TV Center

GoT رو هر نقطه‌ای رها کنی بازم یکی از بهترین سریال‌های تاریخ رو دیدی، حتی اگر تا تهش ببینی هم قضیه همین هست 😁 آخرش هم برای من به اون بدی که اکثرا میگن نیست و می‌تونم قضایا رو قبول کنم. ولی خب سیر روایی داستان و منطق شکل‌گیری اتفاقات نهایی واقعا مشکل داره و دو سه فصل آخر مشخصا به کیفیت فصول ابتدایی نیست (فصل ۶ هم حتی خوبه ولی ۷ و ۸ ایراد زیاد دارن). ولی دیدن GoT حداقل برای علاقه‌مندان این سبک واجب هست، بهترین چیزی هست که خواهند دید و شاید سال‌ها طول بکشه همچین چیزی رو دوباره ببینیم :دی خلاصه کلام من دو بار که از اول تا آخر کامل دیدم، چند تا اپیزود و سکانس‌های مورد علاقه‌ام رو بارها دیدم و چند وقت دیگه دوباره می‌خوام از اول شروع کنم به دیدن 😁

این رو هم بگم خودم بار اول حقیقتش تحت تاثیر جو بود یا هر چیز دیگه‌ای، دو تا فصل آخر بهم نچسبید و بعضی جاها رو هم FF (!) می‌زدم جلو، ولی بار دوم واقعا بیشتر بهم چسبید و حتی وقایع نهایی هم برام قابل قبول شد. ولی خب نمیشه ایرادات رو نادیده گرفت و برای خیلی‌ها همین ایرادات باعث شده سریال تا حد زیادی ناامیدکننده بشه که کاملا هم منطقی هست.

آخرین ویرایش:
بعضی از سریال‌ها هستن که توی فصل‌های آخر افت می‌کنن و پایان جالبی ندارن، ولی باز هم دیدن‌شون کاملاً ارزش داره به نظرم. مثل همین Game of Thrones یا مثلاً Lost که از دید من، سه فصل اولش جزو قله‌های صنعت سرگرمی هست ولی بعدش کم‌کم کیفیت پایین میاد و اصلاً هم از بخش‌های پایانی راضی نبودم، ولی باز هم پشیمون نیستم از دیدنش.
GoT هم فصل‌های اولش فوق‌العاده هست و تا اواسط ماجرا واقعاً عالی پیش می‌ره. بعدش یه ذره افت می‌کنه (اون هم نه خیلی) و یه جاهایی بالا و پایین داره ولی توی همون فصل‌ها هم کلی ماجرای جالب اتفاق می‌افته، تا اینکه در نهایت به فصل آخر می‌رسیم که چیز مسخره‌ای هست و مخصوصاً از نظر سرعت روایت، خوب از آب درنیومده. یعنی به شخصه بیشتر از اینکه پایانش رو افتضاح بدونم، نحوه رسیدن به اون پایان رو بد می‌دونم و اگه نحوه روایت و سرعت ماجراها کنترل‌شده بود، در این حد تأثیر منفی نمی‌ذاشت.
در مجموع به نظرم حیفه که آدم سراغ این مجموعه نره. یعنی انقدر چیزهای تماشایی و شخصیت‌های جذاب و داستان‌های جالب داره که حتی پایانش هم نتونست ارزش کلی مجموعه رو برای من پایین بیاره و خوشحالم که کلی وقت صرفش کردم. توی IMDb هم می‌شه دید که چقدر اپیزودهای سطح بالا داره و همین‌طور اعداد ۸.۵ بالا هست که ردیف شده و حتی توی همون نیمه دوم هم کلی ۹ داریم و اعداد عجیبی در حد ۹.۹ هم دیده می‌شن. البته IMDb برای من فصل‌الخطاب نیست و خودم بعضی وقت‌ها با نظرات ملت توی اونجا مشکل دارم و برام عجیب هستن، ولی در مورد GoT خیلی به سلیقه‌م نزدیکه. :دی

b04413_25zcdas.jpg

متاسفانه اندینگ GOT طوریه که کل مسیر رو پوچ و بی معنی میکنه. برای همین دیدن و ندیدنش زیاد تفاوت خاصی نداره. اگر دیدید که یک چیزایی هست که باهاش حال کنید، ندیدید هم چیز خاصی رو از دست ندادید.:دی

