TV Center

این. سریال وحشی رو که جدیدا پخش میشه کسی میبینه؟

کار قشنگیه
به شخصه هومن سیدی رو هرچقدر تو بازیگری قبول ندارم ولی تو نویسندگی و کارگردانی قبولش دارم :D البته بعضی وقتا دیگه خیلی سیاه میشه کاراش باید کنترلش کنه یکی. همین وحشی رو قسمت اولشو دیدم بد فازم کرد.

Andor فصل قبلی واقعا ازش لذت بردم اما این فصل جدید واقعا نمیتونم تحمل کنم و هی میزنم جلو حالا نمیدونم مشکل از منه یا سریال اون کیفیت فصل قبل رو نداره یجورایی انگار آی کیو مخاطب رو ۲۰ درصد پایین تر از فصل قبل درنظر گرفتن !

اپیزود ۷ The Studio رو دوست داشتم.
تعجب نمی‌کنم اگه این مکالمه ها واقعا زمان کست کردن افراد تو هالیوود مطرح بشه.
هنوز اومدم همینو بگم

از اون اپیزود هایی بود که واقعا تیکه مینداخت به این قضایا و همه چی داشت دیگه کامل... واقعا همکاری های ست روگن و اپل تی وی خوب داره جواب میده. اون از Platonic Love اینم از The Studio

---
فقط حیف که همکاری روگن و جیمز فرانکو بهم خورد و مارو از دیدن کمدی های جالبشون محروم کرد.

• Like
Reactions: NaRiiMaN
دوستان من handmaid's tale تا فصل دو دیدم... و بنظرم خیلی خوب بود...حالا فصل شش هم اومده...آیا فصل های بعد از دو...رفتن سمت شعار زدگی و مقاومت و این جنبش های چرت و پرت یا واقعا هنوز به همون خفنی دو فصل اول هست؟
.
.
.
نظرتون در مورد YOU رو هم می خواستم بدونم...آیا درامش واقعا قوی هست یا خیر

• Like
Reactions: tasnim114
قسمت پنجم دوستان و همسایگانت با ورود Ólafur Darri Ólafsson قشنگی خاصی گرفت :D تو سریال Trapper و Entrapped باهاش آشنا شدم و خیلی بازیگر باحالیه. خود سریال هم واقعا کار خوب و با کیفیتیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or