asi_1447
کاربر سایت
پس هنوز سریال آشغال ندیدی که VD برات آشغاله!!!TVD که اشغاله چیشو ببنن ???
واقعا فکر میکنی چیزی برای دیدن تو VD وجود نداره؟
پس هنوز سریال آشغال ندیدی که VD برات آشغاله!!!TVD که اشغاله چیشو ببنن ???
True Blood.دوستان بین سریال های vampire draies و true blood کدو رو پیشنهاد می کنید؟؟؟؟
کدوم بزرگسالانه تره؟
دوستان بین سریال های vampire draies و true blood کدو رو پیشنهاد می کنید؟؟؟؟
کدوم بزرگسالانه تره؟
این قانون ِ. اگه بین چند تا سریال گیر کردید ببینید کدوم از شبکه ی HBO ـه. اون رو انتخاب کنید.دوستان بین سریال های vampire draies و true blood کدو رو پیشنهاد می کنید؟؟؟؟
کدوم بزرگسالانه تره؟
Vampire Diaries اصلا پیشنهاد نمیشه . مگر این که تو مود ِ تینیجی باشی .
به نظر من اصلا ربط به سن نداره. شخصا خودم اینقدر از فیلم های تینیجر دوری کردم (جداً نمی دونم چرا.) دیگه نمی تونم این جور سریال ها و داستان ها رو تحمل کنم. در صورتی که در عمق سن تینیجری هستم ولی سلیقه ام اصلا تینیجر نیست دیگه. واقعا روابط، اتفاقات و داستان سریال و فیلم های تینیجری برام غیر قابل تحمل ـه.ای بزرگمنش، ای Elder
بابا جمع کنید این بحث تینیجی رو . الان ماها خیلی گنده هستیم؟! 40-50 سالمونه؟ چرا ایرانی ها همیشه دوست دارن بزرگتر از سنشون حرکت کنن؟ چرا نمیخوایم قبول کنیم که ماها خودمون هم و سن و سال کسانی مثل کاراکتر های Vampire Diaries و یا حتی Twilight هستیم؟ چرا نمیخوایم هیچ کس بفهمه که ما خودمون حسرت زندگی اونجوری رو میخوریم و فقط داریم در مقابل دیگران تظاهر میکنیم که ما گنده شدیم و به این فیلم های تینیج گونه نگا نمیکنیم! چندین و چند نفر رو میشناسم که سال ها بود جلوی من وقتی حرف از Twilight میومد میپریدن بهم که بابا جمع کن این فیلم هارو ؛ بعد گندش در اومد که یارو حتی کالکشن HD اونا رو داره البته من خودمم اونطوری بودم و تظاهر میکردم که نمیبینم ( ) اما این سنت مسخره رو شکستم و الان با شهامت میگم میبینم و خیلی هم دوست دارم
واقعا جدیدا دارم حساسیت پیدا میکنم به این موضوع که به اینطور فیلم ها میگن مزخرف و تینیج گونه. یکم در تفکراتمون باید تغییرات ایجاد کنیم.علاقیات یه فرد به خیلی موارد بستگی داره. از جمله نحوه زندگی و مشکلاتی که توی زندگیش به وجود اومده. نباید به کسی خرده گرفت اگر از چیزی خوشش میاد و علاقه داره بهش. باید بهش احترام گذاشت چون حتما دلیلی برای این کارش داره.
به نظر من اصلا ربط به سن نداره. شخصا خودم اینقدر از فیلم های تینیجر دوری کردم (جداً نمی دونم چرا.) دیگه نمی تونم این جور سریال ها و داستان ها رو تحمل کنم. در صورتی که در عمق سن تینیجری هستم ولی سلیقه ام اصلا تینیجر نیست دیگه. واقعا روابط، اتفاقات و داستان سریال و فیلم های تینیجری برام غیر قابل تحمل ـه.