TV Center

یعنی صحنه ایست بازرسی و موقعیتای مشابه تو فیلم و سریالا خدااااااااااااست!
طرفی که مورد داره همیشه تو جواب ها به پلیس یه تاخیر 15 ثانیه ای داره و چشاشم از حدقه زده بیرون، بعضی وقتا هم خیس عرق میشه...(رسما داره میگه بیا منو بگیر)
پلیسم چشاش ریز میشه و ابروش میره بالا، تو همون حالت یه 30 ثانیه به طرف زل میزنه آخرم میگه :
"میتونی بری"

IMG_20240103_194131_991.jpg

بازگشت پر قدرت True detective؟!

منتقدان فصل چهارم سریال True detective رو شاهکار توصیف کرده اند، به طوری که این فصل نسبت به تمامی فصول این سریال امتیازات بیشتری کسب کرده است.

به نقل از یکی از منتقدان، این فصل که به اسم True Detective: Night Country نامگذاری شده است، به خوبی فصل اول توصیف شده و بازی جودی فاستر و کالی ریس بسیار تحسین شده است.
داستان سریال که اطراف شهر آلاسکا روایت می شود بسیار تاریک و وحشتناک است و کارگردان این فصل دنیای شگفت انگیزی را در جهان True Detective ایجاد کرده است.

این فصل 24 دی از HBO پخش خواهد شد.

View attachment 323983

بازگشت پر قدرت True detective؟!

منتقدان فصل چهارم سریال True detective رو شاهکار توصیف کرده اند، به طوری که این فصل نسبت به تمامی فصول این سریال امتیازات بیشتری کسب کرده است.

به نقل از یکی از منتقدان، این فصل که به اسم True Detective: Night Country نامگذاری شده است، به خوبی فصل اول توصیف شده و بازی جودی فاستر و کالی ریس بسیار تحسین شده است.
داستان سریال که اطراف شهر آلاسکا روایت می شود بسیار تاریک و وحشتناک است و کارگردان این فصل دنیای شگفت انگیزی را در جهان True Detective ایجاد کرده است.

این فصل 24 دی از HBO پخش خواهد شد.
چندوقتی میشه این تحلیل‌های آبدوغی از منتقدین آبدوغی دیگه ارزشی نداره. من تا با چشمای خودم سریال رو نبینم چیزی رو باور نمی‌کنم.
پ.ن: رفتم بازیگر‌های فصل جدید رو دیدم. مشخص شد دلیل نمرات بالا چی هست.

آخرین ویرایش:
این سریال Hannibal با بازی جناب میکلسن، کار جذابی هست؟ یعنی آدرنالین رو بالا می‌زنه؟!
آخر قسمت از هیجان بلند شی؟!
یه کار جذاب این‌طوری می‌خوام. جنایی، پیچیده، هیجانی.
طولانی هم نباشه.
انی هانیبال فکر کنم سه فصل 12 قسمته است، درسته؟

دوستان مشخص هست Monarch برای چند فصل تایید شده هست؟داستان با وجود جذابیت خیلی کند پیش می رود و مانسترها رو هم خیلی کم و کوتاه نشان می دهند لابد نگه داشتند برای فصول بعدی!البته پایان اپیزود ۹ واقعا خفن بود و اصلا انتظار همچین چیزی رو نداشتم.امیدوارم تو قسمت بعد بتوانند فصل اول رو به شکل مناسبی تمام کنند تا اگر فصل بعدی تمدید نشد داستان نیمه کاره رها نشود.

این سریال Hannibal با بازی جناب میکلسن، کار جذابی هست؟ یعنی آدرنالین رو بالا می‌زنه؟!
طولانی هم نباشه.
بله بله:دی
فقط خشونت زیادی بالا و مالیخولیایی است. هرکسی خوشش نمیاد.:|
فصل دومش شاهکاره.

منم رسیدم نیمه فصل دوم آفیس و خیلی خیلی بهتر شده سریال برام. حتی شخصیت رومخی مثل دوایت و رابطه ای که میخواد شکل بده هم برام جذاب شده :D

طولانی هم نباشه.
100%
فقط اگر رژیم لاغری داری میگیری اینو نبین چون با دیدن سکانس هاش ممکنه گشنت بشه :>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or