noctis-sm3 کاربر سایت سه شنبه at 11:26 PM #36,661 نوشته شده توسط AlexRRR: توی فصل اول جمع بندی می شه ؟ بیشتر... نه، ولی توی ذهن خودت جمع بندی کن چون واقعا هیچ ارزشی نداره و صرفا جهت محبوبیت سریال تو زمان خودش، هی ادامه دادن...!!!!! Reactions: AlexRRR and bayern_vahid
نوشته شده توسط AlexRRR: توی فصل اول جمع بندی می شه ؟ بیشتر... نه، ولی توی ذهن خودت جمع بندی کن چون واقعا هیچ ارزشی نداره و صرفا جهت محبوبیت سریال تو زمان خودش، هی ادامه دادن...!!!!!
AlexRRR کاربر سایت دیروز در 12:21 AM #36,662 نوشته شده توسط Silent Storm: عزیزان فحشم ندید ولی من آرکین رو ندیده بودم. شروع کردم و دیدم... فقط پشمام.... خدا مارو ببخشه دیر دیدیم.... Spoiler به بانو هیلی استانفیلد ارادت داشتم ، ارادتم دو چندان شد... بیشتر... اینقدر زیباست ؟
نوشته شده توسط Silent Storm: عزیزان فحشم ندید ولی من آرکین رو ندیده بودم. شروع کردم و دیدم... فقط پشمام.... خدا مارو ببخشه دیر دیدیم.... Spoiler به بانو هیلی استانفیلد ارادت داشتم ، ارادتم دو چندان شد... بیشتر... اینقدر زیباست ؟
Silent Storm کاربر سایت دیروز در 5:17 PM #36,663 نوشته شده توسط AlexRRR: اینقدر زیباست ؟ بیشتر... من خیلی انیمه و انیمیشن نمیبینم. ته تهش چنتا انیمیشن بلند . در بین سریالی ها ، آرکین واقعا تو هم سبکای خودش تاپه. Reactions: AlexRRR
نوشته شده توسط AlexRRR: اینقدر زیباست ؟ بیشتر... من خیلی انیمه و انیمیشن نمیبینم. ته تهش چنتا انیمیشن بلند . در بین سریالی ها ، آرکین واقعا تو هم سبکای خودش تاپه.
NaRiiMaN Equality is a Utopian Fantasy ناظم انجمن امروز در 7:44 PM #36,664 لینک های ۳ قسمت فصل جدید Reacher اومد. Reactions: AlexRRR, Arash-S212, HIGH VOLTAGE و 2 کاربر دیگر