TV Center

سلاطین
سریال توی مایه های From یا dark چی توی بساط دارین؟
سیتکام هم فرندز و مادر و بیگ بنگ و آفیس رو دیدم
چیز دیگه ای داریم که در حد اینا باشه؟

Carnivale
Under the Dome
Lost
Leftovers
Wayward Pines

فکر کنم این مسئول انتخاب بازیگرای دکستر جدید از دستشون در رفته...
معیار زیبایی رو هم قرار داده بین انتخاب هاش خداروشکر.
دب کلا آپگرید شده از اون حالت فلت دراومده...
اوووووووف اون دوستش که ... =P~
لاگوئرتا حتی...

دمش گرم، اون سریال سم رو شست و برد! چند شب پشت هم کابوس اون هافبک کریستال پالاس رو میدیدم.

فقط منم که تو سریالایی مث سیلو امثال برنارد برام شخصیت مثبتن و امثال جولیت ناکس شرلی و همه این اراذل که دو رهم جمع شدن شخصیت منفی هستن؟

اسکویید گیم 2 یک راه هست که احتمالش هست لذت ببرید ولی خیلی کمه 1 رو ندیده باشید و یکضرب یک و دو رو تو دو روز ببینید احتالا هایپتون بچسبه سقف واسه مثلا فصل سه. در هر حالت دیگه میشه هزار ایراد گرفت از فصل دو یکی نبود سر 0456 داد بزنه حواست به 001 ها باشه؟ عمق شخصیت گنگستری کره ای که تتوی مار کشیده کجا بود و این خانم عزیز که در پی اعمال جراحی ماتحانی بود یاو دعواهای زن شوهری این دو نوگل شکفته رو بیارین کنار اونجا که تو فصل 1 دختره کره شمالی تو تیله بازی یا علی چطور باخت و خود گیهون چطور برنده شد و اون اپیزود بهترین اپیزود سریال تا الان بوده خیلی چیزهای دیگه هم هست مثل این زمانبندی افتضاح ولی اصطاحا one more shot رو دارند که گند رو جمع کنند

• Like
Reactions: Price_One
دوستان سلام
آرشیوم رو دادم رفت
30 تا هارد بودن
5 تاشون رو نگه داشتم واسه روز مبادا
دارم پاکسازی میکنم
رسیدم به GOT
8 سیزن و 1.8 ترا حجم رو هارد
نمیدونم باب میل من هست یا نه ؟
یه چند صحنه اشو دیدم به نظرم خاله زنکی اومد
عاشق مدیای جنایی و پلیسی و جاسوسی ام
دنیای فانتزی زیاد باب میلم نیست
از دوستان کسی هست راهنماییم کنه به دردم میخوره این GOT یا نه ؟
ممنونم

• Like
Reactions: MrElectricWizard
دوستان سلام
آرشیوم رو دادم رفت
30 تا هارد بودن
5 تاشون رو نگه داشتم واسه روز مبادا
دارم پاکسازی میکنم
رسیدم به GOT
یه چند صحنه اشو دیدم به نظرم خاله زنکی اومد
عاشق مدیای جنایی و پلیسی و جاسوسی ام
دنیای فانتزی زیاد باب میلم نیست
از دوستان کسی هست راهنماییم کنه به دردم میخوره این GOT یا نه ؟
ممنونم
GOT چهار فصل اولش به شدت خوبه با شخصیت پردازی عالی دارای تعلیق و بعضا غیرقابل پیش بینی هست . حالا این وسط عنصر جادو و فانتزی رو هم به دسیسه های سیاسی میشه اضافه کرد.
اگر از ژانر جاسوسی و سیاسی خوشت میاد اینجا هم می تونی انتظار تعلیق ، هیجان و استرس رو داشته باشی.
با چند تا صحنه سر سری نگاه کردن نمیشه در مورد سریال به طور کلی قضاوت کنی.
اما
از فصل 5 سریال میره تو ورطه سقوط و به قهقرا میره. تو فصل 7 و 8 عمل وارد فاضلاب میشه و قشنگ اسهالی میرینه روی تمام خاطرات خوش و شخصیت پردازی های 4 فصل اول.
اگر میخواهی ببینی انتظار شروع عالی و پایان افتضاح رو داشته باش.

دارم پاکسازی میکنم
رسیدم به GOT

بزار مثل تعداد انگشت شماری افتخارت این باشه که اورریتد ترین و بی هدف ترین سریال تاریخ رو ندیدی
با این افتخار این دنیا رو ترک کن

GOT چهار فصل اولش به شدت خوبه با شخصیت پردازی عالی دارای تعلیق و بعضا غیرقابل پیش بینی هست . حالا این وسط عنصر جادو و فانتزی رو هم به دسیسه های سیاسی میشه اضافه کرد.
اگر از ژانر جاسوسی و سیاسی خوشت میاد اینجا هم می تونی انتظار تعلیق ، هیجان و استرس رو داشته باشی.
با چند تا صحنه سر سری نگاه کردن نمیشه در مورد سریال به طور کلی قضاوت کنی.
اما
از فصل 5 سریال میره تو ورطه سقوط و به قهقرا میره. تو فصل 7 و 8 عمل وارد فاضلاب میشه و قشنگ اسهالی میرینه روی تمام خاطرات خوش و شخصیت پردازی های 4 فصل اول.
اگر میخواهی ببینی انتظار شروع عالی و پایان افتضاح رو داشته باش.
از نظر من همه فصل هاش تو یه ریتم بود و خیلی خوب
فصل 7 هم خیلی خوب بود
صرفا پایان بندی تو فصل آخر(8) جالب نبود به اندازه بقیه سریال. که همونم باز تا حدودی بد نبود و نمیشه گفت افتضاح، مثلا در حد افتضاح پایان بندی لاست نبود واقعا
کلا از نظر من با 1 یا نهایت 2 قسمت ریتمش در میاد. کسی بخواد ادامه میده، نخواد هم نمیده.

من هنوز از پايان got عصبانيم.
حالا ما كه اون موقع از اول دنبال ميكرديم و نميدونستيم با فصلاى ١ تا ٦ حال كرديم (حتى ٧ يجورايي) و اصلا فك نميكرديم چه فاجعه ايي قراره رخ بده.
به نظرم با اون پايان بد به نظرم اصلا كسى نبايد تازه بخواد سريالو ببينه چون تهش قراره موز نصيبش بشه.
سريال ازونجا كه از كتابا جلو افتاد مسير سراشيبى به سمت مستراح رو پيش گرفت.

به نظرم با اون پايان بد به نظرم اصلا كسى نبايد تازه بخواد سريالو ببينه چون تهش قراره موز نصيبش بشه.
صدرا داداش نگو هر اپیزود گات تا به اون جایی که به گا میره به تنهایی خودش دنیاییه شخصیت پردازی پروداکشن دکور موسیقی همه کلاس درس و لذته :دی خیلی داستان ها هم دقت کن در درون خود همون فصول آغاز و پایانش رو داره

صدرا داداش نگو هر اپیزود گات تا به اون جایی که به گا میره به تنهایی خودش دنیاییه شخصیت پردازی پروداکشن دکور موسیقی همه کلاس درس و لذته :دی خیلی داستان ها هم دقت کن در درون خود همون فصول آغاز و پایانش رو داره

والا من تو كتم نميره خصوصا سريال انقد طولانى بخواد تهش اينجورى به و شعور و وقت آدم توهين كنه حالا هر چقد مسير خوب باشه :D

• Like
Reactions: soltanmasoud

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or