Daedalus
کاربر سایت
این سریال Wheel of Time هم بدبخت هر فصل داره بهتر میشه، ولی باز هم خبری هنوز از تمدیدش نیست. این فصل واقعاً فصل خوبی بود یکی دو تا اپیزود معمولی داشت فقط. امیدوارم ادامه بدن. خیلی بهتره از Rings of Power.
من وسطای فصل دوم بیخیالش شدماین سریال Wheel of Time هم بدبخت هر فصل داره بهتر میشه، ولی باز هم خبری هنوز از تمدیدش نیست. این فصل واقعاً فصل خوبی بود یکی دو تا اپیزود معمولی داشت فقط. امیدوارم ادامه بدن. خیلی بهتره از Rings of Power.
فصل دوم نصفه دوم خیلی بهتر شد، و روند سریال صعودیه. در کل با توجه به آشفته بازار دنیای فانتزی فعلی همینم غنیمته.من وسطای فصل دوم بیخیالش شدم
واقعا بازیگراش خیلی بد و نچسب بودن![]()
آخه خیلی سخته آدم یک فصل زباله ببینه تا مثلا فصلای بعدی بهتر باشه. من خودم با اینکه صبر ایوب دارم برام سخته!این سریال Wheel of Time هم بدبخت هر فصل داره بهتر میشه، ولی باز هم خبری هنوز از تمدیدش نیست. این فصل واقعاً فصل خوبی بود یکی دو تا اپیزود معمولی داشت فقط. امیدوارم ادامه بدن. خیلی بهتره از Rings of Power.
فصل ۳ ماندولوریان زیبا بودتجربه ای که تا الان از سریال های دیزنی پلاس داشتم این بوده که اگه سریالی داشت که فصل اول موفق و قوی بوده تو فصل دوم اش خراب می کنه قطعا (مندلورین از این قاعده مستثنی بود و به جای سیزن ۲ در سیزن ۳ تر زد) . اون از لوکی که تا دو اپیزود آخر سیزن ۲ رسما روی دور باطل بود و الان هم اندور که عملا ۳ قسمت رو میشد تو ۱ قسمت جمع کرد و بی خودی کش دادنش .امیدوارم تو قسمت های بعدی جبران کنن
مندلورین فصل ۳ اصلا در حد اون هایپ و قدرت فصل دوم نبود متاسفانهفصل ۳ ماندولوریان زیبا بود
به جز سریال Acolyte بقیه سریال ها خوب یا عالی بودند . مخصوصا سریال اوبی وان که احساسی و نوستالژی و درام بود .
برای فن های قدیمی و پا به سن گذاشته دنیای جنگ ستارگان این سریال ها و حتی ۳ گانه سوم تجدید دیدار با خاطرات هست و اشک بار و دراماتیک .
اما در مورد سریال های دسته بندی ابرقهرمانی مارول موافقم که تر زده . یکی از یکی بدتر . واندا ویژن و کاپیتان آمریکا و هاووک خوب بودند بعدش سیر نزولی شروع شد
ببین فصل اولم خیلی زباله نبود، یه دو سه قسمت ضعیف داشت یه چندتا قسمت اوکی. ولی خب فصل دوم هی بهتر و بهتر میشه و فصل آخر خیلی خوب بود. نهایتش اینه که میزنی جلو فصل اول هر جا بدت اومد. اگه از فانتزی خوشت میاد بعیده از این انقد بدت بیاد.آخه خیلی سخته آدم یک فصل زباله ببینه تا مثلا فصلای بعدی بهتر باشه. من خودم با اینکه صبر ایوب دارم برام سخته!![]()
امیدوارم واقعا فصل آخر باشه. معمولا سریالای خوب از ۵ به بعد دیگه میرن تو سراشیبیفصل چهارم و احتمالا آخر سریال THE BEAR در تاریخ June 15 برابر با ۲۵ خرداد پخش خواهد شد!