TV Center

دوستان Lucifer چه جوریاس؟ پیشنهاد شده بم ببینمش. ارزش داره؟ شنیدم فاز طنزم یه نمه داره.

من تا فصل 4 دیدم و لذت بردم و هنوز فرصت نشده فصل پنج رو ببینم
کلا سریال فان هست و خود لوسیفر واقعا عالیه از نظر حرف زدن تیکه انداختن و رفتار کردن

• Like
Reactions: Empyrium
کسی Resident Evil: Infinite Darkness چهار قسمتیو دیده؟ نمرات افتضاح
فکر نکنم اثری باشه که برای منتقدین ساخته شده باشه.:دی آخه وقتی طرف هیچی در مورد یونیورس RE نمیدونه پا میشه نقد میکنه من چطور جدی اش بگیرم؟:|:دی

فکر نکنم اثری باشه که برای منتقدین ساخته شده باشه.:D آخه وقتی طرف هیچی در مورد یونیورس RE نمیدونه پا میشه نقد میکنه من چطور جدی اش بگیرم؟:|:D
بابا RE دیگه الان اندازه حافظ معروفه :D-کلا کسی که فیلم و سریال میبینه بعیده اسم RE یا حداقل یه قسمتشو بازی نکرده باشه

• Like
Reactions: Sega_genesis
Resident Evil: Infinite Darkness رو دیدم، باید بگم به معنای واقعی گند زدن، پر از شعار و کلیشه های سینمای هالیوود که حال به هم زنن، حتی گارکتر فوق العاده لئون اسیر دلقک بازی ها و شعارهای سیاسی سازنده شده، داستان زباله، دیالوگ ها تو دیوار، بخش ترسناک نداره، بخش هیجان انگیز هم در هر حد 2 تا 3 دقیقه! باس هم شبیه جوکه و تف مالی کردن بره پی کارش! حتی یک موسیقی مناسب که بهRE بخوره انتخاب نکردن. فقط سو استفاده از نام بازی و کارکترها در سریال دیده می شه، وگرنه هیچ شباهتی نه به بازی داره نه به RE
امتیاز من به سریال
1/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or