از نظر من همه فصل هاش تو یه ریتم بود و خیلی خوب
فصل 7 هم خیلی خوب بود
صرفا پایان بندی تو فصل آخر(8) جالب نبود به اندازه بقیه سریال. که همونم باز تا حدودی بد نبود و نمیشه گفت افتضاح، مثلا در حد افتضاح پایان بندی لاست نبود واقعا
کلا از نظر من با 1 یا نهایت 2 قسمت ریتمش در میاد. کسی بخواد ادامه میده، نخواد هم نمیده.
بسته به اینه که شما خوب رو چی تعریف بکنی .
ما اون پختگی تو دیالوگ ها و روابط شخصیت ها و شخصیت پردازی 4 فصل اول رو نمی بینیم تو فصول آینده.
هر چه قدر جلوتر میره سریال بیشتر حالت سرهم بندی و فن فیکشن به خودش میگیره.
اون نویسنده گامبو جرج مارتین هم مقصر اصلیه که سورس متریال رو نرسوند دست سازنده های سریال تا یک چیز خوب در حد فصول اول در بیارن.
طوری شده بود که تو فصل آخر HBO به اون دو تا کله پوک گفت شما میتونید چند فصل دیگه هم ادامه بدید ولی اینا که میخواستن سریع تر سرهم قضیه رو هم بیارن تو 6 قسمت فصل آخر رو تحویل دادن که نتیجه اش رو هم میبینیم.
البته که تو فصول آخر از نظر جلوه های ویژه کاستوم فیلمبرداری هنوز سریال تو بالاترین سطحه و قسمت های خوبی هم از نظر هیجانی میشه پیدا کرد توش مثل ترکوندن سپت توسط سرسی یا حمله دنریس به کاروان لنیستر ها جنگ بسترد ها ولی.. اون عنصری که سریال رو تبدیل به اونچیزی که هست کرد نبرد و جنگ نبود چون شما به ندرت تو فصول اول جنگی میبینید و بیشتر داستان دوز و کلک ها و دسیسه های سیاسی هست.
به همه اینا character assassination اضافه کن.
وریس که به نوعی خبرچین دربار بود و ما زیرکی و هوشش رو شاهد بودیم تو فصول بعد و به خصوص دو فصل اخر عملا در حد به یک شخصیت که با تیریون جوک های شومبول و کوتوله رد و بدل میکنن تبدیل شد.
لیتل فینگر کلا از فصل 6 همون گوشه می ایسته و پوزخند میزنه آخرش هم به اون شکل مضحک تو تله می افته . لیتل فینگر فصول اول کجا اینی که اینجا تحویل گرفتیم کجا.
یوون گریجوی نماد آنتی کرآیست هست تو کتاب . طرف یکی از مرموز ترین و ترسناک ترین شخصیت های کلا دنیا هست بعد اینجا تبدیل شده به کسی که کلا آرزوش رفتن تو رختخواب سرسی و انگشت کردنشه
:|

بزرگترین جنایت شخصیت پردازی برای من جیمی لنیستر بود. یک آرک خوبی داشت و اما یک باره از سرسی جدا میشه میره شمال میجنگه و با برین رابطه اش جور میشه و این وسط یک دفعه بدون هیچ منطقی همه رو ول میکنه و برمیگرده پیش سرسی

تیریون هم وضعش به همین بدیه . یک کار مثبت نکرد از وقتی پاش رسید به مرین. آخر سر هم پیشنهاد پادشاهای به برن میده
=))

