TV Center

چقد عدد هشت واسه اخرین فصل یه سریال میتونه نحس باشه اون از گیم اف ترونز اینم از دکستر واقعا تو دیوار بود واقعا چه وضع پایان بندی واسه دکستر حتی رغبت نمیکنم برم نیو بلادم ببینم یا جدیده رو این پایان بندی خدا لعنتشون کنه سازنده و فیلنامه نویس هر ناانسانی که پشت این پایان بندی این سریالا بوده🤦🤦🤦🤦

ابتدا بگم سریال واقعا شاهکاره . آدم خوب تقریبا تو سریال وجود نداره . یا خاکستری هستند یا سیاه. آدم ها برای رسیدن به هدف ممکنه هر کاری بکنند و خیلی آدم ها در واقع شیاطینی هستند در کالبد انسان .

دلم برای اون بچه زیک سوخت معلوم نشد آخرش دست چه خانواده ای افتاد . اون پسره وایت ازش خوشم نمی اومد و چت بود ولی وقتی مرد ناراحت کننده بود .
مرگ روث در پایان سریال بعد اون همه سختی شوکه کننده و تراژدیک بود و عاقبت له خیر نشد . ثروت دارلین به کی رسید ؟ .

به نظرم یکم پایان سریال باز بود مخصوصا وقتی جونا با اسلحه ترتیب اون کارآگاه خصوصی داد !!!

می تونستند در ۵ فصل با پایان بسته تر در قالب ۵۰ قسمت ببندند . مثلا پایان سریال مارتی توی حیاط خونه در شیکاگو در حال خواندن روزنامه و خوردن قهوه در آرامش .

سریال واقعا آدم به فکر وا می داره که ما انسان ها وقتی در تنگنا قرار می گیریم ممکنه چه کارهای کثیفی بکنیم.

پایان سریال یکجورایی برای خود من غمبار بود مثل سریال 1883 و Hell on Wheels. واقعا فضای دارک و سنگینی داره این سریال و اتمسفرش شبیه Bates motel هست .

چقد عدد هشت واسه اخرین فصل یه سریال میتونه نحس باشه اون از گیم اف ترونز اینم از دکستر واقعا تو دیوار بود واقعا چه وضع پایان بندی واسه دکستر حتی رغبت نمیکنم برم نیو بلادم ببینم یا جدیده رو این پایان بندی خدا لعنتشون کنه سازنده و فیلنامه نویس هر ناانسانی که پشت این پایان بندی این سریالا بوده🤦🤦🤦🤦
تاج و تخت من با فصل آخر مشکلی نداشتم . روندی که پیش گرفته بود اون اتفاق آخر قابل پیش بینی بود و فصل خفنی بود . حال چون طبق خواست اکثر تماشاگران پیش نرفت دلیل نمی شه که آشغال بوده باشه . تراژدیک تمامش کردند نه هپی اندینگ

• Like
Reactions: Rohshen
تاج و تخت من با فصل آخر مشکلی نداشتم . روندی که پیش گرفته بود اون اتفاق آخر قابل پیش بینی بود و فصل خفنی بود . حال چون طبق خواست اکثر تماشاگران پیش نرفت دلیل نمی شه که آشغال بوده باشه . تراژدیک تمامش کردند نه هپی اندینگ
والا حقیقتا حوصله بحث فصل اخر گیمو ندارم اونم که خوشت اومده نظر شخصی شماس من کاری ندارم ولی فقط خواستم بگم پایانش دیگه چقدر میخواستین هپی اندینگتر از اینی که هست بشه با تموم سرکار گذاشتنمون ؟تراژثک کجا بود

والا حقیقتا حوصله بحث فصل اخر گیمو ندارم اونم که خوشت اومده نظر شخصی شماس من کاری ندارم ولی فقط خواستم بگم پایانش دیگه چقدر میخواستین هپی اندینگتر از اینی که هست بشه با تموم سرکار گذاشتنمون ؟تراژثک کجا بود
اگر تراژدیک نبود پس چی بود !!!!

