Rohshen
کاربر سایت
والا دارم با این دید که مسیر مهمه خودمو برای انتهای سریال آروم و آماده میکنمحالا بذار تموم بشه بعد بيا اينجا نظرتو بگو![]()
والا دارم با این دید که مسیر مهمه خودمو برای انتهای سریال آروم و آماده میکنمحالا بذار تموم بشه بعد بيا اينجا نظرتو بگو![]()
والا دارم با این دید که مسیر مهمه خودمو برای انتهای سریال آروم و آماده میکنم![]()
براساس لیستی ببین که قسمت اولش On Leather Wings هست.چرا قسمتهای Batman: Animated Series جابهجا هست؟
تو نسخه اصلی قسمت اولِ رو زد On Leather Wings؛ اما نسخهای که دانلود کردم قسمت اول رو زده The Cat and the Claw.
با کدوم شروع کنم؟
براساس لیستی ببین که قسمت اولش On Leather Wings هست.
اون یکی که با The Cat and the Claw شروع میشه، مدلی هست که اولین بار سال ۹۲ از تلویزیون پخش شده ولی نمیدونم چه مرضی داشتن که بعضی از قسمتها با روند تولید یکی نبوده و قر و قاطی پخش کردن! مثلا همون The Cat and the Claw که دو قسمتی بوده رو به جای اینکه پشت سر هم پخش کنن، با فاصله نشون دادن و وسطش یه سری قسمتهای دیگه پخش شده!
بعدها توی DVD و Blu-Ray ترتیب قسمتها رو عوض کردن و به ترتیبِ تولید شد.
List of Batman: The Animated Series episodes - Wikipedia
قطعا اونی که بنچ واچ نشسته game of thrones رو دیده قضیه اش فرق میکنه با کسی که بین هر فصل کلی احتمال و پیش بینی و تئوری رو پیش خودش دو دو تا چهار تا کرده.
به نظرم اونایی که یک سره میشینن پای سریال زیاد پایانش بهشون برنمی خوره نسبت به کساییکه 8 سال به عشق فلان شخصیت یا خاندان منتظر پایان سریال بودن.
پایان از lost سرکاری تر که دیگه نداریم.مارو از چی میترسونید![]()
براساس لیستی ببین که قسمت اولش On Leather Wings هست.
اون یکی که با The Cat and the Claw شروع میشه، مدلی هست که اولین بار سال ۹۲ از تلویزیون پخش شده ولی نمیدونم چه مرضی داشتن که بعضی از قسمتها با روند تولید یکی نبوده و قر و قاطی پخش کردن! مثلا همون The Cat and the Claw که دو قسمتی بوده رو به جای اینکه پشت سر هم پخش کنن، با فاصله نشون دادن و وسطش یه سری قسمتهای دیگه پخش شده!
بعدها توی DVD و Blu-Ray ترتیب قسمتها رو عوض کردن و به ترتیبِ تولید شد.
List of Batman: The Animated Series episodes - Wikipedia
پایان از sopranos سرکاری تر که دیگه نداریم.مارو از چی میترسونید![]()
من هنوز نمی فهمم چرا یه عده میگن پایان لاست سرکاری بود! شاید مشکل از منهپایان از lost سرکاری تر که دیگه نداریم.مارو از چی میترسونید![]()
اصلا کلمه سرکاری از اندینگ Lost ساخته شدهمن هنوز نمی فهمم چرا یه عده میگن پایان لاست سرکاری بود! شاید مشکل از منهفصل آخرش ضعیف بود، اندینگش اش هم من راضی بودم ولی اینکه سرکاری باشه چرا؟
![]()