TV Center

خدایا!
twd هنوز ادامه داره؟!؟
من که از فصل ششم یا هفتم دراپش کردم...
چقدر اون تم فصل اول بینظیر بود. همه‌اش رو کم کم حروم کردن. اون فصل اول رو هم مدیون فرانک دارابونت بود خداییش...
فصل چندمه الان؟:-??
اون کلانتره هنوز هستش؟(کاراکتر اصلی داستان)
الان فصل 11 هست. کلا 2 قسمت دیگه سریال به تاریخ می پیونده و خلاصه تموم میشه
کلانتره فکر کنم فصل 8 یا 9 دیگه از سریال رفت ولی خب کشته نشد و فقط گم شده و گفته میشد توی فصل اخر برمیگرده. احتمالا توی 2 قسمت بعدی ظاهر بشه یا شایدم در اسپین آف ها بیاد
درکل سریالش همون تا فصل 6 7 خوب بود بقیه اش تکرار تکرار تکرار و همون تکرارشم هر بار ضعیف و ضعیف و ضعیف تر میشه :D فصل 9 فکر کنم بودجه رو خورده بودن چون جلوه های ویژه هم خرابکرده بود
درکل ادامه ندید چیزی ازدست ندادین

خدایا!
twd هنوز ادامه داره؟!؟
من که از فصل ششم یا هفتم دراپش کردم...
چقدر اون تم فصل اول بینظیر بود. همه‌اش رو کم کم حروم کردن. اون فصل اول رو هم مدیون فرانک دارابونت بود خداییش...
فصل چندمه الان؟:-??
اون کلانتره هنوز هستش؟(کاراکتر اصلی داستان)
نه تنها ادامه داره بلکه یه چندتا اسپین آف هم دوشیدن ازش :D
Fear The Walking Dead الان فکر کنم فصل ششم هست که از روی امتیازای IMDB بنظر میرسه بد نباشه ولی یدونه اسپین آف دیگه ازش ساختن که تینیجریه و اینقدری سمه که توی کامنت های یوتیوب ملت نوشتن تو این سریال ما طرفدار زامبی هاییم :D

نه تنها ادامه داره بلکه یه چندتا اسپین آف هم دوشیدن ازش :D
Fear The Walking Dead الان فکر کنم فصل ششم هست که از روی امتیازای IMDB بنظر میرسه بد نباشه ولی یدونه اسپین آف دیگه ازش ساختن که تینیجریه و اینقدری سمه که توی کامنت های یوتیوب ملت نوشتن تو این سریال ما طرفدار زامبی هاییم :D
Fear The Walking Dead هم مالی نیست. بنظرم دنبال نکنین بهتره.
یه اسپین آف دیگه ساختن world beyond ک توی 2 فصل تمومش کردن رفت. همون تینیجری ک میگی همینه و به شدت داغون بود :D
یه اسپین اف 6 قسمتی هم اومد که هر قسمت داستان جدا با بازیگرهای جدا بود
تا جایی ک میدونم 2 تا اسپین آف دیگه درحال تولیده:D

سریال «Westworld» پس از پخش ۴ فصل توسط HBO کنسل شد. :D

پول‌ها و توجه‌ها رفت به سمت House of the Dragon!

بودجه The Last of Us هم بماند!

شبیه کاری که آمازون برای ابتدای LOTR زد و نصف سریال‌های کوچیکش رو کنسل کرد.

دیروز که خبر Westworld شنیدم تا چند دقیقه ای فریز بودم:|
میخواستم سریال Black Mirror ببینم با این بلایی که سر Westworld اومد (اونم سریال به این خوبی) دو دل شدم
به خاطر همین ترس ها همیشه سراغ سریالی میرم که تموم شده باشه خیلی بده یهو یه فصل چند سال عقب میندازن یا کنسل میکنن کامل

دیروز که خبر Westworld شنیدم تا چند دقیقه ای فریز بودم:|
میخواستم سریال Black Mirror ببینم با این بلایی که سر Westworld اومد (اونم سریال به این خوبی) دو دل شدم
به خاطر همین ترس ها همیشه سراغ سریالی میرم که تموم شده باشه خیلی بده یهو یه فصل چند سال عقب میندازن یا کنسل میکنن کامل
Black Mirror نه تنها هر فصلش بلکه حتی هر قسمتشم جداست و ربطی به هم نداره.
هر قسمت برای خودش داستان و کست جدا داره.

View attachment 276132

سریال Friday 13th توسط شرکت فیلم‌سازی A24 ساخته می‌شود؛ برایان فولر شورانر سریال خواهد بود!​
برای کسایی که نمی‌دونن
برایان فولر کارگردان هانیبال و فصل یک American gods بوده
همون صحنه های مریض و خوب رو امیدوارم دوباره ببینیم

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or