SiminSecret
کاربر سایت
قسمت دوم رو می تونید از این سایت بگیریددوستان میخواستم دو تا فیلم deadpool 1 و 2 رو با کیفیت بالا دانلود کنم که حجم هر کدوم بالای 15 باشه کسی تو غیر اشتراکی ها جایی میشناسه ؟
دانلود فیلم Deadpool 2 2018
قسمت دوم رو می تونید از این سایت بگیریددوستان میخواستم دو تا فیلم deadpool 1 و 2 رو با کیفیت بالا دانلود کنم که حجم هر کدوم بالای 15 باشه کسی تو غیر اشتراکی ها جایی میشناسه ؟
اتفاقا اول سریال برلین دیدم و بعد اومدم سراغ سریال اصلیاگه با همین ذهنیت بری سمت "Berlin" تو ذوقت میخوره چون اساسا یه سریال درام و عشق و عاشقی هست، حالا اون وسطا یخورده "دزدی" هم گذاشتن!
فیلم Lift 2024 که همین توکیو اونجا هم بازی کرده دیدنش خالی از لطف نیست.
با شرق آسیا میونه خوبی ندارمmoney heist نسخه کره ای دیدی؟ چطوره؟
من هنوز از تاپیک Movie Center روت هستمبا شرق آسیا میونه خوبی ندارم
البته سینما و تلوزیون ـش...خودشون که خیلی گلن! پسرای باحال، دخترای کراش!
خداشاهده همون قسمت اول نکشیدم تا نصفه برم حتی! دو تا پسر گوگولی جزو شرکت کننده ها بودن و تو رختکن زنونه مشغول آرایش بودن خب نامردا با یدونه هم میشه فرهنگسازی کرد
دقیق یادم نیست ولی سیمپسون حدودا 10 12 فصل اولش خوبه.اگر با کیفیتش کنار نمیای فصل های جدید رو نبینی بهتره.فمیلی گای هم سبک مسخره ای داره و اپیزودهاش داستان درستی ندارن .تازه فصل اول خوبه ولی هر چی جلوتر میره بدتر میشه و بیشتر چندتا جوک بی ربطن که هر اپیزود به هم چسبیدن.به نظر من بخوای 20 فصل فمیلی گای رو پشت هم ببینی بعد یک مدت خسته کننده میشه ولی اگر خوشت اومده ببین چون بازم جز انیمیشن های خوبه.این Simpson ها رو میخوام شروع کنم. شنیدم قسمت هاش به هم ربطی ندارن و از اونجایی که زیاده و قسمتهای قدیمیش از لحاظ کیفیت توی ذوق میزنه به نظرتون از کدوم فصل شروع کنم؟
فمیلی گای هم یک قسمت دیدم قشنگ بود ولی یک سری شخصیتهاش مثل سوییتی تفلون هستن.
خب من برعکس خیلی فیلم و سریالاشونو دوس دارمبا شرق آسیا میونه خوبی ندارم
البته سینما و تلوزیون ـش...خودشون که خیلی گلن! پسرای باحال، دخترای کراش!
اسکویید گیم هم دیگه کل دنیا رو برداشته بود مجبور شدم ببینمش...همونم منو نگرفت!
شانس ما حالا ریلیتی شو ـش رو هم که ساختن با شرکت کننده های غیر آسیایی، خداشاهده همون قسمت اول نکشیدم تا نصفه برم حتی! دو تا پسر گوگولی جزو شرکت کننده ها بودن و تو رختکن زنونه مشغول آرایش بودن خب نامردا با یدونه هم میشه فرهنگسازی کرد
بر اساس همون چندتا سریال کره ای که دیدم و دراپ کردم و شاید خودت هم بهتر بدونی، اینا عاشق دراماتیزه کردنن!خب من برعکس خیلی فیلم و سریالاشونو دوس دارم
پس بشینم اونم ببینم ولی امیدوارم مو به مو کپی نباشه
خب دو قسمت دیدم، داستان کلی همون سرقت از ضرابخانه هست با همون کاراکترهابر اساس همون چندتا سریال کره ای که دیدم و دراپ کردم و شاید خودت هم بهتر بدونی، اینا عاشق دراماتیزه کردنن!
سریال آلیس (که البته ژاپنیه) که شاید دیده باشی در مورد یه مسابقه مرگباره یه چیزی شبیه اسکوییدگیم، قاعدتا منطق حکم میکنه که خیلی هیجانی و نفس گیر باشه اما خود سریال بیشتر از اینکه درمورد مسابقه باشه درمورد مصائب و دوشواری های هر کارکتره!
خیلی دوست داشتم اروپایی ها یا آمریکایی ها یه نسخه ازش میساختن...حیف این ایده بود که صرف چ.وسناله بشه.
اما درمورد خود مانی هایست کره ای، چیزی که سرچ گوگل میگه اینه که داستان کلی همونه، یه پروفسور 8 تا دزد رو جمع میکنه واسه یه سرقت بزرگ...
یه کاربر ردیت میگه :
داستان هم متفاوته و هم یکیه! پلات کلی دزدی و شخصیت ها یکسان هستن ولی شخصیت ها سرگذشت شون متفاوته و روابط بینشون یذره فرق داره.
از Ted خوشت اومده ؟سریال Ted دارم نگاه میکنم، فکر نمیکردم اینقدر خوب باشه