TV Center

توی سریال Game of Thrones
کاراکتر Hodor که اسمش بخاطر اون واقعه شد Hodor ، هُلد دِ دُر
، اون اتفاق هم‌ توی آینده (نسبت به قدیم) که زمان حال ما بود در حال اتفاق افتادن بود ، چطوری یه اتفاق در آینده روی گذشته اثر گذاشته بود؟
کلا من همیشه برام سواله , اصلا گیریم زمانی سفر در زمان اتفاق افتاد ، تاثیری که در گذشته میشه گذاشت چطوری توی آینده نمود پیدا میکنه؟

سریال کمدی «استودیو» (The Studio) به نویسندگی و کارگردانی «سث روگن» و «ایوان گلدبرگ» برای فصل دوم به اپل تی‌وی+ بازخواهد گشت. اپیزود پایانی فصل اول قرار است ۲۱ مه پخش شود. روگن و گلدبرگ به شوخی می‌گویند تجارب تولید فصل اول این سریال را به فصل دوم تبدیل می‌کنند و این فرایند را «تا ده فصل» ادامه می‌دهند.

Screen-Shot-2020-03-22-at-09.57.00.png

چند روزیه نشستم دارم مدمن میبینم.
تا الان دو فصلش رو تموم کردم. چقدر خوبه این سریال.
این فضای شرکت استرلینگ کوپر و روابط شخصیت ها ، عن شدن پیاپی پیت کمپبل :D one liner های راجر استرلینگ لامصب هیچوقت کم نمیاره.
انقدر هم که مثل دودکش هر دو دقیقه سیگار میکشن که فکر کنم نصف سریال اینا مشغول سیگار دود دادنن :D
خلاصه آخرش میترسم سیگاری شم:D

View attachment 378828

چند روزیه نشستم دارم مدمن میبینم.
تا الان دو فصلش رو تموم کردم. چقدر خوبه این سریال.
این فضای شرکت استرلینگ کوپر و روابط شخصیت ها ، عن شدن پیاپی پیت کمپبل :D one liner های راجر استرلینگ لامصب هیچوقت کم نمیاره.
انقدر هم که مثل دودکش هر دو دقیقه سیگار میکشن که فکر کنم نصف سریال اینا مشغول سیگار دود دادنن :D
خلاصه آخرش میترسم سیگاری شم:D

زمستان سال پیش، مدمن رو برای بار دوم تموم کردم؛ هیچ‌وقت فکرش رو نمی‌کردم که بشینم برای بار دوم این سریال کاملاً Period Drama رو به‌واسطه پخش از یک شبکه برون‌مرزی، تماشا کنم (من حتی وایر رو یک‌بار دیدم!) اوج سریال از فصل چهارم به بعد هست. 🦢 :D

جان هم خودش یک سیگاری قهار بوده که قبل از انتخاب‌شدن برای نقش «دان دریپر»، سیگار رو ترک می‌کنه؛ اما وقتی می‌بینه که شخصیتش دائم در حال کشیدن سیگار هست؛ مجبور می‌شه برگرده به کشیدن سیگار؛ اما این‌بار سیگار گیاهی! خودش می‌گه این سیگارهای گیاهی طعم صابون می‌دادن و هرازگاهی حالت تهوع بهش دست می‌داده.

View attachment 378000

person of interest رو دیدم، اینم بود.
سریال بعدی که دیدم بلک میرور فصل جدید بود که اینم بود!
الانم که دارم دکتر هاوس میبینم و ایشون رو دیدم :D
Westworld و Dark Matter ببین بعدش. :D
تو house of cards هم بود ...!!! مهران رجبییه برا خودش بابا...!!! :D :))
نقش Liam McPoyle تو It's always sunny >>>> همه اینا :دی