دنریس قلبا آدم خوبی بود و خیلی سختی کشید . فروخته شد به قبیله وحشی دوتراکی ها و کلی جنگید و برده آزاد کرد . من بهش حق می دهم کینگزلند(پایتخت) آتش زد چون آدم هاش نامرد و طرفدار ظالم بودند ولی در آخر کشته شد و به حقش نرسید اونم به دست جان اسنو که اونم آدم دلرحمی بود و تحت تاثیر صحبت های تایریون لنیستر قرار گرفت و دنریس (عمه خودش) رو کشت .

خلاصه دنریس تارگریان کشته شد و جان اسنو تبعید بعد از اون همه فداکاری و سختی که هر دو کشیدند .

ته غم بود.

اوزارک یکی از بدترین پایان‌بندی‌ها رو داره؛ شش قسمت آخرشم به‌شدت بده. 🦢 :D

پنج سال سریال رو دنبال کنی و این پایان‌بندی رو بهت نشون بدن؟!x-(

مث واکینگ دد میوفتاد یه شیر دوشی اونوقت... حاجی تو اوج قیچیشون کرد :D

وینس گیلیگان باید همیشه قدردان AMC باشه؛ چون فیلم‌نامه Breaking Bad رو نه HBO گردن گرفت و نه Showtime؛ اختیار تامی که AMC به گیلیگان و تیمش می‌داد، به هیچ شورانری نمی‌داد. فراموش نکن از کجا اومدی. :D 🦢

1739863413036.png

آخرین ویرایش:
اوزارک یکی از بدترین پایان‌بندی‌ها رو داره؛ شش قسمت آخرشم به‌شدت بده. 🦢 :D

پنج سال سریال رو دنبال کنی و این پایان‌بندی رو بهت نشون بدن؟!x-(

وینس گیلیگان باید همیشه قدردان AMC باشه؛ چون فیلم‌نامه Breaking Bad رو نه HBO گردن گرفت و نه Showtime؛ اختیار تامی که AMC به گیلیگان و تیمش می‌داد، به هیچ شورانری نمی‌داد. فراموش نکن از کجا اومدی. :D 🦢

View attachment 367804
البته نظر شماست و محترمه ولی

اوزارک پایان بندی فوق العاده و دارکی داشت

من که لذت بردم . قوی و منطقی بود و شوکه کننده

قسمت اول وایت لوتس خیلی خوب بود. جالبه هر سیزن که میاد، خانواده‌های داخل سریال داغون‌تر میشن. یه مشت پولدار سرخوش با مشکلات عجیب غریب. این شخصیت داداش بزرگه خیلی جالبه به نظرم. ازیناس که گنده میگویه ولی خودش هیچی نیست :D در کل فصل خیلی خوبه در پیش داریم. این والتر گاگینز هر بار که تو سریال جدید میبینیمش، پیشونیش داره بلندتر میشه :D بازیگرای این فصل رو دوس دارم. خوبن همشون.

• Like
Reactions: 779 and AlexRRR
سریال مافیایی خفن Gomorrah

فوق العاده هست . شاید چون سریال اروپایی ایتالیایی هست خیلی ها اسمش نشنیده باشند ولی واقعا زیباست . لهجه زیبای ایتالیایی ، موسیقی متن عالی . کوچه پس کوچه های ناپل. اکشن و خیانت و مواد . قشنگ خود زندگیه

پیشنهاد می شود

• Love
Reactions: HIGH VOLTAGE
نظر دوستان درباره سریال 13 Reasons why
چیه ؟ کشش داره تا قسمت آخر ؟ هیجان ؟
نه ارزش نداره
ولی اگه خواستی ببینی، فقط فصل یک رو ببین، و کلا عبور کن، فکر کن هیچ فصل دیگه ای نداره...:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or