TV Center

اگه با همین ذهنیت بری سمت "Berlin" تو ذوقت میخوره چون اساسا یه سریال درام و عشق و عاشقی هست، حالا اون وسطا یخورده "دزدی" هم گذاشتن!
فیلم Lift 2024 که همین توکیو اونجا هم بازی کرده دیدنش خالی از لطف نیست.
اتفاقا اول سریال برلین دیدم و بعد اومدم سراغ سریال اصلی
برلین هم بدک نبود ولی money heist بهتر بود

اون فیلم lift هم اتفاقا دارم، فردا می بینمش

money heist نسخه کره ای دیدی؟ چطوره؟

• Like
Reactions: Taha75
money heist نسخه کره ای دیدی؟ چطوره؟
با شرق آسیا میونه خوبی ندارم :D
البته سینما و تلوزیون ـش...خودشون که خیلی گلن! پسرای باحال، دخترای کراش!
اسکویید گیم هم دیگه کل دنیا رو برداشته بود مجبور شدم ببینمش...همونم منو نگرفت!
شانس ما حالا ریلیتی شو ـش رو هم که ساختن با شرکت کننده های غیر آسیایی، خداشاهده همون قسمت اول نکشیدم تا نصفه برم حتی! دو تا پسر گوگولی جزو شرکت کننده ها بودن و تو رختکن زنونه مشغول آرایش بودن :D:D:D:D خب نامردا با یدونه هم میشه فرهنگسازی کرد :D

خداشاهده همون قسمت اول نکشیدم تا نصفه برم حتی! دو تا پسر گوگولی جزو شرکت کننده ها بودن و تو رختکن زنونه مشغول آرایش بودن :D:D:D:D خب نامردا با یدونه هم میشه فرهنگسازی کرد :D
من هنوز از تاپیک Movie Center روت هستم
1_w4DxUy0PMoqeq25UXfyL0g@2x.jpg

این Simpson ها رو میخوام شروع کنم. شنیدم قسمت هاش به هم ربطی ندارن و از اونجایی که زیاده و قسمتهای قدیمیش از لحاظ کیفیت توی ذوق میزنه به نظرتون از کدوم فصل شروع کنم؟
فمیلی گای هم یک قسمت دیدم قشنگ بود ولی یک سری شخصیت‌هاش مثل سوییتی تفلون هستن.

این Simpson ها رو میخوام شروع کنم. شنیدم قسمت هاش به هم ربطی ندارن و از اونجایی که زیاده و قسمتهای قدیمیش از لحاظ کیفیت توی ذوق میزنه به نظرتون از کدوم فصل شروع کنم؟
فمیلی گای هم یک قسمت دیدم قشنگ بود ولی یک سری شخصیت‌هاش مثل سوییتی تفلون هستن.
دقیق یادم نیست ولی سیمپسون حدودا 10 12 فصل اولش خوبه.اگر با کیفیتش کنار نمیای فصل های جدید رو نبینی بهتره.فمیلی گای هم سبک مسخره ای داره و اپیزودهاش داستان درستی ندارن .تازه فصل اول خوبه ولی هر چی جلوتر میره بدتر میشه و بیشتر چندتا جوک بی ربطن که هر اپیزود به هم چسبیدن.به نظر من بخوای 20 فصل فمیلی گای رو پشت هم ببینی بعد یک مدت خسته کننده میشه ولی اگر خوشت اومده ببین چون بازم جز انیمیشن های خوبه.
نظر شخصی من اینه تو انیمیشن های قدیمی فقط Futurama و South Park بعد این همه سال رو آنتن بودن ارزش کامل دیدن رو دارن.South Park لعنتی هنوزم که هنوزه با هر اپیزود جدیدش وایرال میشه و یک عده رو با خاک یکسان میکنه :D