1746822026785.png

توی سریال Game of Thrones
کاراکتر Hodor که اسمش بخاطر اون واقعه شد Hodor ، هُلد دِ دُر
، اون اتفاق هم‌ توی آینده (نسبت به قدیم) که زمان حال ما بود در حال اتفاق افتادن بود ، چطوری یه اتفاق در آینده روی گذشته اثر گذاشته بود؟
کلا من همیشه برام سواله , اصلا گیریم زمانی سفر در زمان اتفاق افتاد ، تاثیری که در گذشته میشه گذاشت چطوری توی آینده نمود پیدا میکنه؟
این همون قضیه اول مرغ بوده یا تخم مرغه دیگه؛ اگر اول مرغ بوده پس از یه تخمی باید درومده باشه، اگر هم تخم مرغ بوده یه مرغی باید اونو تخم گذاشته باشه :D دیدگاه های علمی و فلسفی زیادی برای جواب این پارادوکس هست ولی یه شکل دیگه اش میگه که مرغ از آینده اومده و تخم رو گذاشته :D نمی دونم سریال Dark دیدی یا نه ولی خیلی این قضیه رو ملموس تر و در عین حال پیچیده تر روایت می کنه :D
در مورد سؤالت ولی میشه گفت 2 حالت داره: 1- به گذشته برمیگردی و تغییر انجامش میدی ولی تاریخ از قبل نوشته شده و اون تغییر داده شده بود تو خط زمانی خودت و همون تغییرت باعث شکل گیری حال ات شده؛ دقیقاً مثل داستان هودر یا مثلاً میری جلوی مرگ کسی رو بگیری می بینی خوده آیندت اصلاً علتش بودی! 2- انجامش میدی و یه تایم لاین و جهان موازی جدید ساخته میشه و حالا یا برمیگردی به تایم لاین خودت می بینی هیچی تغییری نکرده یا میری به اون تایم لاین و تغییرات رو می بینی

• Like
  • Wow
Reactions: Evil and AM!R
این همون قضیه اول مرغ بوده یا تخم مرغه دیگه؛ اگر اول مرغ بوده پس از یه تخمی باید درومده باشه، اگر هم تخم مرغ بوده یه مرغی باید اونو تخم گذاشته باشه :D دیدگاه های علمی و فلسفی زیادی برای جواب این پارادوکس هست ولی یه شکل دیگه اش میگه که مرغ از آینده اومده و تخم رو گذاشته :D نمی دونم سریال Dark دیدی یا نه ولی خیلی این قضیه رو ملموس تر و در عین حال پیچیده تر روایت می کنه :D
در مورد سؤالت ولی میشه گفت 2 حالت داره: 1- به گذشته برمیگردی و تغییر انجامش میدی ولی تاریخ از قبل نوشته شده و اون تغییر داده شده بود تو خط زمانی خودت و همون تغییرت باعث شکل گیری حال ات شده؛ دقیقاً مثل داستان هودر یا مثلاً میری جلوی مرگ کسی رو بگیری می بینی خوده آیندت اصلاً علتش بودی! 2- انجامش میدی و یه تایم لاین و جهان موازی جدید ساخته میشه و حالا یا برمیگردی به تایم لاین خودت می بینی هیچی تغییری نکرده یا میری به اون تایم لاین و تغییرات رو می بینی
این پارادوکسی که میگی الان در من هم رخ داد ، هم فهمیدم چی میگی هم در یک دنیای موازی ، نفهمیدم چی میگی : دی

این پارادوکسی که میگی الان در من هم رخ داد ، هم فهمیدم چی میگی هم در یک دنیای موازی ، نفهمیدم چی میگی : دی
زیاد خودتو درگیر این سوالات نکن.
اون خیکی که این سریال و کتاب ها رو نوشته خودش هم نفهمید چی شده :D
فصل های آخر هم اوج نبوغ نویسنده ها و کارگردان ها رو شاهد خواهی بود که عملا به این مثلا معما ها و گره های داستانی خنده ات میگره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or