Twisted Metal

تاریخ ریلیز بازی 14 فوریه هست دو هفته دیگه ...

دوستان سوالی داشتم این بازی هم کد آنلاین میخواد ؟؟؟

نقدی از بازی نیومده ؟
بله چند روز پيش تاييد شد كه بازي كد انلاين داره;)

نه هنوز نيموده و فكر هم نكنم تا هفته اينده چيزي بياد چون اجازه به مجلات و سايت ها داده نميشه مگر چند روز قبل از عرضه بازي

بله چند روز پيش تاييد شد كه بازي كد انلاين داره;)

نه هنوز نيموده و فكر هم نكنم تا هفته اينده چيزي بياد چون اجازه به مجلات و سايت ها داده نميشه مگر چند روز قبل از عرضه بازي
البته کلا چند ماه پیش سونی اعلام کرد که هر بازیی که خودش publish باشه انلاین pass میخوادش

البته کلا چند ماه پیش سونی اعلام کرد که هر بازیی که خودش publish باشه انلاین pass میخوادش

اره ديگه كلا هر بازي انحصاري PS3 كه بخش انلاين داشته باشه مطمئنا يه كد انلاين هم خواهد داشت ( البته اين در صورتي هست كه خود سوني ناشر باشه چون ممكنه بازي انحصاري باشه اما سوني ناشر نباشه )

===============

در كل بشدت منتظر بازي هستم و ميخوام ببينم اين ديويد جفي Crazy Son Of The B*tch چه چيزي برامون پخته :d

دانلود دمو تمام شد الان دارم نصبش میکنم میخوام ببینم چطور هست بعد از اینکه بازیش کردم نظرم رو در رابطش میگم البته الان پینگم نجومی بالا رفته یعنی 2013 هست ولی باز سعی میکنم همه چیز بازی رو تست کنم و بیام نظرم رو بگم اون هم عادلانه !!!

من كلا نميتونم وصل شم به psn وگرنه تا حالا دمو رو دانلود كرده بودم چون اخه تو شيراز بارون داره مياد و فكر كنم بخاطر اين دهه فجر اينترنت به فنا رفته و پينگ در حد تيم ملي سنگال هست !!!

ولي خب خواهشا هركي دمو رو دانلود كرد و بازي كرد حتما بياد و و توضيحات مختصري بده و تجربياتش رو بگه

من یه چند ساعت دیگه بازی کردم . وقتی برای اولین بار میره تو بازی و منوی بازی میاد خیلی باحاله . یه Close up ـه باحال از صورت Sweet Tooth هست که در حال رانندگیه و گرافیک خیلی خوبی داره و حسابی آدرنالین بدن آدم میره بالا از هیجان . چون موزیک خیلی مشتی هم داره .
در مورد بازی هم بگم که اول بازی خیلی سخته . یعنی دکمه و قلق استفاده به موقشون بعد از چند ساعت بازی کردن دست آدم میاد . Training بازی هم خیلی مهمه که حتما باید بازی کنید . گرافیک بازی یعنی گرافیک محیط همونطوری که انتظار میرفت خیلی کم جزئیاته ولی نور پردازی ـه خوبی داره و به تم بازی میخوره . گیم پلی بازی خیلی سریع ـه . اصلا شوخی نداره با کسی . خیلی Fun و باحاله . هر ماشین یه قدرت خاص خودش رو داره ( Special Ability ) و البته مشخصات کلی خودش رو ( Armor -Speed و ...) با R1 و L1 بین اسلحه ها Cycle میشه و با R2 تیر مخصوص رو میزنه . تو کل مپ یه عالمه تیر و مهمات و Hp قرار داده شده که وقتی از روشون رد میشین بهتون میده . تخریپ پذیر هستن اکثر محیط ها و موانع محیطی باعث متوقف شدن ماشینتون نمیشن معمولا تا با این کار از سرعت بازی کم نشه . موزیک های بازی هم خیلی خوب هستن . یه 2 تا مد آنلاین فعلا بازه که من نتونستم برم توش ولی یه مد داره به اسم Nuke که تو اون باید لیدر ـه Faction مقابل رو ( بازی Faction های مختلف داره مثل Clone ها . Doll ها . Holy men و اون موتور سوار ها ) با ماشینتون بگیرید و ببرید پیش یه ماشین دیگه که اون رو اونجا Sacrifice کنه ( مثل Capture the flag یا Warsong ـه World of warcraft ـه ) که به نظر خیلی باحال میاد .
کلا در حال بازی که هستین رو دسته همه دکمه ها رو پشت سر هم دارین میزنین چون همشون کاربرد دارن و گفتم چون گیم پلی بازی خیلی سریع ـه وقت نفس کشیدن هم آدم نداره .

