Frobary
Loyal Member
GoT رو هر نقطهای رها کنی بازم یکی از بهترین سریالهای تاریخ رو دیدی، حتی اگر تا تهش ببینی هم قضیه همین هست آخرش هم برای من به اون بدی که اکثرا میگن نیست و میتونم قضایا رو قبول کنم. ولی خب سیر روایی داستان و منطق شکلگیری اتفاقات نهایی واقعا مشکل داره و دو سه فصل آخر مشخصا به کیفیت فصول ابتدایی نیست (فصل ۶ هم حتی خوبه ولی ۷ و ۸ ایراد زیاد دارن). ولی دیدن GoT حداقل برای علاقهمندان این سبک واجب هست، بهترین چیزی هست که خواهند دید و شاید سالها طول بکشه همچین چیزی رو دوباره ببینیم خلاصه کلام من دو بار که از اول تا آخر کامل دیدم، چند تا اپیزود و سکانسهای مورد علاقهام رو بارها دیدم و چند وقت دیگه دوباره میخوام از اول شروع کنم به دیدن
این رو هم بگم خودم بار اول حقیقتش تحت تاثیر جو بود یا هر چیز دیگهای، دو تا فصل آخر بهم نچسبید و بعضی جاها رو هم FF (!) میزدم جلو، ولی بار دوم واقعا بیشتر بهم چسبید و حتی وقایع نهایی هم برام قابل قبول شد. ولی خب نمیشه ایرادات رو نادیده گرفت و برای خیلیها همین ایرادات باعث شده سریال تا حد زیادی ناامیدکننده بشه که کاملا هم منطقی هست.
این رو هم بگم خودم بار اول حقیقتش تحت تاثیر جو بود یا هر چیز دیگهای، دو تا فصل آخر بهم نچسبید و بعضی جاها رو هم FF (!) میزدم جلو، ولی بار دوم واقعا بیشتر بهم چسبید و حتی وقایع نهایی هم برام قابل قبول شد. ولی خب نمیشه ایرادات رو نادیده گرفت و برای خیلیها همین ایرادات باعث شده سریال تا حد زیادی ناامیدکننده بشه که کاملا هم منطقی هست.
آخرین ویرایش: