Alkazar
کاربر سایت
مگه قراره تحولات عراق پسا صدام رو دنیال کنیم؟!باورم نمیشه کسی هنوزم بشینه پای تولیدات CNN!
مستند درباره تارخچه سریال های کمدیه.
مگه قراره تحولات عراق پسا صدام رو دنیال کنیم؟!باورم نمیشه کسی هنوزم بشینه پای تولیدات CNN!
تابحال سریالی از نتفلیکس دیدین که شخصیت گی نداشته باشه؟(گی هم به زوج های مرد میگن هم زوج های زن)
انگار نتفلیکس "موسسه اوج" غربی هاست!
داستان سریال بعد از یکی از اتفاقات درون Avengers: End Game اتفاق می افته و دیدن فیلم های قبلی لازمه وگرنه کلا سریال برات معنی مفهوم نداره.سلام.
برا سریال Loki حتما باید همه فیلم های تور و اونجرز رو دیده باشیم؟
در حد این که کاراکتراشون رو بشناسیم کافیه؟
چون من یه سریشون رو دیدم ولی یادم نیست تا شماره چند بوده ، حالا هم حال ندارم همرو دانلود کنم چک کنم
من خیلی اهل سریال نیست.تابحال سریالی از نتفلیکس دیدین که شخصیت گی نداشته باشه؟(گی هم به زوج های مرد میگن هم زوج های زن)
انگار نتفلیکس "موسسه اوج" غربی هاست!
آره. Bloodline
خوبه باز خداروشکرمن خیلی اهل سریال نیست.
توی چیزایی که من دیدم:
Stranger Things
The End of the F***ing World
Punisher
DareDevil
Luke Cage
جالبه. بعد از این که یه بار سعی کردن اقتباس سینمایی کنن و رفت توی دیوار، فکر نمیکردم دوباره برن سراغش.
یکی از اولین مشکلاتش این بود که اون موقع کریس کلمبوس تازه از کارگردانی دوتا فیلم اول هری پاتر اومده بود، میخواست کار متفاوتی بکنه برای همین پرسی و دوستاش رو ۵-۶ سال بزرگتر کرد که دیگه با بازیگرهای یازده دوازده ساله سر و کله نزنه، ولی خط داستانی پرسی جکسون واقعا برای سن YA نمیخونه و باید همون سن اصلی کتاب بمونن.جالبه. بعد از این که یه بار سعی کردن اقتباس سینمایی کنن و رفت توی دیوار، فکر نمیکردم دوباره برن سراغش.