TV Center

این سریال Wheel of Time هم بدبخت هر فصل داره بهتر می‌شه، ولی باز هم خبری هنوز از تمدیدش نیست. این فصل واقعاً فصل خوبی بود یکی دو تا اپیزود معمولی داشت فقط. امیدوارم ادامه بدن. خیلی بهتره از Rings of Power.
من وسطای فصل دوم بیخیالش شدم
واقعا بازیگراش خیلی بد و نچسب بودن :D

• Love
Reactions: Thundersky
من وسطای فصل دوم بیخیالش شدم
واقعا بازیگراش خیلی بد و نچسب بودن :D
فصل دوم نصفه دوم خیلی بهتر شد، و روند سریال صعودیه. در کل با توجه به آشفته بازار دنیای فانتزی فعلی همینم غنیمته.:دی مقابل آشغالی مثل ویچر مثلاً این پادشاهی می‌کنه.:دی

این سریال Wheel of Time هم بدبخت هر فصل داره بهتر می‌شه، ولی باز هم خبری هنوز از تمدیدش نیست. این فصل واقعاً فصل خوبی بود یکی دو تا اپیزود معمولی داشت فقط. امیدوارم ادامه بدن. خیلی بهتره از Rings of Power.
آخه خیلی سخته آدم یک فصل زباله ببینه تا مثلا فصلای بعدی بهتر باشه. من خودم با اینکه صبر ایوب دارم برام سخته!:دی

تجربه ای که تا الان از سریال های دیزنی پلاس داشتم این بوده که اگه سریالی داشت که فصل اول موفق و قوی بوده تو فصل دوم اش خراب می کنه قطعا (مندلورین از این قاعده مستثنی بود و به جای سیزن ۲ در سیزن ۳ تر زد) . اون از لوکی که تا دو اپیزود آخر سیزن ۲ رسما روی دور باطل بود و الان هم اندور که عملا ۳ قسمت رو میشد تو ۱ قسمت جمع کرد و بی خودی کش دادنش .امیدوارم تو قسمت های بعدی جبران کنن

سریال Andor از نظر خط زمانی بین شماره سوم (انتقام سیث و ظهور امپراتوری شیطانی) و شماره چهارم (امید تازه) هست ؟؟؟

این طرف کاسیان آندور چقدر زحمت می کشه ولی در آخر در فیلم Rogue one همگام نابودی ناوگان امپراتوری در یک انفجار هسته ای می میره بنده خدا

تجربه ای که تا الان از سریال های دیزنی پلاس داشتم این بوده که اگه سریالی داشت که فصل اول موفق و قوی بوده تو فصل دوم اش خراب می کنه قطعا (مندلورین از این قاعده مستثنی بود و به جای سیزن ۲ در سیزن ۳ تر زد) . اون از لوکی که تا دو اپیزود آخر سیزن ۲ رسما روی دور باطل بود و الان هم اندور که عملا ۳ قسمت رو میشد تو ۱ قسمت جمع کرد و بی خودی کش دادنش .امیدوارم تو قسمت های بعدی جبران کنن
فصل ۳ ماندولوریان زیبا بود

به جز سریال Acolyte بقیه سریال ها خوب یا عالی بودند . مخصوصا سریال اوبی وان که احساسی و نوستالژی و درام بود .

برای فن های قدیمی و پا به سن گذاشته دنیای جنگ ستارگان این سریال ها و حتی ۳ گانه سوم تجدید دیدار با خاطرات هست و اشک بار و دراماتیک .

اما در مورد سریال های دسته بندی ابرقهرمانی مارول موافقم که تر زده . یکی از یکی بدتر . واندا ویژن و کاپیتان آمریکا و هاووک خوب بودند بعدش سیر نزولی شروع شد

آخرین ویرایش:
فصل ۳ ماندولوریان زیبا بود

به جز سریال Acolyte بقیه سریال ها خوب یا عالی بودند . مخصوصا سریال اوبی وان که احساسی و نوستالژی و درام بود .

برای فن های قدیمی و پا به سن گذاشته دنیای جنگ ستارگان این سریال ها و حتی ۳ گانه سوم تجدید دیدار با خاطرات هست و اشک بار و دراماتیک .

اما در مورد سریال های دسته بندی ابرقهرمانی مارول موافقم که تر زده . یکی از یکی بدتر . واندا ویژن و کاپیتان آمریکا و هاووک خوب بودند بعدش سیر نزولی شروع شد
مندلورین فصل ۳ اصلا در حد اون هایپ و قدرت فصل دوم نبود متاسفانه

• Sad
آخه خیلی سخته آدم یک فصل زباله ببینه تا مثلا فصلای بعدی بهتر باشه. من خودم با اینکه صبر ایوب دارم برام سخته!:دی
ببین فصل اولم خیلی زباله نبود، یه دو سه قسمت ضعیف داشت یه چندتا قسمت اوکی. ولی خب فصل دوم هی بهتر و بهتر می‌شه و فصل آخر خیلی خوب بود. نهایتش اینه که می‌زنی جلو فصل اول هر جا بدت اومد. اگه از فانتزی خوشت میاد بعیده از این انقد بدت بیاد.:دی

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or