ از فايلي كه داشتيد به صورت خام و قابليت هاي RESUME و ...

دمو كه تا 14 فوريه تمديد شد ميگن مچ ميكينگ رو هم دارن درست مي كنن ! من كه تا الان 6-7 باري دارخل بازي رفتم اما 3 بارش رو تونستم بازي كنم چون بقيه مواقع هي بازيكن كم مياره و سرور خالي مي مونه ! واقعا" بعضي مواقع گل مي كارن با اين برنامه نويسي هاشون !

یکی از دوستام امروز تو مدرسه به نظر میرسه شدیدا هایپیده شده بود :d
میگفت دمو خیلی خفن بوده و این چیزا :d حیف حس دانلودش نبود وگرنه منم یک دست امتحان میکردم شاید منم هایپ میشدم :d
در کل به فن های جدید و قدیمی بازی تبریک میگم که به زودی بازی به دستشون میرسه! :d (چرا لیست تروفی های بازی نمیاد پس ؟ :-" :d )

دوستان اگر مي خوان كه اون قسمت SP بازي رو رد كنن حتما" از تالون استفاده كنن :d با چند دور گرفتن پك هاي سلامتي كه مثلا" سمت اون دو تا حلقه فيلم بعد خراب كردنش مي تونيد پيدا كنيد كار حله حتما" مي تونيد بازي رو تموم كنيد :d

بايد برم دوباره دمو رو نصب كنم بلكه تونستيم دو سه ساعت ديگه مولتي بزنيم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or