Twisted Metal

دستت هم درد نكنه ديگه Twisted Metal بزرگترين و پر هايپ ترين انحصاري PS3 هست و حتي بنظر من از سري Uncharted هم بزرگتر و عالي تر هست پس اصلا با يه تريلر از بازي نا اميد نشو ! نا سلامتي ديويد جفي پشتش هست ها !!!! ا

البته تمام دارندگان كنسول هاي سوني و فن ها به هيچ وجه از اين بازي انتظار شاهكار گرافيكي ندارند بلكه اين بازي هست و گيم پلي زيباش!!!

دقیثا حق با دوستمونه گرافیک زیادی نداره ولی بازی مگه فقط گرافیکه
گیم پلی فوق العاده و هیجان باور نکردنی داره

به نظرم نفروشش حیفه !
اصلا به نظرم بازی قشنگی نیست !
می خواستم به دوستم نشون بدم PS3 بازی هاش خیلی بهتره بعد بهش تریلرشو نشون دادم !
آبروم رفت !:d
آخه خداییش خیلی چیزه ! :d
به لینک زیر بروید تا عمق فاجعه رو ببینید !

پ.ن : جهادو ازت میخرم !
:d

آبرو چیه یکی از بهترین بازی های 2012 هست!:| میخوایی تریلر نسخه ی ایکس باکسش رو ببین تا آبروت نره:دی

بازی تو اروپا تاخیر خورد . خود دیوید تایید کرده و گفته تو اروپا تو ماه مارچ ریلیز میشه و بازی یه ذره سانسور داره و توضیح داده که این سانسور ها تقصیر اون نیست . اگه دمو های فیلم مانندش رو دیده باشین ( که تو بازی هم هست تو بخش سینگل ) یه سری صحنه های خشن داره مثل صحنه ایی که دختره میزنه تو چشمه Sweet tooth . دقیقا وقتی که چاقو به چشم Sweet برخورد میکنه تو نسخه اصلی بوده که SCEE از دیوید و اینا خواسته اون چند تا فریم آخر فیلم رو که سر چاقو میخوره به چشمش رو حذف کنن . یه چند تا دیگه از این سانسور های این شکلی داره و دیوید معضرت خواسته ولی گفته خیلی کم هستن این سانسور ها و در حد همین کم کردن چند تا فریم هستن . اینم یه تیکه از نظریات استاد جفی در مورد این قضیه :دی :
"You think I wanted to change content? F*** no - for a bunch of reasons - f*** no."

حالا این مشکل match فقط اینجا هست یا کل دنیا این مشکل رو دارن؟
نه از همه جای دنیا این مشکل رو دارن ولی یک سری میتونن بازی کنن . یعنی 4 دور بازی میکنن ولی به سختی . Random این ارور رو میده براشون ولی من خودم اصلا نتونستم . حتی یک بار

پس اگه اینجوریه باید 100% ریجین1 بازی رو تهیه کنیم که هم زودتر بازی کنیم هم سانسور نداشته باشه :d
حالا خدا کنه هفته دیگه مغازه دار های عزیز ریجین 1 بازی رو بیارن :))و نگن سخته باید صبر کرد تا 2 بیاد چون من یکی که به شخصه حاضر نیستم حتی یک فریم بازی به این قشنگی رو از دست بدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or