Origami 2008
عضو تحریریه
پایان از sopranos سرکاری تر که دیگه نداریم.مارو از چی میترسونید
بیا ببرمت پیش اوزارک
من هنوز نمی فهمم چرا یه عده میگن پایان لاست سرکاری بود! شاید مشکل از منه فصل آخرش ضعیف بود، اندینگش اش هم من راضی بودم ولی اینکه سرکاری باشه چرا؟پایان از lost سرکاری تر که دیگه نداریم.مارو از چی میترسونید
اصلا کلمه سرکاری از اندینگ Lost ساخته شدهمن هنوز نمی فهمم چرا یه عده میگن پایان لاست سرکاری بود! شاید مشکل از منه فصل آخرش ضعیف بود، اندینگش اش هم من راضی بودم ولی اینکه سرکاری باشه چرا؟
خب علت؟؟اصلا کلمه سرکاری از اندینگ Lost ساخته شده
آره، اکثر قسمتها جوری نیستن که اول و آخرشون ربطی به قسمت قبل و بعد داشته باشه و میشه همینطوری رندوم هم دید. مثلاً توی قسمت اول فقط خود بتمن حضور داره و بعد یه دفعه توی قسمت دوم (اگه درست یادم باشه) رابین هم از راه میرسه و Joker هم وارد ماجرا میشه، بدون اینکه هیچ توضیحی داده بشه که اینا اصلاً کی هستن! یه جورایی انگار فرض بر این بوده که مخاطب با خیلی از شخصیتهای مثبت و منفی از قبل آشناست. ارتباط داستانی خاصی هم بین اکثر قسمتها وجود نداره و ۹۰٪ اینطوری هستن که یه ویلین میاد فلان کار رو میکنه و آخرش ادب میشه و میره خونهشون!اینطوری که از کامنتهای سایر کاربران (ردیت) خوندم، برای دیدن سریال لازم نیست ترتیب خاصی رو رعایت کنی؛ ینی closure مشخصی نداره و یک انیمیشن case-by-case بهنوعی (برخلاف گرویتی فالز مثلا!)
همه مرده بودن از اول سر کار بودیم کلا
پایان از lost سرکاری تر که دیگه نداریم.مارو از چی میترسونید
پايان سوپرانوز سر كارى بود؟ چيزى بى پاسخ نموند تو داستان صرفا پايانش متفاوت بود.
اتفاقا داريم و همين got خيلى از سركارى بدتره.
قشنگ حس حماقت ميده به آدم
متفاوت که بود. هرچند واقعا بی تفاوتم به متفاوت بودنش. داستانم چیزی ازش باقی نمونده حداقل درمورد باقی شخصیت ها. اینا همه درست ولی عاقبت شخصیت اصلی که مهمترین چیزه رو ول کرد امان خدا. 6 فصل منتظر بودم ببینم چه چیزی سر تونی میاد شخصا منتظر بودم به سزای اعمالش برسه و سکانس اخرم دقیقا حول محور همین قضیه بود منتهی کات تو بلک جوابی نبود که قانع کننده باشه رسما میدل فینگر بود این همه فیلم و سریال گنگستری هستن که متفاوت بودن رو در بطن و جریان داستان و شخصیت ها نشوندن و به زیبایی پروبال دادن و رفتن جلو و پایان بندی داشتن این یکی نوبر بود
عالیLost یه قسمت داشت با انواع Man of faith, man of science (جان مرد ایمان و تقدیر بود و جک مرد علم و منطق)
این عنوان یه جورایی شاکله کل سریال بود، تقابل علم و ایمان
آخرشم نویسنده های سریال بین علم و ایمان، ایمان رو انتخاب کردن و طبیعی بود خیلی ها نا امید بشن!
اتفاقا خیلی درست و عالی تموم شد داستانش، به این صورت میتونی برداشت کنی که با توجه به حرفه ای که داشته و داره، مجبوره تا آخر عمرش هر جا که میره، تو هر شرایطی که هستش، با هر شخصی که هستش، این نگرانی رو داشته باشه که ممکنه یکی بیاد بکشتش، پلیس بیاد بگیرتش و ....
اینو میتونی بسط بدی به یک زندگی عادی که که هر لحظه ممکنه تموم بشه، حالا تو میخوای صبح تا شب نگران باش و یا که نه اصلا بهش فکر نکن و سعی کن در لحظه از زندگی لذت ببر. ولی برای تونی، کارگردان این رو نشون داد که تونی اون استرس هر لحظه زندگی رو تا اخر عمرش خواهد داشت. همونطور ما که تا آخر سریال استرس کشیدیم که نکنه الان اتفاقی بیافته. تبهکار و گناهکار و آدم خوب هم فرقی نمیکنه براش !
متفاوت که بود. هرچند واقعا بی تفاوتم به متفاوت بودنش. داستانم چیزی ازش باقی نمونده حداقل درمورد باقی شخصیت ها. اینا همه درست ولی عاقبت شخصیت اصلی که مهمترین چیزه رو ول کرد امان خدا. 6 فصل منتظر بودم ببینم چه چیزی سر تونی میاد شخصا منتظر بودم به سزای اعمالش برسه و سکانس اخرم دقیقا حول محور همین قضیه بود منتهی کات تو بلک جوابی نبود که قانع کننده باشه رسما میدل فینگر بود این همه فیلم و سریال گنگستری هستن که متفاوت بودن رو در بطن و جریان داستان و شخصیت ها نشوندن و به زیبایی پروبال دادن و رفتن جلو و پایان بندی داشتن این یکی نوبر بود