TV Center

View attachment 276132

سریال Friday 13th توسط شرکت فیلم‌سازی A24 ساخته می‌شود؛ برایان فولر شورانر سریال خواهد بود!​
سریال قراره به ماجراهای کمپ کریستال قبل از جیسون بپردازه . احتمالا قراره حوادث قسمت اول این سری رو بسط بده. فیلم اصلی که خلاقانه بود . با این که لطف این سری به حضور هیولای معروفش جیسونه اما برایان فولر قبلا تو کار روی یک متریال تکراری و تحویل دادن یک اثر قوی جوابش رو پس داده . برای همین میشه به سریال امیدوار بود

• Like
Reactions: amir72
چقدر تعریف سریال See رو شنیده بودم ولی واقعا چیز خاصی نبود :D
خدایش توی اون جنگ ها با چشم بینا هم نمیشه اینطوری جنگید
اکشنش فقط خوبه و عوام پسند هست از اون دست سریالهای مخ رو تعطبل کن لذت ببره

دوستانی که علاقه ی بسیار زیادی به جرمی کلارکسون دارن.
به هیچ عنوان مستند Clarkson's Farm از دست ندین، واقعا این بشر تو ساخت کمدی همراه با کلی فکت های علمی فوق العاده است.
از بس داری موتور bmw باز می‌کنی یادت رفته برای ده ماه پیشه این مستند!:D
همون تایمی که ریلیز شد آمازون گفت: چون استقبال خوبی شده، اگه جرمی خودش مایل باشه فصل دوم رو حمایت می‌کنند.
طبق معمول جرمی گفت: مگه چقدر میتونه سخت باشه؟:D
با این تفاسیر؛
فصل دوم تا شروع سال میلادی ۲۰۲۳ احتمالاً ریلیز بشه:-bd

دارم no ordinary family رو میبینم و به یه مورد جالب درباره یکی از بازیگراش یعنی "جیمی بنت" برخوردم!
ایشون ادعا کرده وقتی تازه 17 سالش شده بوده توی یکی از هتل ها توسط خانم "آزیا آرجنتو " که اون زمان 37 سالش بوده، مورد سواستفاده جنسی قرار گرفته...
البته یه عکس سلفی هست ازین دوتا که تو بغل همن ولی بنظرم تو کالیفرنیا یعنی جایی که این اتفاق افتاده سن رضایت 18 هست پس اتفاقی که افتاده سواستفاده تلقی میشه...
خانم آرجنتو هم بی سروصدا برای حق السکوت 380 هزار دلار به ایشون پرداخت کرده!
اما نکته حالب این جاست که همین خانم آرجنتو جزو اولین کسایی بوده که از "هاروی واینستین" شکایت کرده و بعدها هم تبدیل به یکی از رهبران جنبش "می تو" شده :D

1668149936405.png

اولین عکس از تولید فصل چهارم سریال True Detective

*داستان سریال در کشور ایسلند رخ می‌دهد.
*داستان درباره کارآگاهی است که در مورد گم‌شدن 8 مرد در یک پایگاه تحقیقاتی، تحقیق می‌کند.
* نام دیگر سریال Night Country است.
* جودی فاستر و جان هاوکس بازیگران اصلی این فصل سریال هستند.​

توروخدا بانو رو همینجوری به نام یه کاربر مشخص نزنید، ممنون میشم. بشخصه در مورد امیلی بلانت تنها کم‌کاری‌ای که تو زندگیم کردم این بوده که طرح صورتشو رو بدنم تتو نکردم:D
-------------
آقا این بروکلین ناین ناین واقعا این مدت تونست منو از افسردگی نجات بده. خیلی هم سعی میکنم پشت سر هم نبینمش، حیفه. با اینکه تا الان فصلای ۳ و ۴ اون تر و تازگی ۲ فصل اول رو نداشتن برام، ولی سریال یجوریه که راحت میبخشیش و ندید میگیری این قضیه رو :D

این 3-2 روز فرصت شد Andor رو دیدم.
بنظرم با اختلاف بهترین پروژه جنگ ستارگان تو این سالهای اخیر هست و قطعا بهترین سریال ساخته شده ازش.

از نویسندگی ، کارگردانی ، بازی بازیگرها ، دیالوگ های به یاد موندنی ، حتی جلوه های ویژه و...
واقعا خیلی خوب بود.
اصلا همچین انتظاری نداشتم

تا قبل دیدنش فکر میکردم بهتر از Mando نمیتونن بسازن و نهایتا یه چیزی تو همون مایه ها میشه ولی خب اشتباه میکردم.
اصلا جامعه هدفی که برای سریال انتخاب کردن هم خیلی جالبه ، زبان سریال خیلی جدی تر ، بزرگسالانه تر و بقولی دارک تر هست.
کلیت سریال هم با حال و روز این روزهای ما خیلی هماهنگ بود و از این بابت خیلی بیشتر باهاش ارتباط گرفتم.

دادا چند تا مینی سریال هالیوودی باحال معرفی میکنی ریتم تند داشته باشن ترجیحا مث اسکویید گیم
اسکویید گیم که فکر کنم واسه فصل دوم برمیگرده...
یکی از مینی سریال هایی که دیدم اسمش sharp object بود و تازه ریتم تندی هم نداره ولی تو ژانر معمایی/جنایی هست و ازش راضی بودم.
یدونه دیگه هم دیدم در رابطه با تایم تراول که توش جیمز فرانکو بود...اونم ریتم تندی نداشت که هیچی خیلی هم درام بود...اونم راضی بودم.
یدونه دیگه دیدم بنام teacher یا the teacher ... در رابطه با رابطه ی یه معلم با شاگردشه...
اونم جالب بود و فکر کنم یهمقدار اروتیک هم بود.
Black Mirror مینی سریال نیست ولی هرقسمتش یه داستان با بازیگرای متفاوتی داره.
بشدت درگیرکننده و تاثیرگزار بود برام و طبیعتا همه اپیزودهاش عالی نیستن ولی همیشه جزو گزینه های پیشنهادیم هست به بقیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or