TV Center

اسکویید گیم ضعیف
دنباله ای بی دلیل
اصولا دنیایی همچون اسکویید رازهاش رو نهایت یه فصل میتونه نگه داره
وقتی این دنیا و رازهاش رو شده
یعنی چنین سبک و نوع سریالی دیگه کارتی برا بازی کردن نداره
برا همین فصل دو آبه کلا
آخرش کال او دیوتی شد
چون سریال ذاتش رو از دست داده
فصل یک شاهکار
این سریال ها همون یک فصلی باید باشن
گیم او ترونز نیست فصل دو حالا بره آن سوی دیوار
یه جزیره کوچیکه با 4 تا بازی
و وقتی اسرارش رو شده رو چی میخوای مانور بدی دقیقا
کاملا موافقم
بهتر از این نمی شد این دو فصل رو شرح داد

فصل اول Good Shit
فصل دوم Bull Shit

فعلا 5 قسمت از اسکوئید گیم رو دیدم ولی به نظرم باگ زیاد داره.مثلا موقع رای گیری این سوال همه‌اش برام هست 👇

خب الان همه میدونن شخصیت اصلی برنده دوره قبل بوده و کلی پول داره، خودش هم که اومده جلوی مرگ انسانها رو بگیره.بعد تا اینجا 2 بار رای گیری کردن که دفعه اول یک رای و دوفعه دوم حدود 20 رای کم آوردن.خب اینا که دارن میگن برای 240 میلیون میخوان بازی کنن، چرا مثلا اون 20-30 نفر آخر که میخواستن رای بدن رو نرفت تطمیعشون کنه و مثلا بگه من نفری 300 میلیون بهتون میدم ولی رای منفی بدید؟یا دیگه حداقل به رفیق صمیمیش که میتونست بگه من بدهی هات رو میدم که نره رای مثبت بده؟؟؟!!!! :-?
کلا شخصیت اصلی خنگه حقیقتا. حتی فصل اولم همین بود.:دی
این میگفت این پول، چون پول خون اون پلیرا بوده فقط باید برای از بین رفتن بازیا ازشون استفاده بشه. اما خب خدایی چیزی نگفتن خود رفیقش واقعا عجیب بود. البته میشه گفت این سعی داشت فقط کلا بازیا تمام بشند، تمام شدن فقط این بازی هیچ سودی برای هیچکس نداشت، چون سال دیگه همین آش و کاسه بود.

اتفاقا بنظر من برعکس دنباله خوبیه، اصلا اون حالت زورکی بودن خودش رو نداره، فصل اول پلات پوینت های خوبی برای این فصل نگه داشت.

مشکل اصلی فصل همین نصفه و نیمه بودن است.

کلا شخصیت اصلی خنگه حقیقتا. حتی فصل اولم همین بود.:دی
این میگفت این پول، چون پول خون اون پلیرا بوده فقط باید برای از بین رفتن بازیا ازشون استفاده بشه. اما خب خدایی چیزی نگفتن خود رفیقش واقعا عجیب بود. البته میشه گفت این سعی داشت فقط کلا بازیا تمام بشند، تمام شدن فقط این بازی هیچ سودی برای هیچکس نداشت، چون سال دیگه همین آش و کاسه بود.

اتفاقا بنظر من برعکس دنباله خوبیه، اصلا اون حالت زورکی بودن خودش رو نداره، فصل اول پلات پوینت های خوبی برای این فصل نگه داشت.

