bayern_vahid
Loyal Member
گذاشتم فصل تموم بشه یه کله ببینم سریالی نیست که روش فوکوس نکنی هفتگی ببینیSeverance رو ببینین خدایی چیز خفنیه به ویژه فیلم برداری فصل دوم لعنتی بینظیره
گذاشتم فصل تموم بشه یه کله ببینم سریالی نیست که روش فوکوس نکنی هفتگی ببینیSeverance رو ببینین خدایی چیز خفنیه به ویژه فیلم برداری فصل دوم لعنتی بینظیره
ببین ما چی کشیدیم که مجبور شدیم سه سال منتظر فصل جدید باشیم.قسمت آخر فصل 1 Severance اگه نگم بهترین باید بگم یکی از بهترین Cliffhanger هایی بود که یک سیزن باهاش تموم بشه.
واقعا فوق العاده بود و زمانی که تموم شد انگار من 6 شات اسپرسو خورده بودم.
Mark's Glass < Dylan's Glass
Hodor = Dylan
منم برای فصل دوم زیاد صبر کردم و به نظرم خیلی طولش دادن.ببین ما چی کشیدیم که مجبور شدیم سه سال منتظر فصل جدید باشیم.
دوستان انشالله فصل جدید Severance رو شروع کردید دیگه یا الکی دارید ول میچرخید؟![]()
اگر درامباز هستید (از اون جنس درامهای خالص که چیز عجیبغریب و پرزرقوبرقی نشون نمیده و خود زندگیه)، مینیسریال جدید کورئیدا با عنوان Asura رو ببینید.
منم جفتشو دیدم تویین پیکس داستان بهتری داره سوپرانوس یه جاهایی خیلی کسل کننده و یکنواخت هست و داستان اصلی خیلی کند جلو میره و ابدا در حد بریکینگ بد نیست و نخواهد بودمن فکر میکردم با نظرات منفی از تویین پیکس با این سریال نمیتونم کنار بیام
و شاید با وقت دادن به سوپرانوس ، سریال سوپرانوس برام جذابتر باشه
هیچ جور سوپرانوس منو جذب نکرد به شکلی که برای اولین بار یک سریالو با دور تند دیدم
(فصل اول 4-5 سال پیش ، فصل دوم الان)
دقیقا برعکس شد
تویین پیکس به مراتب برای من جذاب تر و قابل قبول تر بود
سوپرانوس حوصله سر بر
همون طور که فصل 1 دراپش کردم برای چندین سال
فکر کنم از فصل دو کلا پاکش کنم