TV Center

اسکویید گیم فصل دوم

با توجه به صحبت های سازندش مشخص بود نباید انتظار فصل یکم رو ازش داشت، در کل سرگرم کننده بود و به نظر یکم زیادی توش آب بسته بودن و پایان بندی هم نیمه کاره و اونطوری که باید و شاید نبود، اما در مجموع تر و تمیز و خوب بود یعنی برای یکبار دیدن بد نیست و میارزه

اما در مورد گندی که این جماعت LGBT و ووک زدن به سریال و سینما، یعنی حالم دیگه داره بهم میخوره برداشتن یه سیبیل کلفت گذاشتن توی سریال و کل جاهایی که میخواستن به سریال آب ببندن که دو فصلش کنن رو اختصاص دادن به احساسات درونی و بیرونی این سیبیل کلفت! جالب اینه طرف از یک مرد هم بهتر تیراندازی میکنه و مدیریت و هوشش از همه بالاتره، از اونطرف یک مرد که در نیروی دریایی بوده رو اوا خواهر نشون میدن که از اسلحه میترسه ولی یه قل دو قل خوب بازی میکنه! من که میزنم جلو هرجایی امثال اینا دارن دیالوگ میکنن

و خطرناک بودن این موج اینه که سعی میکنن با قرار دادن اینا توی بازی و فیلم های کار درست و خوب و شخصیت پردازی خوب کاری کنن که اونی هم از این جریانات خوشش نمیاد احساسی بشه و با طرف حال کنه! یعنی میخان زورچپان کنن این تفکر رو به آدم!

این بزرگترین مشکل سریال بود و نزاشت اونطوری که باید و شاید ازش لذت ببرم!

اسکویید گیم فصل دوم

با توجه به صحبت های سازندش مشخص بود نباید انتظار فصل یکم رو ازش داشت، در کل سرگرم کننده بود و به نظر یکم زیادی توش آب بسته بودن و پایان بندی هم نیمه کاره و اونطوری که باید و شاید نبود، اما در مجموع تر و تمیز و خوب بود یعنی برای یکبار دیدن بد نیست و میارزه

اما در مورد گندی که این جماعت LGBT و ووک زدن به سریال و سینما، یعنی حالم دیگه داره بهم میخوره برداشتن یه سیبیل کلفت گذاشتن توی سریال و کل جاهایی که میخواستن به سریال آب ببندن که دو فصلش کنن رو اختصاص دادن به احساسات درونی و بیرونی این سیبیل کلفت! جالب اینه طرف از یک مرد هم بهتر تیراندازی میکنه و مدیریت و هوشش از همه بالاتره، از اونطرف یک مرد که در نیروی دریایی بوده رو اوا خواهر نشون میدن که از اسلحه میترسه ولی یه قل دو قل خوب بازی میکنه! من که میزنم جلو هرجایی امثال اینا دارن دیالوگ میکنن

و خطرناک بودن این موج اینه که سعی میکنن با قرار دادن اینا توی بازی و فیلم های کار درست و خوب و شخصیت پردازی خوب کاری کنن که اونی هم از این جریانات خوشش نمیاد احساسی بشه و با طرف حال کنه! یعنی میخان زورچپان کنن این تفکر رو به آدم!

این بزرگترین مشکل سریال بود و نزاشت اونطوری که باید و شاید ازش لذت ببرم!
با این همه زورچپونی بودن و مسخره بازی اینا، من باز بیشتر باهاش کنار میومدم تا یک چیزی مثل املیا پرز که مرز های مسخره بودن رو جا به جا کرده بود.:دی
حداقل کره ایی ها بیشتر به شعور مخاطب احترام میزارند.

با این همه زورچپونی بودن و مسخره بازی اینا، من باز بیشتر باهاش کنار میومدم تا یک چیزی مثل املیا پرز که مرز های مسخره بودن رو جا به جا کرده بود.:دی
حداقل کره ایی ها بیشتر به شعور مخاطب احترام میزارند.

ندیدمش خوشبختانه و یادم میمونه که هیچ وقتم نبینمش :دی معلوم نیست اینی که میگی چه سمیه که تونستی با اسکویید گیم کنار بیای
باید از این به بعد بیام اینجا بپرسم قبل دیدن فیلم و سریال که وقتم رو هدر ندم!

ندیدمش خوشبختانه و یادم میمونه که هیچ وقتم نبینمش :دی معلوم نیست اینی که میگی چه سمیه که تونستی با اسکویید گیم کنار بیای
باید از این به بعد بیام اینجا بپرسم قبل دیدن فیلم و سریال که وقتم رو هدر ندم!
رئیس فاکینگ کارتل یک روز تصمیم میگیره با تغییر جنسیت زندگی قبلیش رو کنار بزاره و رستگار بشه.:)) بعد فیلم هم موزیکال....نمیدونم جوکر 2 رو سلاخی کردند بعد این فیلم چطور وجود داره.:/

یه سوال ،
برای یک ترنسجندر که من کاملا حق میدم بهشون واسه وضعیت شون ، (البته اونایی که واقعا این مشکل رو دارن نه اونایی که تحت تاثیر رسانه و بمباران اطلاعاتی به خودشون شک میکنن و ادامه ماجرا)
روپایی زدن خجالت ش بیشتره توی جمع یا مثل جیسون بُرن و جیمز باند تیر اندازی کردن؟

photo_2025-01-08_23-57-26.jpg

یه مدل فیلم و سریال هم جدیدا مد شده که ساخت مینیمال، تمیز و باکلاس داره، منتها مخاطب هدفش مشابه مخاطب هدف کارل مارکسه.

کل حرف اینجور فیلمها ‌اینه که «ملت‌ به هوش باشید که شما تبدیل به بردهٔ سرمایه‌دارها و کورپوریشن‌ها شدید. اونها شما رو ربات میبینن و‌ فلان. »

حالا کیا اینها رو‌ میسازن؟ یه مشت هالیوود استار میلیون دلاری. مثل سنت همیشگی چپ‌ها هم ژست دلسوزی برای محرومان رو‌ میگیرن، هم با این اداها پولدارتر و محبوب‌تر میشن. نتیجه کارشون ‌البته اینه که کارمند متوسط آمریکایی با حقوق ماهی ۴ تا ۸ هزار دلار تا یه مدت احساس استثمار شدن بهش دست میده و‌ بیخودی از شغلش متنفر میشه.

از اینجور فیلمها تعریف زیاد میشنوید بخصوص تو محیطهای افاده‌ای مثل اینستا، اما جو گیر نشید. اصولا اینجور فیلمها رو پر از استعاره‌های دوزاری و ساده میکنن تا افراد ادایی و کم‌سواد با فهمیدنش احساس انتلکت بودن و‌ نخبه بودن بکنن و‌ برای فرهیخته نمایی هم که شده به دیگران پیشنهادش بدن.

✍️ رشنالیست

این Alice رو من دوتا اپیزودش رو دیدم ولی احساس کردم کارکترها رو خیلی زیادی باهوش نشون میده. مثلا تو چند ثانیه حساب و کتاب های خفن ریاضی رو حل میکنن. حالا نمیدونم در ادامه چطور میشه
من یه اپیزودشو دیدم حالت تهوع گرفتم اگه ادامش خوبه خبرشو بدین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or