• Love
Reactions: Anakin
اسکویید گیم هم دیگه کل دنیا رو برداشته بود مجبور شدم ببینمش...همونم منو نگرفت!
شانس ما حالا ریلیتی شو ـش رو هم که ساختن با شرکت کننده های غیر آسیایی، خداشاهده همون قسمت اول نکشیدم تا نصفه برم حتی! دو تا پسر گوگولی جزو شرکت کننده ها بودن و تو رختکن زنونه مشغول آرایش بودن :D:D:D:D خب نامردا با یدونه هم میشه فرهنگسازی کرد :D
خب من برعکس خیلی فیلم و سریالاشونو دوس دارم
پس بشینم اونم ببینم ولی امیدوارم مو به مو کپی نباشه

• Like
Reactions: mahdi-xbox
خب من برعکس خیلی فیلم و سریالاشونو دوس دارم
پس بشینم اونم ببینم ولی امیدوارم مو به مو کپی نباشه
بر اساس همون چندتا سریال کره ای که دیدم و دراپ کردم و شاید خودت هم بهتر بدونی، اینا عاشق دراماتیزه کردنن!
سریال آلیس (که البته ژاپنیه) که شاید دیده باشی در مورد یه مسابقه مرگباره یه چیزی شبیه اسکوییدگیم، قاعدتا منطق حکم میکنه که خیلی هیجانی و نفس گیر باشه اما خود سریال بیشتر از اینکه درمورد مسابقه باشه درمورد مصائب و دوشواری های هر کارکتره! :|
خیلی دوست داشتم اروپایی ها یا آمریکایی ها یه نسخه ازش میساختن...حیف این ایده بود که صرف چ.وسناله بشه.
اما درمورد خود مانی هایست کره ای، چیزی که سرچ گوگل میگه اینه که داستان کلی همونه، یه پروفسور 8 تا دزد رو جمع میکنه واسه یه سرقت بزرگ...
یه کاربر ردیت میگه :
داستان هم متفاوته و هم یکیه! پلات کلی دزدی و شخصیت ها یکسان هستن ولی شخصیت ها سرگذشت شون متفاوته و روابط بینشون یذره فرق داره.

• Like
Reactions: Erebor and hitman68
بر اساس همون چندتا سریال کره ای که دیدم و دراپ کردم و شاید خودت هم بهتر بدونی، اینا عاشق دراماتیزه کردنن!
سریال آلیس (که البته ژاپنیه) که شاید دیده باشی در مورد یه مسابقه مرگباره یه چیزی شبیه اسکوییدگیم، قاعدتا منطق حکم میکنه که خیلی هیجانی و نفس گیر باشه اما خود سریال بیشتر از اینکه درمورد مسابقه باشه درمورد مصائب و دوشواری های هر کارکتره! :|
خیلی دوست داشتم اروپایی ها یا آمریکایی ها یه نسخه ازش میساختن...حیف این ایده بود که صرف چ.وسناله بشه.
اما درمورد خود مانی هایست کره ای، چیزی که سرچ گوگل میگه اینه که داستان کلی همونه، یه پروفسور 8 تا دزد رو جمع میکنه واسه یه سرقت بزرگ...
یه کاربر ردیت میگه :
داستان هم متفاوته و هم یکیه! پلات کلی دزدی و شخصیت ها یکسان هستن ولی شخصیت ها سرگذشت شون متفاوته و روابط بینشون یذره فرق داره.
خب دو قسمت دیدم، داستان کلی همون سرقت از ضرابخانه هست با همون کاراکترها
منتهی گذشته شون فرق داره، نحوه نزدیکی پروفسور به کاراگاه و... اینا تا الان فرق دو سریال بوده

سریال Ted دارم نگاه میکنم، فکر نمی‌کردم اینقدر خوب باشه
میکسی از Family Guy و Ted
طنز قوی، شخصیت پردازی خوب
امضای Seth MacFarlane کاملا مشخص تو سریال
بنظرم اگه از Family Guy یا Ted خوشتون میاد حتما بشینید ببینید و اگه از کلیشه های LGBT و طنز های آبکی امروزی خسته شدید هم بهتون پیشنهاد میکنم سریال رو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or