جدای ازین داستانا، چرا اینقدر طولانی میسازن سریال رو؟ ۵۵ دقیقه آخه؟ مگه سوپرانوز و وایر و بتر کال ساله؟ خیلی خسته کننده بود قسمت اول. لااقل برای من اینطوری بود. فصل دوم و سوم رو ندیدم و فکر کنم این یکی رو هم بیخیال شم اتفاق خاصی نیفته.
بزرگترین ضربه ای که هاروی واینستاین تهیه کننده بدنام هالیوودی به سینما زد این بود که گرا داد دست این فمنیست های افراطی کثافت که این طوری سینما و تلویزیون رو به گند بکشن . همین چند روز پیش کثافت کاری اشون رو تو گلدن گلوب دیدیم که کوین کاستنر به اون گردن کلفتی که سمبل مردانگی و وقار تو سینما است رو میارن رو استیج مثل ننرا پاچه خواری یک بازیگر شخمی مثل امریکا فرارا رو بکنه و دیالوگ کرینجی و مزخرف فمنیستی اش تو اون باربی آشغال رو ستایش بکنهTrue Detective رو دیدید ؟ اگه کسی بتونه 5 دقیقه سریال رو برام کات کنه که توش این چیزا به صورت تهوع آور و زورکی و سفارشی و خیلی بولد شده و با بیشرمی تو صورت مخاطب پرت نشده باشه بهش جایزه میدم ( زنا خوبن از مردا بهترن . مردا کثیفن خنگن همش دنبال تجاوزن زنا خیلی قوی ترن لز و گی هم عالیه بچه هاتون لز بشن اوکیه سفیدا بدن سیاها خوبن و و و ... )
اون صحنه ای که زنه سیاه رو مرده بود جزو تهوع آورترین چیزایی بوده که دیدم .
فارگو فقط سه فصل اول . عالیهفصل جدید فارگو از نظر کشش داستانی و بازیگری عالیه . ولی لامصب انگار تهمینه میلانی با همکاری بری لارسون ساخته این فصل رو
من خودم خیلی از فصل 3 هم راضی نبودم . این فصل جدید باز وضعش از نظر داستانی بهتره نسبت به فصل قبلی . اما خب اون المان های فارگویی که فیلم اصلی و در ادامه سریال تو 3 فصل اولش داشت رو نداره و در کل از اون نبوغ و جذابیت 2 فصل اول خبری نیستفارگو فقط سه فصل اول . عالیه
فصل ۴ و ۵ اعتبار سریال پایین آورد
یکی دونفر نمی دونم اینجا یا جای دیگه گله کرده بودن فکر کردم فصل چهار خراب کرده...مشکل فصل 4 true detective چیه ؟؟؟
فضاسازی عالی داره .
اگه با همین ذهنیت بری سمت "Berlin" تو ذوقت میخوره چون اساسا یه سریال درام و عشق و عاشقی هست، حالا اون وسطا یخورده "دزدی" هم گذاشتن!
Money HeisTپ.ن: اگه سریال مشابهی می شناسین حتما معرفی کنین