ortegoli کاربر سایت Apr 25, 2011 #18 چه ماشین جنگی خفنی ان شا الله بیاد انلاین بزنیم این ژاپنی ها رو بترکونیم
Empty Box کاربر سایت Jun 21, 2011 #20 دوستان اول بهم تبریک بگید که واسه این بازی رفتم PS3 خریدم . البته در درجه اول برای Heavy Rain بعد God Of War گرفتم و بعد برای این بازی :d ... بعدشم اینکه یه نفر بیاد بگه چنتا تریلر برای این بازی اومده - من اینجا شصت تا لینک دانلود دیدم ! من فقط تریلر اول رو دیدم - لطفا لینک بقیه رو بدید برای دانلود. ممنون.
دوستان اول بهم تبریک بگید که واسه این بازی رفتم PS3 خریدم . البته در درجه اول برای Heavy Rain بعد God Of War گرفتم و بعد برای این بازی :d ... بعدشم اینکه یه نفر بیاد بگه چنتا تریلر برای این بازی اومده - من اینجا شصت تا لینک دانلود دیدم ! من فقط تریلر اول رو دیدم - لطفا لینک بقیه رو بدید برای دانلود. ممنون.
Ezio da Firenze کاربر سایت Aug 5, 2011 #22 بازی تاخیر خورد تا ۲۰۱۲ http://www.eurogamer.net/articles/2011-08-05-twisted-metal-delayed-into-2012
Lord Zeus کاربر سایت Aug 25, 2011 #24 خب تاریخ عرضه بازی در امریکای شمالی 14 فوریه اعلام شده، جالب اینکه 14ـهم روز ولنتاین هم هست.
Scαrface Aspect of Life کاربر سایت Aug 27, 2011 #25 یه تریلر جدید اومده از Dollface خیلی کارش درسته بازی ناجور فانه ... بشینیم پای مالتی پلیرش فکر کنم یه 7-8 ساعتی میخکوب باشیم
یه تریلر جدید اومده از Dollface خیلی کارش درسته بازی ناجور فانه ... بشینیم پای مالتی پلیرش فکر کنم یه 7-8 ساعتی میخکوب باشیم
M MOrteza_DJmix کاربر سایت Aug 27, 2011 #26 نوشته شده توسط Lord Zeus: خب تاریخ عرضه بازی در امریکای شمالی 14 فوریه اعلام شده، جالب اینکه 14ـهم روز ولنتاین هم هست. بیشتر... به تاریخ خودمون کی میشه؟
نوشته شده توسط Lord Zeus: خب تاریخ عرضه بازی در امریکای شمالی 14 فوریه اعلام شده، جالب اینکه 14ـهم روز ولنتاین هم هست. بیشتر... به تاریخ خودمون کی میشه؟
Black Mamba کاربر سایت Aug 30, 2011 #28 نوشته شده توسط Ehsan Cliff: من خاطره هايي خوشي از اين بازي دارم.اميدوارم زودتر عرضه بشه بیشتر... متاسفانه باید تا زمستون صبر کنی!
نوشته شده توسط Ehsan Cliff: من خاطره هايي خوشي از اين بازي دارم.اميدوارم زودتر عرضه بشه بیشتر... متاسفانه باید تا زمستون صبر کنی!
vampire may cry کاربر سایت Sep 3, 2011 #29 يادمه اين بازي و road rushبازي هاي مورى علاقه من تو ps1بودن. حتما مي خرمش وقتي اومد!
Captain_Black کاربر سایت Sep 3, 2011 #30 واقعا وقتی تریلرهای این بازی رو میبینم یاد دوران خوش PS1 میفتم :d با Twisted Metal Black هم که حرف نداشت.کاش این یکی از همه بهتر بشه.اونموقع هیشکی نمیتونست تو این بازی با من کل بندازه :d عجب دورانی بود.من عاشق SWEET TOOTH هستم :d
واقعا وقتی تریلرهای این بازی رو میبینم یاد دوران خوش PS1 میفتم :d با Twisted Metal Black هم که حرف نداشت.کاش این یکی از همه بهتر بشه.اونموقع هیشکی نمیتونست تو این بازی با من کل بندازه :d عجب دورانی بود.من عاشق SWEET TOOTH هستم :d