LazaR AngeloV
کاربر سایت
بازی از سایت ign نمره 9/10 گرفته!
شک نکنید که عالی از آب در اومده
کی شک کرده ها ؟؟ کی جرات کرده شک کنه ؟؟ با این حالت مواجه میشه
برو بکس فکر کنم بازی هفته دیگه دستم برسه
به یاد جدیدا .. .
بازی از سایت ign نمره 9/10 گرفته!
شک نکنید که عالی از آب در اومده
بستگی به بازی داره ! مثلا من تروفی های AC و GOW و Infamous و Uها و ... رو قبل از انجام بازی نمیخونم! حتی تصاویرشون رو هم نمیبینم! :d (البته تصاویرشون همیشه اسپویل میشه توی امضا و ... ملت توی PS3T ! )آخه من نمیدونم لیست تروفی خوندن قبلا انجام بازی چه حالی داره به جز اسپویل کردن بازی ؟ حالا این بازی که هیچی . داستان و اینا نداره ولی همیشه برام جای سوال بوده که اسپویل شدن داستان یک بازی چه لذتی داره ؟![]()
آخه من نمیدونم لیست تروفی خوندن قبلا انجام بازی چه حالی داره به جز اسپویل کردن بازی ؟ حالا این بازی که هیچی . داستان و اینا نداره ولی همیشه برام جای سوال بوده که اسپویل شدن داستان یک بازی چه لذتی داره ؟![]()
همین خط آخر نوشته ـت جمله ـم رو تایید میکنههمش درست غیر از جمله ی آخراما بیشتر از خود بازی با تروفی حال نمیکنم!
ولی مثلا آذم اعصابش خورد میشه بازیی مثل GOW همه ی تروفی هاش شبیه هم هستند! یا مثلا R3 اکثر تروفی هاش شبیه هم هستند در صورتی که R2 طراحی تروفی هاش خوب و متنوع بود![]()
![]()
من هم مطمئن هستم بازی خوبی از اب درمیاد >:d
همش درست غیر از جمله ی آخر :d اما بیشتر از خود بازی با تروفی حال نمیکنم! :d ولی مثلا آذم اعصابش خورد میشه بازیی مثل GOW همه ی تروفی هاش شبیه هم هستند! یا مثلا R3 اکثر تروفی هاش شبیه هم هستند در صورتی که R2 طراحی تروفی هاش خوب و متنوع بود :dکلاً این امیر معتاده زیاد جدی نگیراین اگه لیست تروفی نبینه یا تروفی بهش نرسه میره توی خماری و کما
عکس و تنوع توی تروفی هم حکم مواد خوب و بد رو براش ایفا میکنه
خلاصه این اول با تروفی های بازی حال میکنه بعد با خود بازی
پ.ن : اینا رو گفتم چون توی چند وقت اخیر توی تاپیک های مختلف زیاد از امیر به خاطر توجه به تروفی انتقاد شده بود
من نمیگم تروفی برام مهم نیست که! میگم از خود بازی برام مهم تر نیست :dهمین خط آخر نوشته ـت جمله ـم رو تایید میکنهیکی مثل من به تروفی ها نگاه هم نمیکنه یکی مثل تو عکس هاش هم براش مهمه![]()
![]()
عكس فيك است :d
يا
از ان خودت نيست :d
پ.ن : ماشين ه پرايده :d
منم ميخوام !!!!!!!!![]()