kimsungbabak کاربر سایت May 1, 2012 #3,631 نوشته شده توسط Barni: اتفاقا قسمت پنجمش خیلی جالب تر و هیجانی تر بود . بیشتر... من نظر خودمو گفتم.
parham_safa Rossonero مدیر انجمن May 2, 2012 #3,633 سلام برای زیرنویس به تاپیک خودش مراجعه کنین . اینجا درخواست ندین .
Bigame کاربر سایت May 2, 2012 #3,634 اسپارتاکوس فصل دوم ش خوب بود خدا بیامرزه اندی رو هیچی فصل 1 این سریال نمیشه اون صدای گیراش و مظلومیتش Spoiler فصل 3 داره یا نه ؟
اسپارتاکوس فصل دوم ش خوب بود خدا بیامرزه اندی رو هیچی فصل 1 این سریال نمیشه اون صدای گیراش و مظلومیتش Spoiler فصل 3 داره یا نه ؟
TCSCELL 8 کاربر سایت May 3, 2012 #3,637 نوشته شده توسط Sha7ab: قسمت 13 walking dead. کسی حدس میزنه این کی باشه؟ Spoiler ش ش بیشتر... Spoiler Michonne. یکی از شخصیت های کامیکه.
نوشته شده توسط Sha7ab: قسمت 13 walking dead. کسی حدس میزنه این کی باشه؟ Spoiler ش ش بیشتر... Spoiler Michonne. یکی از شخصیت های کامیکه.
ghost کاربر سایت May 3, 2012 #3,638 کسی که Battlestar Galactica را ندیده باشد ، از ما نیست. Spoiler آخرین ویرایش: May 3, 2012
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت May 4, 2012 #3,639 بچه ها کسی اینجا Once Upon a Time میبینه یا فقط منم؟
ghost کاربر سایت May 4, 2012 #3,640 این Neal McDonough باید یه امی برا جاستیفاید بگیره.به تنهایی سریال رو یه level برد بالاتر. === بچه ها کسی اینجا Once Upon a Time میبینه یا فقط منم؟ بیشتر... همه میبینن. === آخرین ویرایش: May 4, 2012
این Neal McDonough باید یه امی برا جاستیفاید بگیره.به تنهایی سریال رو یه level برد بالاتر. === بچه ها کسی اینجا Once Upon a Time میبینه یا فقط منم؟ بیشتر... همه میبینن. ===
asi_1447 کاربر سایت May 4, 2012 #3,641 نوشته شده توسط FaRd!N: بچه ها کسی اینجا Once Upon a Time میبینه یا فقط منم؟ بیشتر... از بین سریال هایی که سیزن اولشون تموم شده یا در حال تموم شدنه به نظرم بهترینه.انصافا نویسنده های توانایی داره.
نوشته شده توسط FaRd!N: بچه ها کسی اینجا Once Upon a Time میبینه یا فقط منم؟ بیشتر... از بین سریال هایی که سیزن اولشون تموم شده یا در حال تموم شدنه به نظرم بهترینه.انصافا نویسنده های توانایی داره.
ArianUndead Strike the shepherd, Sheep will scatter کاربر سایت May 4, 2012 #3,642 سوالی من باب اپیزود 5 GoT Spoiler آقا ما کتاب رو نخوندیم اما طبق اون مکالمه بین آریا و تایون لنیستر احتمال اینکه راب استارک رو ترور یا حالا به هر نحوی بکشن هست یا نه؟
سوالی من باب اپیزود 5 GoT Spoiler آقا ما کتاب رو نخوندیم اما طبق اون مکالمه بین آریا و تایون لنیستر احتمال اینکه راب استارک رو ترور یا حالا به هر نحوی بکشن هست یا نه؟
V Victarion Loyal Member May 4, 2012 #3,643 نوشته شده توسط ArianUndead: سوالی من باب اپیزود 5 GoT Spoiler آقا ما کتاب رو نخوندیم اما طبق اون مکالمه بین آریا و تایون لنیستر احتمال اینکه راب استارک رو ترور یا حالا به هر نحوی بکشن هست یا نه؟ بیشتر... Spoiler همچین مکالمه ای اصلا توی کتاب نیست، تو Harrenhal هم آریا اصلا خدمتگذار Tywin نمیشه، بلکه یه شخصیت دیگه ـس... اما در مورد اصل سوال، چرا میخوای spoil بشی؟
نوشته شده توسط ArianUndead: سوالی من باب اپیزود 5 GoT Spoiler آقا ما کتاب رو نخوندیم اما طبق اون مکالمه بین آریا و تایون لنیستر احتمال اینکه راب استارک رو ترور یا حالا به هر نحوی بکشن هست یا نه؟ بیشتر... Spoiler همچین مکالمه ای اصلا توی کتاب نیست، تو Harrenhal هم آریا اصلا خدمتگذار Tywin نمیشه، بلکه یه شخصیت دیگه ـس... اما در مورد اصل سوال، چرا میخوای spoil بشی؟
SΛDrA-HhH کاربر سایت May 4, 2012 #3,644 نوشته شده توسط ArianUndead: سوالی من باب اپیزود 5 GoT Spoiler آقا ما کتاب رو نخوندیم اما طبق اون مکالمه بین آریا و تایون لنیستر احتمال اینکه راب استارک رو ترور یا حالا به هر نحوی بکشن هست یا نه؟ بیشتر... اسپویلر خیلی ناجور؛کسی باز نکنه حتی به سوال کننده هم توصیه نمیشه اگه برات مشکلی نیست که بدونی سر یکی چی میاد باز کن. Spoiler این صحنه کا زاییده تخیلات سازندگان محترم سریاله. بازم اسپویلرو باز نکنی بهتره Spoiler نمیگم چجوری ولی کلا راب استارک کشته میشه.
نوشته شده توسط ArianUndead: سوالی من باب اپیزود 5 GoT Spoiler آقا ما کتاب رو نخوندیم اما طبق اون مکالمه بین آریا و تایون لنیستر احتمال اینکه راب استارک رو ترور یا حالا به هر نحوی بکشن هست یا نه؟ بیشتر... اسپویلر خیلی ناجور؛کسی باز نکنه حتی به سوال کننده هم توصیه نمیشه اگه برات مشکلی نیست که بدونی سر یکی چی میاد باز کن. Spoiler این صحنه کا زاییده تخیلات سازندگان محترم سریاله. بازم اسپویلرو باز نکنی بهتره Spoiler نمیگم چجوری ولی کلا راب استارک کشته میشه.
Terova No Trolls Gold User May 4, 2012 #3,645 این چه وضع اسپویل کردنه.. خدااااااااااااااااااااااااااااا...