من كلا نميتونم وصل شم به psn وگرنه تا حالا دمو رو دانلود كرده بودم چون اخه تو شيراز بارون داره مياد و فكر كنم بخاطر اين دهه فجر اينترنت به فنا رفته و پينگ در حد تيم ملي سنگال هست !!!

ولي خب خواهشا هركي دمو رو دانلود كرد و بازي كرد حتما بياد و و توضيحات مختصري بده و تجربياتش رو بگه
سلام آره اینجا هم به خاطر بارون پینگ چهار رقمی الان دارم واقعا خیلی بده البته من سعی کردم که آنلاین بازی رو تست کنم ولی match making error میده که البته این ربطی به پینگ من نداره و مشکل خود بازی هست که صدای حتی سازنده رو در آورده و قول داده به زودی این مشکل رو رفع کنه .
دوستمون هم در مورد بازی گفت ولی من هم نظریات خودم رو میگم بازی به شدت سخت هست و هوش مصنوعی دشمنان هم خدا و واقعا نمیشه باهاشون کل انداخت البته من خودم تقریبا قلق بازی دستم اومده و خوب میجنگم ولی مشکلی که وجود داره اینه که من هر چی گشتم جون و یا همون به اصطلاح خون توی بازی ندیدم که بشه گرفت و جونمون رو پر کنیم و این من رو واقعا زجر میده شاید به خاطر مدش باشه !
گرافیک بازی برای یک بازی به این شلوغی و سریع بودن خوبه این رو واقعا میگم بازی خیلی سریع هست یعنی فقط بزن و برو و موشک بگیر و دوباره برگرد بزن تقذیبا همه ی دیوارها و خونه ها رو هم میشه خورد کرد و رفت از نظر گیم پلی هم باحاله ولی کمی اولش شاید براتون مشکل باشه ولی حتما بخش آموزشی بازی رو برید تا قلقش دستتون بیاد که چی به چیه . اوج لذت بازی موقعی هست که کاملا با بازی آشنا بشید و همه ی تجهیزات و کارهای بازی رو یاد بگیرید اونوقت هست که دیگه واقعا بازی حال میده چون واقعا بزن بزن باحالی داره .
به نظر من اصل بازی به گیم پلی خفنش هست که واقعا خوب کار شده از جمله اینکه یکی از وسایلی که میتونید انتخاب کنید هلیکوپتر هست که واقعا کنترلش راحته و لذت بخش در صورتی که توی خیلی از بازیها هلکوپتر هست ولی به این راحتی نمیشه کنترلشون کرد همین الان بگم که گیم پلی بازی شما رو معتاد بازی خواهد کرد اگر بخوام یه نمره به بازی بدم از 10 نمره البته من فقط بخش تکنفره رو چک کردم یعنی مولتی هنوز کار نمیکنه و من به بخش تک نفره نمره 8 رو میدم ولی باید بعد از راه افتادن سرورهاش و رفع مشکلشون اونها رو هم تست کنم و از نظر قدرت سرور و بقیه موارد از جمله بالانس بازی یک نمره جداگانه هم بدم به زودی بخش آنلاین هم تست میکنم !

گرافیک که نداره اصلا بازی . البته فکر نکنم کسی انتظار گرافیک داشته باشه از این بازی . همون چیزی که تو تریلر ها دیدین . همونطوریه .
درسته انتظار نداریم در حد U3 باشه:دی
ولی اگه همونی که تو دمو ها بود باشه که باز خیلی خوبه

مشکلی که وجود داره اینه که من هر چی گشتم جون و یا همون به اصطلاح خون توی بازی ندیدم که بشه گرفت و جونمون رو پر کنیم و این من رو واقعا زجر میده شاید به خاطر مدش باشه !
سلام
تو نقشه یه نقطه آبی رنگ مشخص میشه بعضی وقتا . اونجا HP هست . یه جعبه آبی رنگه که از روش رد بشی نصف خونت رو پر میکنه تقریبا . این جعبه فکر کنم 4 تا بیشتر تو مپ نیست که 3 تاش وسط ساختمون های بزرگ هست و یکیشم تو استخره آبه . کلا باید خون پر کنی تو طول بازی وگرنه خیلی سخت میشه کارت . راه دیگه هم برای پر کردن خون کشتن راننده حریفه :دی یعنی وقتی یه ماشین رو داغون میکنی که میگه مثلا شما فلانی رو منحدم کردین . رانندش همونجا آتیش گرفته و داره رو زمین راه میره , اگه بزنی بهش و زیرش کنی یه کم خون بهت میده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or