مشکل اصلی فصل همین نصفه و نیمه بودن است.
بازم منطقی نیست به نظرم

تو اون لحظه استرس و ترس کی دیگه به این فکر میکنه که پول برای چیه؟اگه به 20 نفر هم نفری 300 میلیون میداد که رای گیری رو ببرن میشد 6 میلیارد که باز هم کلی پول احتمالا براش باقی میمونه.به جز این همون رای گیری که این همه آدم هم رای مثبت میدن هم باور پذیر نیست.جلوی چشمت 100 نفر رو کشتن بعد برای اینکه پول بیشتری گیرت بیاد حتما باز باید تعداد بیشتری کشته بشن(یعنی اون تعداد میدونن اکثرا کشته میشن) ولی اینا بدو بدو میرن رای مثبت میدن؟
درک میکنم برای پیشبرد داستان مجبور بودن رای مثبت داده بشه ولی همین مجبور بودنش برای من یعنی داستان آبکی بوده و نتونسته یه چیز بی ایراد و بی باگ در بیارن.ضمن اینکه نکته آزار دهنده بعدی هم آب بستن زیاد به داستان هست که یه تایمی رو الکی پر کنن دقیقا مثل سریالهای ایرانی.یعنی همین رای گیری رو در نظر بگیر که چقدر تایم الکی از سریال رو گرفته؟20 دقیقه باید بشینی نگاه کنی که هی آروم آروم نفر به نفر بیان رای بدن
البته همه اینا رو در مقایسه با فصل اول خودش میگم وگرنه باز هم دیدنش جذابه برای من

peaky blinders
فصل اول خوبی داره و فصل دوم خیلی خوب.
که اون هم یه جورایی تموم کننده قصه فصل اوله.
از فصل سوم تو یه لوپ تکراری و به شدت قابل پیشبینی میفته.

*

از بس میم از یوفوریا دیدم تو نت، که هی ترغیب میشم، سریالش رو ببینم! :D
به نظرم یوفوریا به شدت overrated هست.
کلا با سریال و فیلمهایی که اصرار دارن یه شخصیت دختری که "مغرور، تروماتیک، پوکر فیس" رو خاص نشون بدن مشکل دارم.
به نظرم این سبک فیلم و سریالها خیلی نچسبن. نه اینکه مشکلم دخترا باشن، مشکل اینه که به زور میخان این مفهوم رو برسون که این دختر با وجود کلی مشکل و قضاوت و .... قوی هست و ...
در صورتی که واقعیت جامعه اینطوری نیست (همه جای دنیا هم این مشکل هست نه فقط اینجا)

اسکویید گیم آشغال بود.

قسمت اخرش عین فیلم ایرانی ها قدیمی شده بود که یه رزمنده با یه کلاش 40 تا عراقی رو عین ماست میکشه :|

بازی دومش هم که رسما انگار داشتی مسابقه سیمرغ نگاه میکردی از بس برای اینا فان بود و میخندیدین و هورا میکشیدن

چقدر هم زر میزدن سر رای گیری، دیگه داشت خوابم می‌گرفت یا اون بخش های تو قایقش شدیدا رو مخ بود.

بازیهاش هم مسخره بودن خیلی، فقط مقایسه کنید با طناب کشی و تیله بازی فصل قبل که هر کدومش چقدر قشنگ هیجان میداد و کارگردانی شده بود، جوری که آدم میخ تلویزیون میشد.

انتخاب بازیگرای "روز شغال" واقعا افتضاحه!
کاش یه سیدنی سوئینی، اسکارلت جوهانسونی چیزی جای اون هافبک کریستال پالاس میزاشتن...
فقط اون خانم پلیس بد بود و اصلا هیچ حسی منتقل نمی‌کرد، ولی حتی اونم تو دو تا قسمت آخر به شکل عجیبی خوب بازی می‌کنه :D وگرنه بقیه موارد واقعا خوب کار کردن.

جا Squid Game برید Kaiji ببینید لذت ببرید :D
من یبار نشستم سه گانشو دیدم تنها نکته مثبتش شخصیت فان تونیگاوا(مطمئن نیستم درست باشه) بود البته میگن اصلش انیمشه ولی خب من حوصله انیمه ندارم :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: soltanmasoud
از فصل دوم اسکویید گیم راضی نبودم.

بنظرم Alice in borderland کار بهتری هست و اتفاقا فصل دوم خیلی خوبی داره.
این Alice رو من دوتا اپیزودش رو دیدم ولی احساس کردم کارکترها رو خیلی زیادی باهوش نشون میده. مثلا تو چند ثانیه حساب و کتاب های خفن ریاضی رو حل میکنن. حالا نمیدونم در ادامه چطور میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or