Silent Storm
کاربر سایت
مث واکینگ دد میوفتاد یه شیر دوشی اونوقت... حاجی تو اوج قیچیشون کردنمیشد گیلیگان همکاریشو با AMC ادامه میداد؟!![]()
![]()
مث واکینگ دد میوفتاد یه شیر دوشی اونوقت... حاجی تو اوج قیچیشون کردنمیشد گیلیگان همکاریشو با AMC ادامه میداد؟!![]()
![]()
تاج و تخت من با فصل آخر مشکلی نداشتم . روندی که پیش گرفته بود اون اتفاق آخر قابل پیش بینی بود و فصل خفنی بود . حال چون طبق خواست اکثر تماشاگران پیش نرفت دلیل نمی شه که آشغال بوده باشه . تراژدیک تمامش کردند نه هپی اندینگچقد عدد هشت واسه اخرین فصل یه سریال میتونه نحس باشه اون از گیم اف ترونز اینم از دکستر واقعا تو دیوار بود واقعا چه وضع پایان بندی واسه دکستر حتی رغبت نمیکنم برم نیو بلادم ببینم یا جدیده رو این پایان بندی خدا لعنتشون کنه سازنده و فیلنامه نویس هر ناانسانی که پشت این پایان بندی این سریالا بوده![]()
والا حقیقتا حوصله بحث فصل اخر گیمو ندارم اونم که خوشت اومده نظر شخصی شماس من کاری ندارم ولی فقط خواستم بگم پایانش دیگه چقدر میخواستین هپی اندینگتر از اینی که هست بشه با تموم سرکار گذاشتنمون ؟تراژثک کجا بودتاج و تخت من با فصل آخر مشکلی نداشتم . روندی که پیش گرفته بود اون اتفاق آخر قابل پیش بینی بود و فصل خفنی بود . حال چون طبق خواست اکثر تماشاگران پیش نرفت دلیل نمی شه که آشغال بوده باشه . تراژدیک تمامش کردند نه هپی اندینگ
والا حقیقتا حوصله بحث فصل اخر گیمو ندارم اونم که خوشت اومده نظر شخصی شماس من کاری ندارم ولی فقط خواستم بگم پایانش دیگه چقدر میخواستین هپی اندینگتر از اینی که هست بشه با تموم سرکار گذاشتنمون ؟تراژثک کجا بود
مث واکینگ دد میوفتاد یه شیر دوشی اونوقت... حاجی تو اوج قیچیشون کرد![]()
البته نظر شماست و محترمه ولیاوزارک یکی از بدترین پایانبندیها رو داره؛ شش قسمت آخرشم بهشدت بده.![]()
پنج سال سریال رو دنبال کنی و این پایانبندی رو بهت نشون بدن؟!
وینس گیلیگان باید همیشه قدردان AMC باشه؛ چون فیلمنامه Breaking Bad رو نه HBO گردن گرفت و نه Showtime؛ اختیار تامی که AMC به گیلیگان و تیمش میداد، به هیچ شورانری نمیداد. فراموش نکن از کجا اومدی.![]()
View attachment 367804
ناپولی*لهجه زیبای ایتالیایی
لهجه دلنشینی هستناپولی*
توی این سریال ۹۰٪ به زبان ناپولی حرف میزنن، شاید ۱۰٪ ایتالیایی![]()
نه ارزش ندارهنظر دوستان درباره سریال 13 Reasons why
چیه ؟ کشش داره تا قسمت آخر ؟ هیجان ؟
توی فصل اول جمع بندی می شه ؟نه ارزش نداره
ولی اگه خواستی ببینی، فقط فصل یک رو ببین، و کلا عبور کن، فکر کن هیچ فصل دیگه ای نداره...![]()