TV Center

وضعیت قسمت اخر انیمیشن سریالیwhat if این شکلیه که:
چهارتا زن سوپر پاور مثل فیلم مارولز دارن به ستا کله کچل سیاه پوست میجنگن اخر سرم با خشم یه خانوم و نه کفتنش سریال تموم میشه😂باید بجای اینکه سریال اسمشو میذاشتن what if میذاشتن Woke if

این Alice رو من دوتا اپیزودش رو دیدم ولی احساس کردم کارکترها رو خیلی زیادی باهوش نشون میده. مثلا تو چند ثانیه حساب و کتاب های خفن ریاضی رو حل میکنن. حالا نمیدونم در ادامه چطور میشه
فقط یه شخصیتش اینجوریه :D
انواع مختلفی از شخصیت ها داره و به جرات میگم خیلی بهتر از اسکویید گیم هستش، فصل دومش به شخصیت ها میپردازه و خوب میره جلو

• Like
Reactions: Evil
خیلی وقت بود که سریالی اندازه The Day of the Jackal بهم حال نداده بود! چقدر همه چی تاپ و هیجان انگیز بود و چقدر ادی ردمین عالی نقششو بازی کرد. قطعا یکی از خفنترین و بی رحمترین آدمکشایی هست که سینما و تلویزیون به خودش دیده!
تنها اشکال سریال حضور لاشانا لینچ بود! این بشر هیچ حسی نداره صورتش و اصلا بازیگر خوبی نیست! لااقل یه زن سیاه پوست بهتر میاوردن از قسمت اول تا آخر یجور بود اکتش!
قسمت ۹ رو به تنهایی چندبار دیدم! از سکانس بی نظیر تروری که انجام میشه سیر نمیشم. :D
ادی ردمین هیچوقت نه بازیگر مورد علاقم بود و نه آثارش رو دوست داشتم. ولی چنان نقش آفرینی شگفت انگیزی داره که باید بشینم یبار دیگه همه آثارشو از اول ببینم. سردی نگاهش بی رحمی اعمالش و اون خشمی که گهگاه فوران می‌کنه دیوانه کننده بود. امیدوارم کیفیت سریال برای فصل دوم حفظ بشه چون واقعا حیفه بخوان به فناش بدن. سراسر آدرنالین و هیجان خالص بود برام و چقدر چسبید. دست سازنده هاش درد نکنه واقعا.

آخرین ویرایش:
تازه امروز فهمیدم دکستر جدید اومده
تریلرو دیدم اوق زدم ، انگار برنامه تینیجریه
4-5 روز twin peaks شروع کردم 6 قسمت دیدم سریال جالبی میزنه
اونطوری میگید بد نیست و کسل کننده نبوده تا الان

چقدر فصل دوم اسکویید گیم بد بود هر چی بگم کم گفتم.
بنظر من اینجور داستانایی که جنبه دو فصل شدنو و ادامه داستان کارکتر اصلیو نداره باید فصل دومو جوری بسازی که از دید یه کارکتر جدید دیگه داستان روایت بشه حالا در ادامه شخصیت قدیمی به یه حالت دیگه انتقامشو بگیره یا با اومدمش چسطای فصل سوپرایز کنه همه رو نه باز ببرنش وسط گیمای مختلف بدون هدفی.
در کل این فصل خیلی بد بود ما فصل قبل کارکترای فرعی زیادی داشتیم مثل علی و... که میشد یه ارتباطی به یه نحوی برقرار کرد این فصل واقعا به هر کارکتر فرعی میخوردم سعی میکردم سریال ببرم جلو چون خیلی نچسب بود کارکتر حتی کارکتر رفیق شفیق کارکتر اصلی یه
مشکل دیگه ای که داشتم اونم اینکه چرا اینقدررررر کارکتر اصلیو که نگهش داشتن برای این سیزن باید احمق باشه تصمیمات احماقانه بگیره در صورتی که راحت میشد جلوی این بازیارو گرفت با دادن پیشنهاد پولی که از بازی قبل برده بود به دو سه نفر از تیم اونوریا و کل داستانو تموم کنه
و بدترین اشتباه این فصل دو قسمت کردنش بود جدا از اینکه نصف وقت اضافه این فصل الکی پر شده بود میتونستن با فصل دوم قال قضیه بکنن شاید بهتر از اینم در میومد.
بازیا هم خوب بودن ولی استرس فصل اولو نداشتن من یادمه سر مسابقه طناب کشی فصل قبل دست پام یخ زده بود ولی این فصل بدون هیجان بود.
نمره بخوام بدم از ده این فصل پنجه خیلی بد بود.

هی با خودم میگم اینا باید از Dexter بکشن بیرون و خدافظی کنن باهاش هی میبینم نه حال میده حیفه :دی
هرچقد پایان نویسای افتضاحین خود فصل رو خوب درمیارن، New Blood اگه اندینگشو در نظر نگیریم بنظرم جز بهترین فصلای دکستر بود.

این یکی هم تا اینجا برام جذاب بوده مخصوصا قسمت سوم.

البته یک سری مشکلات داره، خیلی بیش از اندازه اغراق شدس همه چی، مخصوصا دبز که انگار لول 100 ـه تینیجرای آمریکاییه.
سرعت پیشروی داستان هم خیلی زیاده و همه چی خیلی سریع اتفاق میوفته، شایدم البته میخوان داستان گذشته رو تا جایی که به اینجا میرسه تو فلش بکا نشون بدن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or