Westworld و Dark Matter ببین بعدش.View attachment 378000
person of interest رو دیدم، اینم بود.
سریال بعدی که دیدم بلک میرور فصل جدید بود که اینم بود!
الانم که دارم دکتر هاوس میبینم و ایشون رو دیدم![]()
Westworld و Dark Matter ببین بعدش.View attachment 378000
تو house of cards هم بود ...!!! مهران رجبییه برا خودش بابا...!!!Westworld و Dark Matter ببین بعدش.![]()
تو house of cards هم بود ...!!! مهران رجبییه برا خودش بابا...!!!![]()
![]()
View attachment 378828
چند روزیه نشستم دارم مدمن میبینم.
تا الان دو فصلش رو تموم کردم. چقدر خوبه این سریال.
این فضای شرکت استرلینگ کوپر و روابط شخصیت ها ، عن شدن پیاپی پیت کمپبلone liner های راجر استرلینگ لامصب هیچوقت کم نمیاره.
انقدر هم که مثل دودکش هر دو دقیقه سیگار میکشن که فکر کنم نصف سریال اینا مشغول سیگار دود دادنن
خلاصه آخرش میترسم سیگاری شم![]()
View attachment 378000
Westworld و Dark Matter ببین بعدش.![]()
نقش Liam McPoyle تو It's always sunny >>>> همه ایناتو house of cards هم بود ...!!! مهران رجبییه برا خودش بابا...!!!![]()
![]()
این همون قضیه اول مرغ بوده یا تخم مرغه دیگه؛ اگر اول مرغ بوده پس از یه تخمی باید درومده باشه، اگر هم تخم مرغ بوده یه مرغی باید اونو تخم گذاشته باشهتوی سریال Game of Thrones
کاراکتر Hodor که اسمش بخاطر اون واقعه شد Hodor ، هُلد دِ دُر
، اون اتفاق هم توی آینده (نسبت به قدیم) که زمان حال ما بود در حال اتفاق افتادن بود ، چطوری یه اتفاق در آینده روی گذشته اثر گذاشته بود؟
کلا من همیشه برام سواله , اصلا گیریم زمانی سفر در زمان اتفاق افتاد ، تاثیری که در گذشته میشه گذاشت چطوری توی آینده نمود پیدا میکنه؟
این پارادوکسی که میگی الان در من هم رخ داد ، هم فهمیدم چی میگی هم در یک دنیای موازی ، نفهمیدم چی میگی : دیاین همون قضیه اول مرغ بوده یا تخم مرغه دیگه؛ اگر اول مرغ بوده پس از یه تخمی باید درومده باشه، اگر هم تخم مرغ بوده یه مرغی باید اونو تخم گذاشته باشهدیدگاه های علمی و فلسفی زیادی برای جواب این پارادوکس هست ولی یه شکل دیگه اش میگه که مرغ از آینده اومده و تخم رو گذاشته
نمی دونم سریال Dark دیدی یا نه ولی خیلی این قضیه رو ملموس تر و در عین حال پیچیده تر روایت می کنه
در مورد سؤالت ولی میشه گفت 2 حالت داره: 1- به گذشته برمیگردی و تغییر انجامش میدی ولی تاریخ از قبل نوشته شده و اون تغییر داده شده بود تو خط زمانی خودت و همون تغییرت باعث شکل گیری حال ات شده؛ دقیقاً مثل داستان هودر یا مثلاً میری جلوی مرگ کسی رو بگیری می بینی خوده آیندت اصلاً علتش بودی! 2- انجامش میدی و یه تایم لاین و جهان موازی جدید ساخته میشه و حالا یا برمیگردی به تایم لاین خودت می بینی هیچی تغییری نکرده یا میری به اون تایم لاین و تغییرات رو می بینی
زیاد خودتو درگیر این سوالات نکن.این پارادوکسی که میگی الان در من هم رخ داد ، هم فهمیدم چی میگی هم در یک دنیای موازی ، نفهمیدم چی میگی : دی