TV Center

دوستان بلاخره اولین زیرنویس ـم رو تو ساب سین برای قسمت اول فصل دوم La Brea ثبت کردم...
خوشحال میشم ببینین و نظرتون رو بگید...
ترجمه ماشینی رو راحت میزارن اونوقت مال مارو بعد 15 ساعت هنوز تایید نکردن :|

• Like
Reactions: hitman68
دوستان بلاخره اولین زیرنویس ـم رو تو ساب سین برای قسمت اول فصل دوم La Brea ثبت کردم...
خوشحال میشم ببینین و نظرتون رو بگید...
سلام مهدی جان خسته نباشی
بلاخره اولین زیرنویس رو زدی تبریک میگم بهت
توی ساب سین ندیدم ترجمه ت رو و بعد گفتی که تایید نکردن، من یادم نمیاد زیرنویس هام نیازی به تایید داشته باشن همون لحظه ثبت میشن، مگر اینکه قانون تازه ای باشه

---

نتفلیکس درحال ساخت سریال لایو اکشن از رو انیمه Death Note است و هلیا عبدالمجید نویسنده سریال Miss Annity رو به عنوان نویسنده سریال انتخاب کرد، برادران دافر خالق سریال Strangers Things هم تهیه کننده سریال هستند!

سلام مهدی جان خسته نباشی
بلاخره اولین زیرنویس رو زدی تبریک میگم بهت
توی ساب سین ندیدم ترجمه ت رو و بعد گفتی که تایید نکردن، من یادم نمیاد زیرنویس هام نیازی به تایید داشته باشن همون لحظه ثبت میشن، مگر اینکه قانون تازه ای باشه

نتفلیکس درحال ساخت سریال لایو اکشن از رو انیمه Death Note است و هلیا عبدالمجید نویسنده سریال Miss Annity رو به عنوان نویسنده سریال انتخاب کرد، برادران دافر خالق سریال Strangers Things هم تهیه کننده سریال هستند!
زیرنویس اول باید تایید بشه. بقیه نیازی به تایید ندارن

سریال Boiling Point در راهه. کارگردان فیلم‌ش برمی‌گرده برای کارگردانی سریال، استیون گراهام کبیر هم نقش‌ش رو احیا می‌کنه. البته گفتن دیگه سریال رو تک‌برداشته نمی‌گیرن، ولی سعی‌شون رو می‌کنن همون‌قدر درگیرکننده باشه :دی The Bear بریتیش‌ها :دی

• Like
Reactions: PPPPPishrOOOOO
توی دو سریال آخری که دیدم که در ژانر آخرالزمانی بودن، یک چیز مشترک وجود داشت :

گروهی که برای بقا تلاش میکنه یه شهر یا یه پناهگاه پیدا میکنه که وضعیت یه زندگی معمولی رو داره، همه چی اولش خوب بنظر میاد ولی کم کم یک یا چند یا همه اون گروه متوجه یه چیز غیرعادی میشن و بعدا میفهمن پشت ظاهر همه این خوبی ها و راحتی ها یه جریانات شومی وجود داره و با مسئول اون شهر که میشه بدمن اصلی به مبارزه برمیخیزن و شرایط جوری میشه که دوباره برمیگردن به همون وضعیت آخرالزمانی و جنگیدن واسه بقا!

گل سرسبدشون هم که دوستان سریال باز درجریانن...همین داستان چندبار تکرار میشه تو فصلای مختلف توی اون سریال...
از روی همین دو عنوانی که دیدم حدس میزنم باقی سریال های آخرالزمانی هم همین موضوع رو تو داستانشون داشته باشن!

توی دو سریال آخری که دیدم که در ژانر آخرالزمانی بودن، یک چیز مشترک وجود داشت :

گروهی که برای بقا تلاش میکنه یه شهر یا یه پناهگاه پیدا میکنه که وضعیت یه زندگی معمولی رو داره، همه چی اولش خوب بنظر میاد ولی کم کم یک یا چند یا همه اون گروه متوجه یه چیز غیرعادی میشن و بعدا میفهمن پشت ظاهر همه این خوبی ها و راحتی ها یه جریانات شومی وجود داره و با مسئول اون شهر که میشه بدمن اصلی به مبارزه برمیخیزن و شرایط جوری میشه که دوباره برمیگردن به همون وضعیت آخرالزمانی و جنگیدن واسه بقا!

گل سرسبدشون هم که دوستان سریال باز درجریانن...همین داستان چندبار تکرار میشه تو فصلای مختلف توی اون سریال...
از روی همین دو عنوانی که دیدم حدس میزنم باقی سریال های آخرالزمانی هم همین موضوع رو تو داستانشون داشته باشن!

الان میخواستی خیلی ریز و غیرمستقیم اندینگ سریال ترشیده TWD رو برامون اسپویل کنی؟! :D

• Smile
Reactions: hitman68
نه :D
داشتم Falling Skies رو میدیدم و شباهتش به TWD و اون موردی که گفتم برام جالب بود.
البته هنوز TWD تموم نشده...
خدایا!
twd هنوز ادامه داره؟!؟
من که از فصل ششم یا هفتم دراپش کردم...
چقدر اون تم فصل اول بینظیر بود. همه‌اش رو کم کم حروم کردن. اون فصل اول رو هم مدیون فرانک دارابونت بود خداییش...
فصل چندمه الان؟:-??
اون کلانتره هنوز هستش؟(کاراکتر اصلی داستان)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or