esm nadaram
کاربر سایت
پوست شیر تا قسمت 3 یا 4 فصل سوم واقعا تکرار نشدنی بود.
یه ملت درگیر بودن قاتل کیه
بازنده هم سریال خوبی بود
یه ملت درگیر بودن قاتل کیه
بازنده هم سریال خوبی بود
رو دستش نیست. از شخصیتا بگیر تا کیفیت خود انیمیشن و موسیقی اصن با آدم حرف میزنه. بهترین قسمتشم بنظرم قسمت 9 فصل 1 هنر خالصهعزیزان فحشم ندید ولی من آرکین رو ندیده بودم. شروع کردم و دیدم... فقط پشمام.... خدا مارو ببخشه دیر دیدیم....
به بانو هیلی استانفیلد ارادت داشتم ، ارادتم دو چندان شد...
بین این سریال ها کدوم کشش بالا داره ؟؟؟
Ted Lasso
Barry
The Bear
این یکی از بهترین خبرهای چند وقت برای بنده به حساب میاد.View attachment 367641
سریال جدید Vince Gilligan، خالق بریکینگ بد، یک اثر علمی-تخیلی روانشناختی هست که شرایط انسانی را به شیوهای شگفت انگیز بررسی میکنه
- قابل مقایسه با آثار کلاسیکی مانند E.T
- Rhea Seehorn نقش اصلی فیلم رو بازی میکنه
- فیلمبرداری به پایان رسیده و به زودی از طریق Apple TV+ منتشر میشه
پس Barry می بینم
کشش بالا داره تا قسمت آخر ؟؟ اکشن ؟
اصلا اکشن نیست به اون شکل، یه سری اکشن داره ولی نه زیاد.درباره سریال Barry نظرات ضد و نقیض . بعضی گفتن شاهکار بعضی گفتن خوب و بعضی گفتن چرته.
چجوریاست ؟
مث واکینگ دد میوفتاد یه شیر دوشی اونوقت... حاجی تو اوج قیچیشون کردنمیشد گیلیگان همکاریشو با AMC ادامه میداد؟!![]()
![]()
والا حقیقتا حوصله بحث فصل اخر گیمو ندارم اونم که خوشت اومده نظر شخصی شماس من کاری ندارم ولی فقط خواستم بگم پایانش دیگه چقدر میخواستین هپی اندینگتر از اینی که هست بشه با تموم سرکار گذاشتنمون ؟تراژثک کجا بودتاج و تخت من با فصل آخر مشکلی نداشتم . روندی که پیش گرفته بود اون اتفاق آخر قابل پیش بینی بود و فصل خفنی بود . حال چون طبق خواست اکثر تماشاگران پیش نرفت دلیل نمی شه که آشغال بوده باشه . تراژدیک تمامش کردند نه هپی اندینگ
مث واکینگ دد میوفتاد یه شیر دوشی اونوقت... حاجی تو اوج قیچیشون کرد![]()
ناپولی*لهجه زیبای ایتالیایی