TV Center

دوستان سریال خوب چی پیشنهاد میدید که تموم شده باشه
از سریالهای پلیسی و زامبی محور خوشم نمیاد
کمدیها رو در کنار اینا میبینم معمولا یکی 2 قسمت از اینا یک قسمت کمدی که الان مشغول سینفیلد هستم
اینارم دیدم
prison break - lost - Game Of Throne - Viking- Breaking Bad - Dexter - Piky Blinder -

کمدیها رو در کنار اینا میبینم معمولا یکی 2 قسمت از اینا یک قسمت کمدی که الان مشغول سینفیلد هستم
اینارم دیدم
prison break - lost - Game Of Throne - Viking- Breaking Bad - Dexter - Piky Blinder -
mr robot >:D<
leftovers
terror
سوپرانوز
boardwalk empire
better call saul

آخرین ویرایش:
اینارم دیدم
چند صفحه قبل تر یک فهرست مفصل و کامل از سریال های TV-MA معرفی کرده بودم. نمی دانم کدام صفحه است. یک بررسی کنید و فهرست را ببینید، ناامید نخواهی شد.

پ.ن:گفتگو درباره سریال ها (قوانین پست اول خوانده شود)

فقط می تونم بگم شکر
EXCLUSIVE ‘Lovecraft Country’ Not Returning For Season 2 On HBO

#LovecraftCountry ‘Lovecraft Country’ Not Returning For Season 2 On HBO

هیچ اثری شاید به خاطر حداقل زمانی که عده ای برای ساختش گذاشتن، حالا هرچقدرم فاجعه شاید انصاف نباشه بهش صفر داد...
اما این اثر لیاقت صفرم نداشت...!!!!!!

دوستان Lucifer چه جوریاس؟ پیشنهاد شده بم ببینمش. ارزش داره؟ شنیدم فاز طنزم یه نمه داره.
به من هم دقیقا این رو می‌گفتن، من تا اواسط فصل یک به این شکل: ? تحملش کردم. سریالش (حسب سلیقه من) خیلی سعی میکنه خودش، کاراکترهاش و خط داستانیش رو جذاب‌تر و کاریزماتیک‌تر از چیزی که هستن نشون بده ولی واقعا اونقدر قوی نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or