TV Center

جدیدا سایت های فیلم و سریال رو چک میکنی یهو یچی میبینی که انتظارش رو نداشتی :
سریال اینم اومده :
چندتا از کارهای ست مک فارلن رو دیدم و میدونم ازون موج سوارای کارکشته ـس...
ولی انصافی انتظار نداشتم تو این سریال جدیدش تو هر سکانس یه شعار داخلش باشه!
الان که دقیقه 15 قسمت اولم و اگه همینطوری پیش بره شاید رکورد تعداد شعار و فرهنگسازی تو یه اثر سینمایی یا تلوزیونی شکسته بشه :D
اصلا یه شخصیت داره که همش دنبال برابری نژادی و جنسی ـه، بنظرم بودجه ـشون کفاف نمیداد مگرنه حتما بری لارسون رو می آووردن واسه این نقش چون وقتی به یه همچین کارکتری فکر میکنم نمی تونم بازیگری غیر بری لارسون رو در نظر بگیرم :D

• Like
Reactions: TheGodfather
Ted رو ادامه دادم ببینم ازون حالت درمیاد یا نه که دیدم با هر اپیزود درس اخلاق و فرهنگسازی ـش بیشتر و بیشتر شد!
قبلا "هریسون مورگان" تو new blood منفورترین شخصیت برام بود حالا "بلیر" سریال Ted با اختلاف این عنوان رو تصاحب کرد!
نکته جالب هم اینه که سریال سعی داره بگه کسی که با ما همفکرـه آدم متشخص و محترمی هست و کسایی که هم عقیده مارو ندارن عقب افتاده و بی عرضه هستند.
اسپویل خاصی نیست ولی تو یه جمعی یه نفر میگه من واسه یه سگ HJ رفتم، باور کنید یه لحظه انتظار داشتم بقیه بگن "بابا دهه نَوَده، بیایم اینم نورمالایز کنیم"
حالا این وسط دو سه تا جوک ناجور انداختن وسط که یه مقدار سریال بالانس باشه :D

• Like
Reactions: TheGodfather
Better Call Saul به تاریخ پیوست.

53 نامزدی، 0 امی
پیش‌تر گفته بودم. BCS برای این دوره و زمانه نبود. برای من بسیار بهتر از پدرش بریکینگ بد بود.
اما مخاطب عامه این زمانه؛ معمولاً لقمه‌های لذیذ و آماده را بیشتر دوست دارد.
گذر زمان اثبات خواهد کرد که BCS از بهترین‌های تلویزیون بوده و در روزگار پیش‌رو خواهیم دید که چگونه آیندگان مخاطب عامه‌ی امروزی را به سخره خواهند گرفت که چرا قدر این شاهکار را ندانسته‌اند!
من که زنده‌ خواهم بود و خواهم دید روزگار پیش‌رو را! :D
.
.
موفقیت وراثث در مدیوم تلویزیون مدیون موسیقی خوب، بازی‌های خوب و فیلمنامه‌ی هنرمندانه‌اش است.
فصل چهارم که غوغا بود؛ این همه بی‌رحمی و رذالت را تا به حال ندیده بودم...
خرسندم که این همه موفق شد.
و جرمی استرانگ؟ به افتخارش باید بلند شد. دلم برای شکست‌های پی در پی‌اش و جدالش با برایان کاکس تنگ شده.
بازی جرمی استرانگ و باب ادنکیرک در این سال‌ها برایم بسیار باور پذیر بوده. امیدوارم همچنان پیشرفت کنند...

آخرین ویرایش:
True Detective رو دیدید ؟ اگه کسی بتونه 5 دقیقه سریال رو برام کات کنه که توش این چیزا به صورت تهوع آور و زورکی و سفارشی و خیلی بولد شده و با بیشرمی تو صورت مخاطب پرت نشده باشه بهش جایزه میدم ( زنا خوبن از مردا بهترن . مردا کثیفن خنگن همش دنبال تجاوزن زنا خیلی قوی ترن لز و گی هم عالیه بچه هاتون لز بشن اوکیه سفیدا بدن سیاها خوبن و و و ... )
اون صحنه ای که زنه سیاه رو مرده بود جزو تهوع آورترین چیزایی بوده که دیدم .

True Detective رو دیدید ؟ اگه کسی بتونه 5 دقیقه سریال رو برام کات کنه که توش این چیزا به صورت تهوع آور و زورکی و سفارشی و خیلی بولد شده و با بیشرمی تو صورت مخاطب پرت نشده باشه بهش جایزه میدم ( زنا خوبن از مردا بهترن . مردا کثیفن خنگن همش دنبال تجاوزن زنا خیلی قوی ترن لز و گی هم عالیه بچه هاتون لز بشن اوکیه سفیدا بدن سیاها خوبن و و و ... )
اون صحنه ای که زنه سیاه رو مرده بود جزو تهوع آورترین چیزایی بوده که دیدم .
یه 5 6 سال لازمه از هالیوود دوری کنیم تا باد این مزخرفات بخوابه
واقعا حال بهم زن شدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or