Origami 2008
عضو تحریریه
سلاطین
سریال توی مایه های From یا dark چی توی بساط دارین؟
سیتکام هم فرندز و مادر و بیگ بنگ و آفیس رو دیدم
چیز دیگه ای داریم که در حد اینا باشه؟
Carnivale
Under the Dome
Lost
Leftovers
Wayward Pines
سلاطین
سریال توی مایه های From یا dark چی توی بساط دارین؟
سیتکام هم فرندز و مادر و بیگ بنگ و آفیس رو دیدم
چیز دیگه ای داریم که در حد اینا باشه؟
دمت گرمCarnivale
Under the Dome
Lost
Leftovers
Wayward Pines
دمت گرم
بین اینا اول کدوم رو پیشنهاد میدی؟
GOT چهار فصل اولش به شدت خوبه با شخصیت پردازی عالی دارای تعلیق و بعضا غیرقابل پیش بینی هست . حالا این وسط عنصر جادو و فانتزی رو هم به دسیسه های سیاسی میشه اضافه کرد.دوستان سلام
آرشیوم رو دادم رفت
30 تا هارد بودن
5 تاشون رو نگه داشتم واسه روز مبادا
دارم پاکسازی میکنم
رسیدم به GOT
8 سیزن و 1.8 ترا حجم رو هارد
نمیدونم باب میل من هست یا نه ؟
یه چند صحنه اشو دیدم به نظرم خاله زنکی اومد
عاشق مدیای جنایی و پلیسی و جاسوسی ام
دنیای فانتزی زیاد باب میلم نیست
از دوستان کسی هست راهنماییم کنه به دردم میخوره این GOT یا نه ؟
ممنونم
دارم پاکسازی میکنم
رسیدم به GOT
8 سیزن و 1.8 ترا حجم رو هارد
نمیدونم باب میل من هست یا نه ؟
از نظر من همه فصل هاش تو یه ریتم بود و خیلی خوبGOT چهار فصل اولش به شدت خوبه با شخصیت پردازی عالی دارای تعلیق و بعضا غیرقابل پیش بینی هست . حالا این وسط عنصر جادو و فانتزی رو هم به دسیسه های سیاسی میشه اضافه کرد.
اگر از ژانر جاسوسی و سیاسی خوشت میاد اینجا هم می تونی انتظار تعلیق ، هیجان و استرس رو داشته باشی.
با چند تا صحنه سر سری نگاه کردن نمیشه در مورد سریال به طور کلی قضاوت کنی.
اما
از فصل 5 سریال میره تو ورطه سقوط و به قهقرا میره. تو فصل 7 و 8 عمل وارد فاضلاب میشه و قشنگ اسهالی میرینه روی تمام خاطرات خوش و شخصیت پردازی های 4 فصل اول.
اگر میخواهی ببینی انتظار شروع عالی و پایان افتضاح رو داشته باش.
صدرا داداش نگو هر اپیزود گات تا به اون جایی که به گا میره به تنهایی خودش دنیاییه شخصیت پردازی پروداکشن دکور موسیقی همه کلاس درس و لذته خیلی داستان ها هم دقت کن در درون خود همون فصول آغاز و پایانش رو دارهبه نظرم با اون پايان بد به نظرم اصلا كسى نبايد تازه بخواد سريالو ببينه چون تهش قراره موز نصيبش بشه.
صدرا داداش نگو هر اپیزود گات تا به اون جایی که به گا میره به تنهایی خودش دنیاییه شخصیت پردازی پروداکشن دکور موسیقی همه کلاس درس و لذته خیلی داستان ها هم دقت کن در درون خود همون فصول آغاز و پایانش رو داره