mahdi-xbox
کاربر سایت
دوستان بلاخره اولین زیرنویس ـم رو تو ساب سین برای قسمت اول فصل دوم La Brea ثبت کردم...
خوشحال میشم ببینین و نظرتون رو بگید...
ترجمه ماشینی رو راحت میزارن اونوقت مال مارو بعد 15 ساعت هنوز تایید نکردندوستان بلاخره اولین زیرنویس ـم رو تو ساب سین برای قسمت اول فصل دوم La Brea ثبت کردم...
سلام مهدی جان خسته نباشیدوستان بلاخره اولین زیرنویس ـم رو تو ساب سین برای قسمت اول فصل دوم La Brea ثبت کردم...
زیرنویس اول باید تایید بشه. بقیه نیازی به تایید ندارنسلام مهدی جان خسته نباشی
بلاخره اولین زیرنویس رو زدی تبریک میگم بهت
توی ساب سین ندیدم ترجمه ت رو و بعد گفتی که تایید نکردن، من یادم نمیاد زیرنویس هام نیازی به تایید داشته باشن همون لحظه ثبت میشن، مگر اینکه قانون تازه ای باشه
نتفلیکس درحال ساخت سریال لایو اکشن از رو انیمه Death Note است و هلیا عبدالمجید نویسنده سریال Miss Annity رو به عنوان نویسنده سریال انتخاب کرد، برادران دافر خالق سریال Strangers Things هم تهیه کننده سریال هستند!
۱۷ نوامبر امسال (۲۶ آبان)آقا این سریال 1899 فصل اولش کی پخش میشه؟ توی imdb اشتباه زده گویا.
فصل سومش به نظرم یکی از بهترین دارک کمدی های ساخته شده تا حالا بود.
توی دو سریال آخری که دیدم که در ژانر آخرالزمانی بودن، یک چیز مشترک وجود داشت :
گروهی که برای بقا تلاش میکنه یه شهر یا یه پناهگاه پیدا میکنه که وضعیت یه زندگی معمولی رو داره، همه چی اولش خوب بنظر میاد ولی کم کم یک یا چند یا همه اون گروه متوجه یه چیز غیرعادی میشن و بعدا میفهمن پشت ظاهر همه این خوبی ها و راحتی ها یه جریانات شومی وجود داره و با مسئول اون شهر که میشه بدمن اصلی به مبارزه برمیخیزن و شرایط جوری میشه که دوباره برمیگردن به همون وضعیت آخرالزمانی و جنگیدن واسه بقا!
گل سرسبدشون هم که دوستان سریال باز درجریانن...همین داستان چندبار تکرار میشه تو فصلای مختلف توی اون سریال...
از روی همین دو عنوانی که دیدم حدس میزنم باقی سریال های آخرالزمانی هم همین موضوع رو تو داستانشون داشته باشن!
نهالان میخواستی خیلی ریز و غیرمستقیم اندینگ سریال ترشیده TWD رو برامون اسپویل کنی؟!![]()
خدایا!نه
داشتم Falling Skies رو میدیدم و شباهتش به TWD و اون موردی که گفتم برام جالب بود.
البته هنوز TWD تموم نشده...