TV Center

قسمت هفتم از فصل دوم جداسازی خیلی خفن بود. به نظرم یکی از بهترین‌ها بود بین تمام سریال‌ها. یه سری چیزارو مشخص میکنه و ازون‌ور سوالات جدیدی هم درست میشه. ولی خب به وضوح مشخصه که لومنی‌ها چه بلایی سر مارک و جما آوردن برای اهداف خودشون و این دوتا ظاهرا از همون ابتدا هدف اصلی بودن برای شرکت! ببینیم قسمت هشتم چه مسیری رو خواهد رفت.

دو هفتس میخام از سایت 30nama اشتراک بگیرم درگاه پرداختش کار نمیکنه سایت مشابه که بالاترین کیفیت رو بذاره سراغ دارید؟
بعد سینما بهترین سایت از لحاظ انکود امپایر هستش
از اوامووی بگیر
آوا آرشیو خوبی داره ولی انکود هاش بالاترین کیفیت نیست ، دوستمون بالاترین کیفیت رو میخواد

• Like
Reactions: AlexRRR and Shiriin
بعد سینما بهترین سایت از لحاظ انکود امپایر هستش

آوا آرشیو خوبی داره ولی انکود هاش بالاترین کیفیت نیست ، دوستمون بالاترین کیفیت رو میخواد
این سایتی که معرفی کردی قیمتش نسبت به لینک ها و کیفیتش خیلی خوبه مرسی

• Like
Reactions: Arash-S212
ای بابا هرچی فیلم و سریال دان میکنم همش توش گی داره...
برم سریال ایرانی ببینم حداقل اونجا ن.ریدن.

سریال ایرانی :

View attachment 369915
من یادمه چند سال پیش کاملا اوکی بود با این بودن این قشر در سریال ها.
جالبه تو هم حالت از این قشر بهم خورده.:دی

به اسنیپ سلام کنید:دی
View attachment 369994
یعنی یک جوانمرد یا زن پیدا نمیشه مستند ماندلا (همون بزهکاری که تبدیل به نماد دموقراضی شده :دی) رو با یک کاراکتر سفید و بور و چشم روشن بسازه؟ :D

یا اون یکی مشکوک به متجاوز بودن لوتر؟ یا اوباما؟ :D

نمیشه اینارو سفید کنند حال کنیم؟ :D

View attachment 369994
کسی هست واقعا که انتظاری از این سریال داشته باشه یا براش هایپ باشه؟ چنان آشغالی بشه که تو زباله دون تاریخ مدیوم تلویزیون دفن و فراموش میشه قطعا. یچی بدتر از حلقه های قدرت امازون قراره ساخته بشه.
فیلماش وقتی هست با وجود اون کست و افسانه هایی که دیگه بین ما نیستن کی میاد این مزخرف رو تماشا کنه؟ حاضر بودم خود هری پاتر سیاه پوست گی بشه ولی به اسنیپ دست نزنن و بازیگر ادمیزادی بازیش کنه. این حجم از کثافت فرهنگی باورنکردنی نیست!

View attachment 369994
حالا بازم چند نفر پیدا میشند با نگاه از بالا به پایین به بقیه میان از این انتخاب حمایت می‌کنند که این یک اثر فانتزی هست هیچ اشکالی نداره چنین تغییراتی، ولی کافیه فردا روزی یک شخصیت منفی سیاه پوست تو یک فیلم و سریال داشته باشیم اولین نفر صدا اعتراضشون بالا میره

• Like
Reactions: noctis-sm3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or