دنریس هم آخر سر معلوم نشد چرا وقتی شهر سقوط کرده بود و همه چی دستش بود رفت روی جنساید مود .
اون برن بزرگترین جک سریال بود
این همه رفتن شمال دیوار که مثلا کلاغ 3 چشم بشه چه غلطی کرد ؟ هیچ کاری نکرد عملا هیچی و نه وارگ شد نه از قدرت هاش استفاده کرد فقط رفت تو چند تا کلاغ و نایت کینگ رو دید زد و بعد هم رفت گذشته و سانسا رو تو شب حجله اش دید زد .
اما بزرگترین و ناامید کننده ترین بخش داستان وایت واکر ها بود که به رهبری اون یارو نایت کینگ بعد از 8 فصل بالاخره از دیوار گذشتن و اومدن و تو اولین نبرد تو وینترفل توسط آریا نایف شد
=))

جان هم که نگم . فرستادنش دیوار . دوباره
:))
یعنی اون شاه برن بی خاصیت و اون شاه شمال بی خاصیت تر سانسا نکردن از قدرتشون استفاده کنن و نذارن جان بره دیوار . اسیر قدرت و اقتدار گری ورم شدن=))

آخرین ویرایش:
به نظر من GOT تو این دنیا فیلم و سریالی که درش هستیم مثل یک الماسه و من خودم 4 بار دیدمش البته از پایان بندیش خوشم نیامد
یک نکته ای که GOT برای من داشت با وجود اینکه یک دنیا فوق فانتزی هست اما طوری اینو ساخته بودن که تو سریالش غرق میشدی من معمولا خیلی فیلم و سریال های که میبینم این حس بهم دست میده که اینها بازیگرن و الان تو صحنه چندتا دوربین هست و کلی نفر پشت صحنه هستن و قراره این بشه و قرار اون بشه و... ولی تو GOT اصلا این حس نداشتم و احساس میکردم دارم یک واقعیت میبینم!

همین عکسی که دوستمون گذاشت به خوبی نشون میده امتیازات مردم چه قدر میتونن بی‌معنی باشن؛ فصل هفتم و هشتم بازی تاج و تخت از نظر سطح کیفی یکسانن، پس این همه تفاوت توی امتیازاتشون بابت چیه؟ دلیلی غیر از این داره که از پایان سریال خوششون نیومده و پایان سریال با فنفیکشن‌هایی که توی ذهنشون ساختن تطابق نداشته؟ دلیلی غیر این داره که داستان رو درست نفهمیدن و به همین علت انتظارات غیرواقعی از سریال داشتن؟

در مورد سوال دوستمون، 6 فصل اول سریال به معنای واقعی کلمه بینظیرن؛ الان که چندین سالی گذشته و چند سریال فانتزی ساخته شدن، با جرئت میتونم بگم: هیچکدومشون، حتی خاندان اژدها، در حد 6 فصل ابتدایی بازی تاج و تخت نبودن. در دو فصل نهایی با افت شدید کیفیت مواجهیم که البته به خاطر پایان شجاعانه سریال قابل اغماضه.​

به نظر من از فلسفه از مسیر لذت ببرید پیروی کنیم . پایانش گند زد ولی 6 فصل اول سریال بی نظیر بود وتجربه ای هست که دیگه تکرار نمی شه حالا به خاطر پایانش خودتو محروم کنی از کلش !
کل سریال رو در نظر بگیری حتی با پایان بندی بدش بازم سریال بی نظری هست و دیدنش لذت زیادی داره

• Love
Reactions: HIGH VOLTAGE
با اینکه هنوز موافقم گیم آو ترونز رو حتما باید دید اما بهترین نمونه هست واسه اینکه پایان بد چطور میتونه کل اثر رو تحت تاثیر قرار بده.

یک نگاه به BB و BCS میندازی هنوز دارن ازش ادیت میسازن و به به چه چه میکنن اما هنوز یک جا بحث GoT شکل میگیره مستقیم ختم میشه به اندینگ افتضاحش و سیزنای آخر! هیچکس یادش نمیاد یه زمانی اوج تلویزیون رو با GoT تجربه میکردیم!
بدیش اینه که فقط تاثیرش رو خود GoT نبود، الان تو House of the dragon هم یکی میاد میگه Winter is coming همون لحظه با خودم میگم بابا زر اضافی نزن مارو از چی میترسونی :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or