TV Center

متوجه نشدم منظورت از برادر دو قلو چیه :دی تو اسپویلر اگه میتونی توضیح بده.
جزئیاتو یادم نیست چون سالیانه سال میگذره از آخرین باری که دکستر اصلیو دیدم، ولی دوکس که از اول تو سریال بود طبیعتا نباید اینجا جوونیاشو ببینیم؟

---
الان تازه فهمیدم Dexter: Ressuretion هم تایید شده و قراره ادامه New Blood باشه :| تاریخ پخششم انگار تابستونه!
چیکار دارن میکنن؟ :D

دارم به این نتیجه میرسم از قصد اندینگ داغون مینویسن که سر و صدا بیننده ها دربیاد بهونه دستشون بیاد پونصد سیزن ادامه بدنش :دی
منظورم اینکه با هر دلیل احمقانه ایی هم شده باید دوکس رو توی Resurrection برگردونند.
:D
هم اورجینال سین و هم Resurrection خیلی وقته تایید شدند.

• Like
Reactions: majidred2011
الان ترتیب دیدن دکستر چیه؟ چرا اینقدر سریالای مختلف داره!
از اول بخوام شروع کنم باید این پیش درآمد جدیده رو ببینم؟ بعد دکستر اصلی و بعدش New Blood؟
dexter
dexter new blood
dexter original sin ( فکر کنم نحو روایت شکل گیری شخصیت دکستر باشه که در حال پخشه )
شاید بعد اتمام این سری جدید
اینطوری باید نگاه کرد
dexter original sin
dexter
dexter new blood

الان ترتیب دیدن دکستر چیه؟ چرا اینقدر سریالای مختلف داره!
جریانش اینه که قرار بود تو سیزن 8 تموم بشه و تمومم شد اما اینقد اندینگ افتضاح بود که صدا همه دراومد.
واسه این New Blood رو دادن که تو یک سیزن داستانو جمع کن و یک پایان بهتر واسه این شخصیت بنویسن که در عوض موفق شدن پایان افتضاح تر واسش بنویسن :دی
حالا دوباره Ressuretion قراره ادامه بدن شاید این دفعه تونستن یک اندینگ بهتر بنویسن واسش 8-| که بعید میدونم با این سابقه درخشان...

Original Sin هم که پیش درآمده و دیدن و ندیدنش اهمیتی نداره.

ترتیب دیدن هم بنظرم باید همون حالت نرمال باشه:
Dexter 2006
Dexter New Blood 2021
بعد
Dexter: Original Sin

واسه این میگم پیش درآمد از آخر چون واسه کسی که اتفاقات آینده رو میدونه، گذشته و چجوری به اینجا رسیدنش میتونه جذاب تر باشه.

این چه وضعه سریال ساخته واقعا!سیلو فصل دوم قشنگ تو دیواره همه چیز.تازه جالبه نصف بیشتر اتفاقات سریال حتی تو کتاب اصلیم نیست و چپوندن تو سریال تایم ببرن بالا قسمتاشو کش بدن خیلی وضع افتضاحیه.بخدا یه لحظه فکر کردم سریال ایرانی دارم میبینم اخرشم یه علی لهراسبی مجید خراطایی چیزی بعدش بیاد بخونه اصلا خنده داره وضعیت سریال.الان حتما باز با یه کیلف هنگر مسخرم میخوان ما نگه دارن برای فصل سوم من که دیگه دراپش میکنم بعد این فصل خیلی داغونه سریال.

واقعا نمیفهم چطور به سریال تویین پیکس میگید چرت و حوصله سر بر
با بعضی چیزاش ارتباط نگرفتم و برام خیلی عجیبه که چرا باید این سریال این شکلی ماورایی و سورئال باشه
الان قسمت 7 فصل 2 هستم تا اینجا اوکی بودم
خیلی حس ترسو وحشتناک منتقل میکنه
فقط کنجکاوم ببینم واقعا از قسمت 12-18 چقدر افت میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or