TV Center

بین این سریال ها کدوم کشش بالا داره ؟؟؟

Ted Lasso

Barry

The Bear

پوست شیر عالیه

هر قسمت که می دیدم سریع قسمت بعد پلی می کردم
اینو خانواده میدیدن برای همین درجریان داستانشم.واقعا کارگردانش سادیسم داره که انقدر با داستانش مخاطب رو اذیت میکنه.من اینو صددرصد باور دارم که دیتای خوب ایرانی وجود نداره.تو هر زمینه ای.

عزیزان فحشم ندید ولی من آرکین رو ندیده بودم. شروع کردم و دیدم... فقط پشمام.... خدا مارو ببخشه دیر دیدیم....
به بانو هیلی استانفیلد ارادت داشتم ، ارادتم دو چندان شد...
رو دستش نیست. از شخصیتا بگیر تا کیفیت خود انیمیشن و موسیقی اصن با آدم حرف میزنه. بهترین قسمتشم بنظرم قسمت 9 فصل 1 هنر خالصه

این فصل دکستر با اینکه یه سری مشکلات داشت اما اپیزودای آخر واقعا خوب بود و چقدر هم خوب جمع و جورش کردن.
قشنگ در حد اوج دکستر اصلی بود برام اپیزود آخر! بشدت هیجانی و پرالتهاب.

داستان قاتل سریالی شدن برایان هم تو سریال اصلی یکم برام غیر قابل درک بود اینجا با بک استوری کاملی که ازش نشون دادن قشنگ منطقی کرد کل رفتارشو.

بین این سریال ها کدوم کشش بالا داره ؟؟؟

Ted Lasso

Barry

The Bear

Barry عالیه.
Ted Lasso میتونه جذاب باشه اما بنظرم خیلی کشش میدن از یه جایی به بعد.
The Bear هم یه درام کند سنگین قوی هست ولی چیزی نیست که بخواد هیجانیت کنه پشت هم ببینی اگه دنبال همچین چیزی هستی.

• Like
Reactions: Rohshen and AlexRRR
این فصل دکستر با اینکه یه سری مشکلات داشت اما اپیزودای آخر واقعا خوب بود و چقدر هم خوب جمع و جورش کردن.
قشنگ در حد اوج دکستر اصلی بود برام اپیزود آخر! بشدت هیجانی و پرالتهاب.

داستان قاتل سریالی شدن برایان هم تو سریال اصلی یکم برام غیر قابل درک بود اینجا با بک استوری کاملی که ازش نشون دادن قشنگ منطقی کرد کل رفتارشو.

Barry عالیه.
Ted Lasso میتونه جذاب باشه اما بنظرم خیلی کشش میدن از یه جایی به بعد.
The Bear هم یه درام کند سنگین قوی هست ولی چیزی نیست که بخواد هیجانیت کنه پشت هم ببینی اگه دنبال همچین چیزی هستی.
پس Barry می بینم

کشش بالا داره تا قسمت آخر ؟؟ اکشن ؟

چقدر این قسمت severance خوب بود.داشتم کم کم نا امید میشدم اون حس خاصی که فصل یک میداد رو تو چهار قسمت قبلی حسش نکردم ولی این قسمت رو با لذت دیدم.احساس میکنم تاره موتورشون روشن شده و امیدوارم قسمت های بعدی به حاشیه نره.یکی silo یکی severance سریال هاییه که همش ناراحت تموم شدنشون هستم و هر هفته براشون هیجان داشتم و دارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or