TV Center

این چه وضع اسپویل کردنه.. خدااااااااااااااااااااااااااااا...
گذاشته بین 2 تا اسپویلر و چند بار اخطار هم داده.خواستی باز نکنی
من صدرا رو نمیگم جناب آریان رو میگم که با سئوالش دهن ما رو صاف کرد..
آهان:d من بد فهمیدم منظورو:d

آخرین ویرایش:
این چه وضع اسپویل کردنه.. خدااااااااااااااااااااااااااااا...

84628246579018331664.jpg

محمد جان بنده خدا هزارتا خطر مرگ و بيست هزار توع هشدار براي اينكه اسپويل بدي هست ، نوشته ديگه اعتراضت براي چي هست ؟؟ :|

چه ربطی داره؟! اولا بنده تو اسپویلر گذاشتم دوما یه سوالی که به عنوان بیننده برام پیش اومده رو نوشتم وگرنه من هیچ اطلاعی از ادامه داستان ندارم چون اصلا کتاب رو نخوندم.

چه ربطی داره؟! اولا بنده تو اسپویلر گذاشتم دوما یه سوالی که به عنوان بیننده برام پیش اومده رو نوشتم وگرنه من هیچ اطلاعی از ادامه داستان ندارم چون اصلا کتاب رو نخوندم.

وقتی مینویسی سئوال در مورد ایپزود 5 یعنی نباید مطلبی توش باشه که بعد از ایپزود 5 اتفاق می افته..
من الان میتونم چندتا سوئال کنم که این سئوال ها باعث اسپویل داستان تو قسمتهای بعدی بشه

وقتی مینویسی سئوال در مورد ایپزود 5 یعنی نباید مطلبی توش باشه که بعد از ایپزود 5 اتفاق می افته..
من الان میتونم چندتا سوئال کنم که این سئوال ها باعث اسپویل داستان تو قسمتهای بعدی بشه
خب مگه من از ادامه داستان خبر دارم؟ من فقط برداشتی که از اون صحنه داشتم رو نوشتم.اپیزودهای بعد رو مگه من مینویسم؟
الان هم تو نوشته من کوچکترین اسپویلی وجود نداره چون باز هم میگم من فقط یه برداشت کوچیک از اون صحنه داشتم نه هیچ چیز دیگه.

درود
Breaking Bad S3E7
اون 2 تا برادر قاتل چه بد کشته شدن!!!
خیلی با شخصیتشون حال میکردم اصلا فکر نمیکردم به این سادگی دخشلون بیاد مخصوصا اون یکی که هنک با ماشین زیرش گرفت!

خوب من این سریال ها رو نگاه می کنم و در طول هفته ای که گذشت همه شون برای فصل بعدی تایید شدن
The Borgias
Southland
The Vampire Diaries
Veep
یه لطفی در حق خودتون بکنید و همه شون رو ببینید

خوب من این سریال ها رو نگاه می کنم و در طول هفته ای که گذشت همه شون برای فصل بعدی تایید شدن
The Borgias
Southland
The Vampire Diaries
Veep
یه لطفی در حق خودتون بکنید و همه شون رو ببینید

supernatural هم فصل ٨ امش تاييد شد

Sent from my iPhone using Tapatalk

TVD که اشغاله چیشو ببنن ???
وقتی سریالی از نظر شما آشغاله احتمال داره از نظر دیگری خیلی خوب و هیجانی باشه. نمونه اش من خودم. احترام قائل شدن به سلیقه دیگران هم خوبه ;)

واقعا از نویسنده هایی که این چند سال اخیر خیلی خوشم اومده یکیشون نویسنده گان Once Upon A Time هستن. واقعا زیبا می نویسن. طوری داستان ها رو به هم ربط میدن که هیچ کس فکرشو نمیکنه. دنیای کتاب ها و داستان های باستانی رو به نحو احسنت گرد هم آوردن و یه داستان جدید و ناب رو خلق کردن. هر کی ندیده از دست نده. اگر سنتون از 20 به بالا باشه و داستان های قدیمی رو براتون گفته باشن، این سریال میتونه شمارو با دوران کودکی خودتون بیامیزه :دی

وقتی سریالی از نظر شما آشغاله احتمال داره از نظر دیگری خیلی خوب و هیجانی باشه. نمونه اش من خودم. احترام قائل شدن به سلیقه دیگران هم خوبه ;)

واقعا از نویسنده هایی که این چند سال اخیر خیلی خوشم اومده یکیشون نویسنده گان Once Upon A Time هستن. واقعا زیبا می نویسن. طوری داستان ها رو به هم ربط میدن که هیچ کس فکرشو نمیکنه. دنیای کتاب ها و داستان های باستانی رو به نحو احسنت گرد هم آوردن و یه داستان جدید و ناب رو خلق کردن. هر کی ندیده از دست نده. اگر سنتون از 20 به بالا باشه و داستان های قدیمی رو براتون گفته باشن، این سریال میتونه شمارو با دوران کودکی خودتون بیامیزه :دی
من سنم بالای 20 سالم نیست تا الان علاقه ای به داستان های مثل سفید برفی و شنل قرمزی نداشتم. ولی جدا خیلی از این سریال خوشم میاد.
اینکه داستان با حوصله دلیل کارهای افراد رو توضیح و به هم ربطشون میده واقعا فوق العادس.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or