راستی دیشب کارگردان Squid Game تایید کرد که این سیزن قراره بوده یک فصل باشه ولی تصمیم گرفتند زودتر به دست مخاطبان برسه برای همین دو فصل شده.
با این همه زورچپونی بودن و مسخره بازی اینا، من باز بیشتر باهاش کنار میومدم تا یک چیزی مثل املیا پرز که مرز های مسخره بودن رو جا به جا کرده بود.اسکویید گیم فصل دوم
با توجه به صحبت های سازندش مشخص بود نباید انتظار فصل یکم رو ازش داشت، در کل سرگرم کننده بود و به نظر یکم زیادی توش آب بسته بودن و پایان بندی هم نیمه کاره و اونطوری که باید و شاید نبود، اما در مجموع تر و تمیز و خوب بود یعنی برای یکبار دیدن بد نیست و میارزه
اما در مورد گندی که این جماعت LGBT و ووک زدن به سریال و سینما، یعنی حالم دیگه داره بهم میخوره برداشتن یه سیبیل کلفت گذاشتن توی سریال و کل جاهایی که میخواستن به سریال آب ببندن که دو فصلش کنن رو اختصاص دادن به احساسات درونی و بیرونی این سیبیل کلفت! جالب اینه طرف از یک مرد هم بهتر تیراندازی میکنه و مدیریت و هوشش از همه بالاتره، از اونطرف یک مرد که در نیروی دریایی بوده رو اوا خواهر نشون میدن که از اسلحه میترسه ولی یه قل دو قل خوب بازی میکنه! من که میزنم جلو هرجایی امثال اینا دارن دیالوگ میکنن
و خطرناک بودن این موج اینه که سعی میکنن با قرار دادن اینا توی بازی و فیلم های کار درست و خوب و شخصیت پردازی خوب کاری کنن که اونی هم از این جریانات خوشش نمیاد احساسی بشه و با طرف حال کنه! یعنی میخان زورچپان کنن این تفکر رو به آدم!
این بزرگترین مشکل سریال بود و نزاشت اونطوری که باید و شاید ازش لذت ببرم!
با سریال موردعلاقه صدرا خشکه حساب کردند.
با این همه زورچپونی بودن و مسخره بازی اینا، من باز بیشتر باهاش کنار میومدم تا یک چیزی مثل املیا پرز که مرز های مسخره بودن رو جا به جا کرده بود.
حداقل کره ایی ها بیشتر به شعور مخاطب احترام میزارند.
رئیس فاکینگ کارتل یک روز تصمیم میگیره با تغییر جنسیت زندگی قبلیش رو کنار بزاره و رستگار بشه. بعد فیلم هم موزیکال....نمیدونم جوکر 2 رو سلاخی کردند بعد این فیلم چطور وجود داره.:/ندیدمش خوشبختانه و یادم میمونه که هیچ وقتم نبینمش معلوم نیست اینی که میگی چه سمیه که تونستی با اسکویید گیم کنار بیای
باید از این به بعد بیام اینجا بپرسم قبل دیدن فیلم و سریال که وقتم رو هدر ندم!
رسیدم قسمت 12-18 فصل دو تویین پیکس
بالاخره ببینم یا نه؟
یکی اسپویل کنه
من یه اپیزودشو دیدم حالت تهوع گرفتم اگه ادامش خوبه خبرشو بدین.این Alice رو من دوتا اپیزودش رو دیدم ولی احساس کردم کارکترها رو خیلی زیادی باهوش نشون میده. مثلا تو چند ثانیه حساب و کتاب های خفن ریاضی رو حل میکنن. حالا نمیدونم در ادامه چطور میشه