TV Center

یه چیزه در مورد vampire diaries

واقعا اینجوری به گند کشیدن داستان هم هنر میخواد مثل اینکه توی کنکور همه سئوال ها رو اشتباه بزنی
دوست عزیز این سریالو از روی کتابش میسازن کسی فیلم نامشو نمینویسه که به گندش بکشن ... ممکنه یکم تغییرات توش بدن ولی تقریبا همونه

کمی تا قسمتی اسپویل از کتاب

ببخشید که ناامیدت میکنم :دی ولی حماقت Arya رو تو قسمت های بعدی خواهی دید

کمی تا قسمتی اسپویل از کتاب

البته من کتاب رو همگام با سریال میخونم و زیاد با این شخصیت آشنایی ندارم، ولی فکر نکنم در اون حد هم قاتلی ماهری بود که میتونست جافری و یا حتی خود لرد تاروین رو بکشه :دی هرچند که خودم خیلی باهاش حال کردم و به نظرم قاتل ماهری اومد :دی.

پ.ن: لطفا اگه قاتل ماهری هم بود چیزی ازش نگید تا واسم اسپویل نشه :دی

دوست عزیز این سریالو از روی کتابش میسازن کسی فیلم نامشو نمینویسه که به گندش بکشن ... ممکنه یکم تغییرات توش بدن ولی تقریبا همونه
البته VD سریالش از پایه با کتابش توفیر می کنه و تقریبا می شه بگی به غیر از اسامی هیچ چیز دیگه ایش ربطی به کتابا نداره

آخرین ویرایش:
فصل سوم یه جوری داره فقط کش میاد . البته قسمت 20 ـم بد نبودش . ولی کلن خیلی کش اومده . فک می کردم سیزن ِ آخره ولی مثه که فعلا دست بردار نیستن :دی اقلا سیزن بعدی خدا کنه خوب باشه .

چرا ادم باید این همه سریال خوب رو ول کنه بعد The Vampire Diaries ببینه ؟ تماشای دو تا ومپایر fag چه جذابیتی داره؟
یهو بشینید Glee هم ببینید دیگه.

چرا ادم باید این همه سریال خوب رو ول کنه بعد The Vampire Diaries ببینه ؟ تماشای دو تا ومپایر fag چه جذابیتی داره؟
یهو بشینید Glee هم ببینید دیگه.
چون با اینکه تا حالا بالای 100 تا سریال دیدم اما این سریال هم خوبه.سریال های بدتر هم دیدیم!این که اونقدرام بد نیست!

منم تازه شروع کردم The Vampire Diaries نگاه میکنم . باورتون نمیششه 9 تا سریالو دارم هم زمان میبینم دیگه گیج شدم . ولی The Vampire Diaries اولاشم بدک نیست خوبه .

قسمت پنجم game of thrones رو دیدم.
این قسمت هم خیلی خوب بود ولی شاید یه خورده از قسمت قبلی سطحش پایین تر بود. البته مشکل از کارگردان نیست داستان کتاب بعضی قسمتا هیجانش کمتره.

آخرین ویرایش:
قسمت پنجم game of thrones رو دیدم.
این قسمت هم خیلی خوب بود ولی شاید یه خورده از قسمت قبلی سطحش پایین تر بود. البته مشکل از کارگردان نیست داستان کتاب بعضی قسمتا هیجانش کمتره.
اتفاقا قسمت پنجمش خیلی جالب تر و هیجانی تر بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or