Twisted Metal

بازی از سایت ign نمره 9/10 گرفته!
شک نکنید که عالی از آب در اومده

کی شک کرده ها ؟؟ کی جرات کرده شک کنه ؟؟ با این حالت مواجه میشه

227.gif
بـــوم هدشات !

برو بکس فکر کنم بازی هفته دیگه دستم برسه :دی

به یاد جدیدا .. .

TM_STILLS_002.jpg

نمره هاش که برای من بالاتر از انتظارم بود! :d مخصوصا 9 از IGN ! :d
لیست تروفی هاش هم اومد!
PS3Trophies.org - Twisted Metal Trophies
ولی طلاهاش به نظر خیلی سخت میان! مخصوصا TMA و Twisted Gold !
ولی طراحی تروفی هاش خوبه! :d هم اینکه همش رو کپی هم و فقط با تغییر رنگ ندادن، هم اینکه تصویراش واضحه! ولی بعضی بازی ها کلا معلوم نیست چی هست اصلا :d

آخه من نمیدونم لیست تروفی خوندن قبلا انجام بازی چه حالی داره به جز اسپویل کردن بازی ؟ حالا این بازی که هیچی . داستان و اینا نداره ولی همیشه برام جای سوال بوده که اسپویل شدن داستان یک بازی چه لذتی داره ؟ :دی

آخه من نمیدونم لیست تروفی خوندن قبلا انجام بازی چه حالی داره به جز اسپویل کردن بازی ؟ حالا این بازی که هیچی . داستان و اینا نداره ولی همیشه برام جای سوال بوده که اسپویل شدن داستان یک بازی چه لذتی داره ؟ :دی
بستگی به بازی داره ! مثلا من تروفی های AC و GOW و Infamous و Uها و ... رو قبل از انجام بازی نمیخونم! حتی تصاویرشون رو هم نمیبینم! :d (البته تصاویرشون همیشه اسپویل میشه توی امضا و ... ملت توی PS3T ! )
مثلا این بازی که احتمالا به این زودی ها بازیش نخواهم کرد! :d و داستان هم میشه گفت نداره، مشکلی توی دیدنش نیست :d
بعد تروفی های بخش داستانی در 99% مواقع مخفی هستند! غیر از یک سری بازی ها( GOW و Uها برای مثال :d ) که اونم دور و برشون نمیرم تا اسپویل نشه! :d
و یک چیز دیگه! برای تخمین درجه سختی بازی تروفی های طلا رو دیدن کفایت میکنه! :d که اونم 99% مواقع تروفی داستانی طلا نیست و اکثرا برنز هستند! :d مثلا همین TM من فقط تروفی های طلاش رو خوندم توضیحاتشون رو :d بقیه فقط به تصاویر نگریستم :d (یک تروفی مخفی داشت اونم خوندم البته :d کنجکاو شدم چی رو مخفی کردن :d )

کلاً این امیر معتاده زیاد جدی نگیر :دی این اگه لیست تروفی نبینه یا تروفی بهش نرسه میره توی خماری و کما :دی عکس و تنوع توی تروفی هم حکم مواد خوب و بد رو براش ایفا میکنه :دی خلاصه این اول با تروفی های بازی حال میکنه بعد با خود بازی :دی
پ.ن : اینا رو گفتم چون توی چند وقت اخیر توی تاپیک های مختلف زیاد از امیر به خاطر توجه به تروفی انتقاد شده بود :دی
------------------------------------------------
همش درست غیر از جمله ی آخر
yahoo_4.gif
اما بیشتر از خود بازی با تروفی حال نمیکنم!
yahoo_4.gif
ولی مثلا آذم اعصابش خورد میشه بازیی مثل GOW همه ی تروفی هاش شبیه هم هستند! یا مثلا R3 اکثر تروفی هاش شبیه هم هستند در صورتی که R2 طراحی تروفی هاش خوب و متنوع بود
yahoo_4.gif
همین خط آخر نوشته ـت جمله ـم رو تایید میکنه :دی یکی مثل من به تروفی ها نگاه هم نمیکنه یکی مثل تو عکس هاش هم براش مهمه :دی

آخرین ویرایش:
کلاً این امیر معتاده زیاد جدی نگیر :دی این اگه لیست تروفی نبینه یا تروفی بهش نرسه میره توی خماری و کما :دی عکس و تنوع توی تروفی هم حکم مواد خوب و بد رو براش ایفا میکنه :دی خلاصه این اول با تروفی های بازی حال میکنه بعد با خود بازی :دی
پ.ن : اینا رو گفتم چون توی چند وقت اخیر توی تاپیک های مختلف زیاد از امیر به خاطر توجه به تروفی انتقاد شده بود :دی
همش درست غیر از جمله ی آخر :d اما بیشتر از خود بازی با تروفی حال نمیکنم! :d ولی مثلا آذم اعصابش خورد میشه بازیی مثل GOW همه ی تروفی هاش شبیه هم هستند! یا مثلا R3 اکثر تروفی هاش شبیه هم هستند در صورتی که R2 طراحی تروفی هاش خوب و متنوع بود :d

همین خط آخر نوشته ـت جمله ـم رو تایید میکنه
biggrin1.gif
یکی مثل من به تروفی ها نگاه هم نمیکنه یکی مثل تو عکس هاش هم براش مهمه
biggrin1.gif
من نمیگم تروفی برام مهم نیست که! میگم از خود بازی برام مهم تر نیست :d

آخرین ویرایش:
نه باو ماشين ه كه پرايده , پرايد هم هيچ جاي دنيا جز ايران و دوتا كشور بدبخت تر از خودمون نيست :d
دست اون شخصي هم كه بازي رو در دست داره دست يه خوديه از اين خارجكي ها نيست كه هر روز كرم به دستشون بزنن تا حالا افتاب نخورده باشن :d

حالا چند خريدي يا خريده :d ما كه بي خي خي ايش شديم :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or