Jaw
کاربر سایت
میشه لطف کنین یه توضیح مختصر بدین چه ربطی به سوالم داره این سری چون همش درباره جوونیای کارکتر اصلیه؟original sin ببین یه چیزایی دستت میاد![]()
میشه لطف کنین یه توضیح مختصر بدین چه ربطی به سوالم داره این سری چون همش درباره جوونیای کارکتر اصلیه؟original sin ببین یه چیزایی دستت میاد![]()
خیر من همچین حسی ندارم.نمیدونم فقط من حس میکنم که Severnce بهش آب بستن یا شما ها هم همینطوری اید؟
چرا فصل دومش اینجوری شده؟
آب بستن کاملا.یعنی همچین آب بستنی به این شدت رو من تو آخرین فصل from دیدم که فقط قسمت اخرش اتفاقی افتاد.منی که فصل اول severance رو عاشقش بودم این فصل میتونم بگم خودشونم نمیدونستن باید چه داستانی بسازن. یه اتفاقی از سه قسمت پیش قرار بوده بیوفته و تازه داره این اتفاق میوفته.ممکنه از الان به بعد تازه سریال داستانش خوب بشه و بنظر همین میشه ولی این طرز سریال ساختن که تصمیم بگیری یه سریال ده قسمته بسازی و پنج قسمت اولش فیلتر باشه اصلا روش درستی نیست.امیدوارم دیگه این چند قسمتی که مونده رو در حد فصل 1بیوفتن رو دور و بقیه اش فیلر نباشه.نمیدونم فقط من حس میکنم که Severnce بهش آب بستن یا شما ها هم همینطوری اید؟
چرا فصل دومش اینجوری شده؟
وندر پدر پادر و وی هست ؟؟؟!!!!
وندر چطوری در باطن گرگ رفته ؟؟؟
رز سیاه قضیه اش چیه ؟
سریال landman زیباست ؟؟؟
تیلور شریدان ساخته
بنظرتون از کدوم شروع کنیم خودش یا اسپین اف هاش؟اسپین آف هاش شاهکارند
به ترتیب اسمشون
۱۸۸۳
۱۹۲۳
منظورم اینه DNA وندر از کجا آورد که با شیمر و اون گرگ ها ترکیب کرد ؟؟
رز سیاه با اون زن سیاهپوست هیکل چه خصومتی داره که پسرش رو کشتند و دخترش هم گرفتند و تبدیل به نور شد ؟؟