TV Center

سریال Warrior بعد از سه فصل توسط استریم HBO Max کنسل شد.

از آنجایی که نتفلیکس حق استریم سه فصل این سریال را خریداری کرده، در صورت مورد توجه قرار گرفتن سریال توسط کاربران در نتفلیکس، امکان ادامه ساخت آن توسط این استریم وجود خواهد داشت.
ای بابا مگه مردم مسخره شونن
سریال به این خوبی بعد منتظره ببینم مورد توجه قرار میگیره؟ خب مگه مرض داری میخری وقتی مطمئن نیستی یا نمی خوای ادامه شو بسازی :|

دارم Devs رو میبینم...یچیزی توجه ـهم رو جلب کرده اونم اینه که بعضی از نماهایی که از بالای شهر نشون داده میشه یجور خاصی هست مثل این :

View attachment 322614

تو تریلر civil war هم این نوع نما دیده میشه و فکر کنم بیشترین نوع استفاده از این تکنیک مربوط به قسمت Night of the Mini Dead از مجموعه Love, Death & Robots هست.

View attachment 322616

دنبال اسم این نوع تکنیک فیلمبرداری بودم و با کمک GPT-4 فهمیدم اسمش Macro Photography ـه...
خیلی نمای قشنگ و جالبیه! حتی توی The Family Plan هم اوایلش چند تا شات این شکلی داره.
ولی بهترینش همون Night of the Mini Dead ـه، اینقدر خوبه که قصد دارم یه قسمت 4k (اگه موجود بود) ازش دانلود کنم!

ویرایش : نسخه 4k نداره!
به نظرم GPT-4 یه مقدار سوتی داده. این عکس‌برداری یا تصویر برداری اسمش tilt shift ـه.

به نظرم GPT-4 یه مقدار سوتی داده. این عکس‌برداری یا تصویر برداری اسمش tilt shift ـه.
اصلاح شد، البته شاید بهتر بود به انگلیسی ازش سوال میپرسیدم، بنظر میرسه تو فارسی یمقدار ریپ میزنه.
...........
Devs موضوع ـش یکی از موضوعات مورد علاقمه ولی چرا اینقدر حـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرف میزنن؟ :D :-@
تازه فهمیدم چرا Civil War سه ساعته.

• Like
Reactions: m.a.t
خب من دوروز پیش برکینگ بد رو برای بار دوم تموم کردم، بسیار بیشتر لذت بردم و خیلی خودمو کنترل کردم قسمت های آخر که گریه نکنم.
تصمیم دارم یه کمدی ببینم حداقل تا دو سه فصل، بعد یه سریال درام دیگه شروع کنم.

آفیس رو احتمالا شروع کنم. موازی باهاش Ozark یا The Sopranos رو قصد دارم ببینم.

خب من دوروز پیش برکینگ بد رو برای بار دوم تموم کردم، بسیار بیشتر لذت بردم و خیلی خودمو کنترل کردم قسمت های آخر که گریه نکنم.
تصمیم دارم یه کمدی ببینم حداقل تا دو سه فصل، بعد یه سریال درام دیگه شروع کنم.

آفیس رو احتمالا شروع کنم. موازی باهاش Ozark یا The Sopranos رو قصد دارم ببینم.
می‌تونی Malcolm in the Middle هم ببینی و بیش‌ازپیش از هنرمندی برایان کرنستون لذت ببری :دی

• Love
Reactions: RealMadrid C.F.
فصل جدید ریچر رو خیلی دوس دارم. سکانسای اکشنش خیلی خووبه و تعدادشونم بیشتر شد. بازیگرای جدیدم خیلی خوبن. در کل خوش میگذره و خیلی سرگرم کنندس!

فارگو هم همچنان خوب و قشنگ پیش میره. هر قسمت جالبتر میشه.

مونارک ۲ قسمتی هست دوباره ریتم خوب خودشو برگردونده. قسمتای ۴ و ۵ خیلی خواب بودن ولی ۶ و ۷ رو خوشمان آمد.

موافقید هر کی بیاد Top 5 یا Top 10 سریالی خودشو بگه ؟
1.Breaking Bad
2.True Detective
3. Peaky Blinders
4.Better Call Saul
5.Game of Thrones
6.Lost
7.Sherlock
8.Yellowstone
9.Daredevil
10.Mandalorian

میدونم شاید یه سری هاش واقعا تو تاپ 10 نگنجه ولی خب اینا بیشتر حال دادن. خیلی ها هم هست من ندیدم . مثلا دکستر و سوپرانوز و... . یه سری هم از لیست مثلا دو سه فصلش عالی بودن و یه سری فصول افت داشتن. در کل انتخاب سختیه . جاج نکنید ...سلیقه ایه دیگه :D :p8->

آخرین ویرایش:
دوستان سلام کسی اینجا سریال trapped دیده؟من شخصا جنایی سبکشو خیلی دوست دارم این سریال هم جنایی هستش میخواستم بدونم کسی دیده خوبه؟

