بله چند روز پيش تاييد شد كه بازي كد انلاين دارهتاریخ ریلیز بازی 14 فوریه هست دو هفته دیگه ...
دوستان سوالی داشتم این بازی هم کد آنلاین میخواد ؟؟؟
نقدی از بازی نیومده ؟

بله چند روز پيش تاييد شد كه بازي كد انلاين داره
نه هنوز نيموده و فكر هم نكنم تا هفته اينده چيزي بياد چون اجازه به مجلات و سايت ها داده نميشه مگر چند روز قبل از عرضه بازي
TM باز خفنیه
!البته کلا چند ماه پیش سونی اعلام کرد که هر بازیی که خودش publish باشه انلاین pass میخوادشبله چند روز پيش تاييد شد كه بازي كد انلاين داره
نه هنوز نيموده و فكر هم نكنم تا هفته اينده چيزي بياد چون اجازه به مجلات و سايت ها داده نميشه مگر چند روز قبل از عرضه بازي
البته کلا چند ماه پیش سونی اعلام کرد که هر بازیی که خودش publish باشه انلاین pass میخوادش

سلام آره اینجا هم به خاطر بارون پینگ چهار رقمی الان دارم واقعا خیلی بده البته من سعی کردم که آنلاین بازی رو تست کنم ولی match making error میده که البته این ربطی به پینگ من نداره و مشکل خود بازی هست که صدای حتی سازنده رو در آورده و قول داده به زودی این مشکل رو رفع کنه .من كلا نميتونم وصل شم به psn وگرنه تا حالا دمو رو دانلود كرده بودم چون اخه تو شيراز بارون داره مياد و فكر كنم بخاطر اين دهه فجر اينترنت به فنا رفته و پينگ در حد تيم ملي سنگال هست !!!
ولي خب خواهشا هركي دمو رو دانلود كرد و بازي كرد حتما بياد و و توضيحات مختصري بده و تجربياتش رو بگه
درسته انتظار نداریم در حد U3 باشهگرافیک که نداره اصلا بازی . البته فکر نکنم کسی انتظار گرافیک داشته باشه از این بازی . همون چیزی که تو تریلر ها دیدین . همونطوریه .
سلاممشکلی که وجود داره اینه که من هر چی گشتم جون و یا همون به اصطلاح خون توی بازی ندیدم که بشه گرفت و جونمون رو پر کنیم و این من رو واقعا زجر میده شاید به خاطر مدش باشه !