TV Center

View attachment 214249

آقا فقط من دیووانه وار عاشق bojak شدم؟ :D اصلا فصل 6 تموم کردم افسردگی گرفتم:D
خبری از فصل بعد نیست؟
بوجک شاهکاره، شدیدا جای خالیش داره حس میشه، فک نکنم چیزی مشابهش ببینیم به این زودیا.
فصل 6 فصل آخرش بود تموم شد رفت :D خوب بود بنظرم کشش ندادن تقریبا هر سیزن بهتر میشد و تو اوج تموم شد، چندتا از بهترین اپیزودای عمرم مال این سریاله.
--
ادیت: یاد بوجک انداختی منو، رفتم اپیزود Free churro رو دیدم دوباره، داغون میکنه آدمو.

آخرین ویرایش:
View attachment 214249

آقا فقط من دیووانه وار عاشق bojak شدم؟ :D اصلا فصل 6 تموم کردم افسردگی گرفتم:D
خبری از فصل بعد نیست؟
فصل بعدی وجود نداره تمام شد
یکی از بهترین سریالهایی که تا بحال دیدم
قسمت خاطره انگیز زیاد داشت ولی من اپیزود زیر ابش خیلی باحال بود برام

بوجک یکی از سریال هایی است که دیگر برای ریواچ به سمتش نمیرم! چون برای دیدنش باید اعصاب فولادین داشته باشی. بوجک انعکاس خود انسان های امروزه است. انسان های مغرور که از طریق تصمیم های اشتباهشون مجازات میشن.

امسال سریال‌های خوبی به پایان می‌رسه:

Bosch که چند ساعت دیگه میاد.
Ozark
Peaky Blinders
Gomorra
Mr Inbetween که دو هفته دیگه تموم می‌شه و تصمیم خود اسکات رایان هم بوده که سریال با فصل سوم به پایان برسه و FX هم طبق معمول زور نکرده و حمایت هم کرده :D اسکات رایان، نابغه استرالیایی که خودش رو صرفاً نویسنده می‌دونه تا بازیگر، بااین‌حال از بهترین بازی‌های تلویزیون رو ارائه می‌ده، برای من همرده دونالد گلاور و فیبی والر-بریج قرار می‌گیره و مشتاقانه منتظرم در آینده باز هم ازش کار ببینم.

قطعاً سریال‌های دیگه‌ای هم هست، ولی این‌ها، کم‌طرفدار یا پرطرفدار، برای من بااهمیت‌ترین آثار چند سال اخیرن که بعیده به این زودی‌ها نظیرشون ساخته بشه.

نظر شما چيست :D

ویرایش: Atypical

آخرین ویرایش:
امسال سریال‌های خوبی به پایان می‌رسه:

Bosch که چند ساعت دیگه میاد.
Ozark
Peaky Blinders
Gomorra
Mr Inbetween که دو هفته دیگه تموم می‌شه و تصمیم خود اسکات رایان هم بوده که سریال با فصل سوم به پایان برسه و FX هم طبق معمول زور نکرده و حمایت هم کرده :D اسکات رایان، نابغه استرالیایی که خودش رو صرفاً نویسنده می‌دونه تا بازیگر، بااین‌حال از بهترین بازی‌های تلویزیون رو ارائه می‌ده، برای من همرده دونالد گلاور و فیبی والر-بریج قرار می‌گیره و مشتاقانه منتظرم در آینده باز هم ازش کار ببینم.

قطعاً سریال‌های دیگه‌ای هم هست، ولی این‌ها، کم‌طرفدار یا پرطرفدار، برای من بااهمیت‌ترین آثار چند سال اخیرن که بعیده به این زودی‌ها نظیرشون ساخته بشه.

نظر شما چيست :D

ویرایش: Atypical

فصل آخر Bosch منتشر شد. فصل آخر در قالب هشت قسمت هست. بریم ببینیم که خوب می بندنش یا نه!

• Like
Reactions: barneysawyer
آقا دوستانی که after life رو دیدن بگن که ارزش دیدن داره؟
سیزن 2 ش رو ندیدم و نخواهم دید، ولی سیزن 1 ش از بهترین مینی سریال های کمدی بود که دیدم... البته بگم موقعیت خاصی دیدم و حالمم خوش نبود ولی در انتها از تاثیر گذار ترین چیزایی بود که دیدم...
و اینکه گفتم سیزن 2 ش رو ندیدم بخاطر اینه که سیزن 1 خیلی کامل تموم میشه و دلیلی نداره بخوام سیزن 2 رو شروع کنم :D

آقا دوستانی که after life رو دیدن بگن که ارزش دیدن داره؟
سیزن 2 ش رو ندیدم و نخواهم دید، ولی سیزن 1 ش از بهترین مینی سریال های کمدی بود که دیدم... البته بگم موقعیت خاصی دیدم و حالمم خوش نبود ولی در انتها از تاثیر گذار ترین چیزایی بود که دیدم...
و اینکه گفتم سیزن 2 ش رو ندیدم بخاطر اینه که سیزن 1 خیلی کامل تموم میشه و دلیلی نداره بخوام سیزن 2 رو شروع کنم :D
من هم توصیه به دیدن فصل اول و تاکید بر ندیدن فصل دوم میکنم.
فصل دومش واقعا تکرار نسخه اوله؛ فقط ضعیف‌تر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or