Twisted Metal

آخه مستر لاین:دی اون کیلومتر های ماشین..داد میزنه ماشینش آمریکاییه:دی میخای خود ماشینم بگم بهت چیه:دی فورد تاروس:دی
این پولا خردن نداره:دی

برو تو جوب فرق بین پیکان و بقیه چیز ها رو نمیدونی :)) فعلا تو جوب باش تا باهات تماس بگیرم .. !

Mr.line قبول کن بینهایت این بازی رو Hype کردی که اصلا در اون حد نیس:دی
قبول دارن خودمم کلی با این بازی خاطره دارم جز بهترین های ps3 هم هست! همه هم این و میدونیم ! اما اصلا ارزش نداره خودمون و به آب و آتیش بزنیم 130 بدیم واسه این:دی من خودم الان پولشم دارم اما حیفم میاد بدم این قیمت واسه این بازی!

به نظر من بهترین کاراکتر همینه

Mr.Grimm خیلی ازش خوشم اومد

قدرتیش هم همون اره برقی آتشیه میزنه ماشین میره رو هـــــــوا

twisted-metal-2012-mr-grimm-screenshot.jpg

اینقدر هم هایپ هایپ نکنید :دی بازی که ارزش داره باید هایپ بشه حالا اگر مثلا تاپیک متال گیری یا چیز دیگه بود ( که این بازی ها هم ارزش خاص خودشون رو دارند ) 24 ساعته آپ بودن کــــــــــه ... وقتی یه نفر منتظره این بازی ارزون بشه به نظر من ارزش نداره ولی نمیشه کاریش کرد بازی تب و تاب خاصی داره !

10 تومن گرون تر گفتی ..

درک کن بازی رو .. البته هر کی یه علایقی داره و هر سلیقه برای خودش قابل احترامه !
10 تومن؟:))
ما هم به سلایق احترام قائل میشیم اما تبلیغ زیادی باعث نمیشه بازی محبوب بشه
یه بازی که خوبه نیازی به تبلیغ نداره به نظر من
همین الان Jak & daxter اومده 120 تومن میدن رجن 1 با اینکه پولش و دارم اما چون قیمتش این نیست نمیگیرم فعلا

---------- نوشته در 05:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:58 PM ارسال شده بود ----------

... وقتی یه نفر منتظره این بازی ارزون بشه به نظر من ارزش نداره ولی نمیشه کاریش کرد بازی تب و تاب خاصی داره !
واقعا فقط 1 نفر منتظر ارزون شدن این بازیه؟! یکم منطقی باش

باشه آقا قبول ( اصلا اگر حالا کسی بخواد ارزون بخره چی ؟؟ ) به نظر من قیمت ها خوبه و کسی براش مهم باشه می خرن و خداراشکر تعداد هم زیاده برای خرید ... !

بیخیال بچه ها :دی
فعلا با این وضعیت بازار همینه

حالا این که خوبه
من چی بگم میخوام یه SKYRIM Collector's بخرم ، قیمتش ۷۹ دلاره اما اینجا ۵۰۰ هزار تومن حساب میکنن ! :(

بیخیال بچه ها :دی
فعلا با این وضعیت بازار همینه

حالا این که خوبه
من چی بگم میخوام یه SKYRIM Collector's بخرم ، قیمتش ۷۹ دلاره اما اینجا ۵۰۰ هزار تومن حساب میکنن ! :(

به جاش بیا یه دونه T.M بخر عزیزم ...

آره قیمت ها همش همینطوره .. خوب ارزون شدن هم که دیگه اصلا فکرش هم نمی کنم مخصوصا این بازی به 2 دلیل

1. 100 درصد همه کد آنلاینش رو می زنند چون حالش به آنلاینشه ( پست یعنی دست دومش کم گیر میاد )

2 . بازی کد آنلاین داره :دی ...

---------- نوشته در 08:48 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:39 AM ارسال شده بود ----------

آقایون جاتون خالی دیروز یه دست با Mr.Grimm زدم خیلی قویهههههه ... پدر سوخته با اون ChainSaw Flame ماشین رو میاره پایین :دی !

خب بلاخره ما هم بازی رو گرفتیم :d همون طوری که قبلا هم دوستان گفتند بازی از هر نظر عالی هستش ولی یه توضیحاتی در مورد انلاین بازی میدم تا دوستانی که میخوان بازی رو تهیه کنند بیشتر با انلاین بازی اشنا بشند اول اینکه بازی دو حالت برای انلاین بازی کردن داره یعنی یا از طریق quick online action که خودش 3 تا گزینه free-for-all, team games و ojective game رو داره که سریع شما وارد game room بازی میکنه که تا الان من هر وقت ازش استفاده کردم من رو join کرده ولی همش به room های خالی که داخلش خارجی ها joinمیشن ولی بعد چند لحظه پرت میشن بیرون و قسمت بعد multiplayer که خودش به 3 قسمت online , lan , splitscreen تقسیم میشه که تو قسمت onlineمیتونیدبه game room هایی که توسط بازیکن ها ساخته شده joinبشید که تو اینجا هم ping time خودتون رو نسبت به هر room نشون میده که بهترین روش برای online بازی کردنه ولی بد بختی اینجا هم تو 60 تا 70 درصد مواقع به a network error occurred while joining the gameبر خوردم که این error رو تو video revewسایت gamespot هم داشت در موردش صحبت میکرد ولی با این حال خیلی از room ها هم به راحتی داخلش میشه joinشد وبازی کرد که تا الان یه چند دست dead match بازی کردیم که خیلی عالی بودودر مورد modeهای بازی به غیر از اون دو تا مودی که تو بتا بازی بود یعنی team dead match و nuke دارای مود هایی مانند hunted ,last man standing, dead match, team last man standing, هم میباشد (مشکلاتی هم که از بازی گفتم شاید بی ربط به مشکلات اخیری که برای خیلی از بازی ها پیش اومده نباشه چون من الان تو mw3هم مشکل fenchingرو دارم ولی میدونم که از ping time نیست چون بیش مواقع رو 130 یا 150 هستش وتو بازی هم با اینکه فعلا بیشتر امریکای ها تو بازی اند بازم پینگ های خوب هم پیدا میکنه )ولی در کل بازی یه شاهکار به تمام معناست امیدوارم این مشکلی هم که تو انلاینشه و بیشتر ما حسش میکنیم حل شه:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or