فردا منتظر قسمت اول و دوم سریال Your Friends & Neighbours باشید!
اثری از خالق Banshee و Warrior
جان هم بریکینگ بد میشود!
سریال برای فصل دوم نیز تمدید شده!
فصل جدید Black Mirror اومده. از اونجایی که خودم در جریانش نبودم و به طور اتفاقی فهمیدم، گفتم اینجا هم بگم که اگه خواستین برین سراغش.
فعلاً فقط قسمت اولش رو دیدم و چیز جالبی بود. نه در حد بهترینهای این مجموعه، ولی ازش خوشم اومد و خیلی بهتر از یه سری خزعبلاتی بود که توی فصلهای اخیر تحویل داده بودن.
چقدر خووب بود هایپر نایف. از تکتک لحظاتش لذت بردم. قسمت آخر هر دو بازیگر ترکوندن خصوصا شخصیت جونگ سهاوک. ازون شخصیتاش که عاشقش میشید. هم به خاطر بازیگرش هم خود کرکترش. داستان و اتفاقاتش خیلی خوب بودن. پایان خوبی هم داشت. نکتهی جالب در مورد سکانس پایانی خالکوبی پشت گردن جونگ بود که بالاخره اون سمتش هم رنگی شد که میشه اینطور برداشت کرد بالاخره کنار هم قرار گرفتن استاد و شاگرد. در کل که پیشنهاد میکنم حتما ببینین خصوصا اگه کارای کُرهای رو دوس دارید.
فصل جدید Black Mirror اومده. از اونجایی که خودم در جریانش نبودم و به طور اتفاقی فهمیدم، گفتم اینجا هم بگم که اگه خواستین برین سراغش.
فعلاً فقط قسمت اولش رو دیدم و چیز جالبی بود. نه در حد بهترینهای این مجموعه، ولی ازش خوشم اومد و خیلی بهتر از یه سری خزعبلاتی بود که توی فصلهای اخیر تحویل داده بودن.
فصل ۶ که غیر یه قسمت اصلا اون تم مالیخولیایی بلک میرور رو نداشت...
ولی تو تریلر فصل جدید بنظر میرسید دوباره برگشته به همون حال و هوا. یکی دوتاش فکر کنم مرتبط هم بود.