اینو خانواده میدیدن برای همین درجریان داستانشم.واقعا کارگردانش سادیسم داره که انقدر با داستانش مخاطب رو اذیت میکنه.من اینو صددرصد باور دارم که دیتای خوب ایرانی وجود نداره.تو هر زمینه ای.
این فصل دکستر با اینکه یه سری مشکلات داشت اما اپیزودای آخر واقعا خوب بود و چقدر هم خوب جمع و جورش کردن.
قشنگ در حد اوج دکستر اصلی بود برام اپیزود آخر! بشدت هیجانی و پرالتهاب.
داستان قاتل سریالی شدن برایان هم تو سریال اصلی یکم برام غیر قابل درک بود اینجا با بک استوری کاملی که ازش نشون دادن قشنگ منطقی کرد کل رفتارشو.
Barry عالیه.
Ted Lasso میتونه جذاب باشه اما بنظرم خیلی کشش میدن از یه جایی به بعد.
The Bear هم یه درام کند سنگین قوی هست ولی چیزی نیست که بخواد هیجانیت کنه پشت هم ببینی اگه دنبال همچین چیزی هستی.
این فصل دکستر با اینکه یه سری مشکلات داشت اما اپیزودای آخر واقعا خوب بود و چقدر هم خوب جمع و جورش کردن.
قشنگ در حد اوج دکستر اصلی بود برام اپیزود آخر! بشدت هیجانی و پرالتهاب.
داستان قاتل سریالی شدن برایان هم تو سریال اصلی یکم برام غیر قابل درک بود اینجا با بک استوری کاملی که ازش نشون دادن قشنگ منطقی کرد کل رفتارشو.
Barry عالیه.
Ted Lasso میتونه جذاب باشه اما بنظرم خیلی کشش میدن از یه جایی به بعد.
The Bear هم یه درام کند سنگین قوی هست ولی چیزی نیست که بخواد هیجانیت کنه پشت هم ببینی اگه دنبال همچین چیزی هستی.
چقدر این قسمت severance خوب بود.داشتم کم کم نا امید میشدم اون حس خاصی که فصل یک میداد رو تو چهار قسمت قبلی حسش نکردم ولی این قسمت رو با لذت دیدم.احساس میکنم تاره موتورشون روشن شده و امیدوارم قسمت های بعدی به حاشیه نره.یکی silo یکی severance سریال هاییه که همش ناراحت تموم شدنشون هستم و هر هفته براشون هیجان داشتم و دارم.