از اونجایی که بیشتر از درام نیاز به کمدی داشتم، و از اونجایی که بعد از مرگ متیو پری حتی تیکه هایی که تو اینستا هم میاد از فرندز رو خیلی کمتر نگاه میکنم ... و از اونجایی که HIMYM رو هم به تازگی برای بار سوم دیدم...
تصمیم گرفتم یه سریال جدید و معروف دیگه رو شروع کنم و اون The Office (US) بود. فصل اول که خیلی خشک بود ولی از بعضی از کارکتر ها کم و بیش خوشم اومد.
تا قسمت 7 فصل دوم دیدم و بنظرم رفته رفته داره بهتر میشه. چون خوندم تو نظرات که از فصل سوم خیلی قشنگ میشه، سعی میکنم حداقل تا آخر فصل سوم ادامه بدم و بعد دوباره نظر بدم.

-------------------------------------------------------------------------
خب تصمیم گرفتم سریال دیدن رو بیشتر از قبل در دستور کار قرار بدم یه لیستی تهیه کردم از سریال هایی که ندیدم و باید ببینم که همشون از بهترین های چند سال گذشته اند:

Boardwalk Empire
Bojack Horseman
The Sopranos
Succession
The Shield
Mad Men
The Wire

Banshee
Narcos
Dexter
Ozark
Barry
Lost

فقط نمیدونم اول کدومو ببینم :D

دوستان سلام کسی اینجا سریال trapped دیده؟من شخصا جنایی سبکشو خیلی دوست دارم این سریال هم جنایی هستش میخواستم بدونم کسی دیده خوبه؟
من فصل اول رو هفت‌هشت سال پیش که پخش می‌شد دیدم. اگه به این ژانر و برف و جرم‌وْجنایت علاقه داشته باشید، جزء خوب‌ها حساب می‌شه.

از اونجایی که بیشتر از درام نیاز به کمدی داشتم، و از اونجایی که بعد از مرگ متیو پری حتی تیکه هایی که تو اینستا هم میاد از فرندز رو خیلی کمتر نگاه میکنم ... و از اونجایی که HIMYM رو هم به تازگی برای بار سوم دیدم...
تصمیم گرفتم یه سریال جدید و معروف دیگه رو شروع کنم و اون The Office (US) بود. فصل اول که خیلی خشک بود ولی از بعضی از کارکتر ها کم و بیش خوشم اومد.
تا قسمت 7 فصل دوم دیدم و بنظرم رفته رفته داره بهتر میشه. چون خوندم تو نظرات که از فصل سوم خیلی قشنگ میشه، سعی میکنم حداقل تا آخر فصل سوم ادامه بدم و بعد دوباره نظر بدم.

خب تصمیم گرفتم سریال دیدن رو بیشتر از قبل در دستور کار قرار بدم یه لیستی تهیه کردم از سریال هایی که ندیدم و باید ببینم که همشون از بهترین های چند سال گذشته اند:

Boardwalk Empire
Bojack Horseman
The Sopranos
Succession
The Shield
Mad Men
The Wire

Banshee
Narcos
Dexter
Ozark
Barry
Lost

هر کدوم رو اول ببینی، ضرر نکردی. فقط اگه وقت آزاد نداری، «لاست» رو شروع نکن، چون از اون سریال‌هاییه که
هر وعده بشینی پاش، تا چهارپنج قسمت نبینی، بلند نمی‌شی. کشش با این سریال معنا می‌شه :D

راستی اون «بنشی» رو هم پاک کن؛ یه قناسی توی لیست به وجود آورده.

• Like

Boardwalk Empire
Bojack Horseman
The Sopranos
Succession
The Shield
Mad Men
The Wire

Banshee
Narcos
Dexter
Ozark
Barry
Lost

!من بودم ساده‌تر جلو می‌رفتم؛ من هرگز با مد من و سوپرانوز و وایر سریال دیدن رو شروع نکردم؛ به نظرم همون مبدا تاریخ سریال‌بینی ایرانی رو جلو برو

• Smile

Boardwalk Empire
Bojack Horseman
The Sopranos
Succession
The Shield
Mad Men
The Wire

Banshee
Narcos
Dexter
Ozark
Barry
Lost

بین اینایی که دیدم میتونم به این ترتیب پیشنهاد بدم که ببینیشون.

The Wire و The Sopranos که کلا از یه عالم دیگه‌ای اومدن من باب کیفیت. ۲تا سریال اول من اینا هستن. در ادامه Barry گزینه خووبیه و کوتاه‌ترم هست نسبت به بقیه.

بعد میتونی بری واسه Narcos و The Shield. هر دو کیفیت خوبی دارن.

لاست هم کا حتما ببین. فکر کنم تو ایران این مدل سریال دیدن رو همه با فرار از زندان و لاست شروع کردن :D

دکستر هم دیدم ولی خوشم نیمد پس به شخصه نمیتونم پیشنهاد بدم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or