DoomedToKill
کاربر سایت
ریلیتی شو خارجی تابحال ندیده بودم، یبار خواستم AGT رو ببینم که دوستان اینجا گفتن ارزش دیدن نداره و کرینج ـه (تا الان هم معنی ـش رو نفهمیدم )
تا اینکه با Beauty and the Geek (نسخه اوریجینال آمریکایی) آشنا شدم...
نه لینک دانلود داشت نه تو تورنت های عمومی بطور کامل گیر میومد، مجبور شدم در حرکتی "قبیح و مذموم" اکانت سایت لیچرم رو شارژ کنم و از تورنت های خصوصی هر 5 فصلش رو دانلود کنم.
از زیرنویس هم نگم براتون که اصلا تو Subscene صفحه ای به نام این سریال وجود نداره
بعد دیدن یک فصل علیرغم اینکه یخورده مصنوعی و اسکریپت شده بنظر میرسه ولی یه فانتزی جذابی بوده واسم که نگو منتها نمی دونم چرا همه شرکت کننده ها به نظرم آشنا میرسن یعنی احساس میکنم اونارو تو فیلم و سریال های دیگه دیدم.
نظر شما درمورد این مجموعه چیه؟ دیدینش؟ واسه شما هم جذاب بوده؟
The Real housewives
(بشدت برای مخاطب مونث که عاشق خرید، و لباس های گرون قیمت مارک و.. باشه جذابه)
The bachelorette
یه پسر/دختر میاد میگه من زن/شوهر مورد علاقم نمیتونم پیدا کنم برام پیدا کنید بعد عوامل مورد های مختلف معرفی میکنن یکی مهندسه یکی پزشکه و.. یه چی شبیه ستادِ همسریابی که تو هر فامیلی متشکل از عمه ها خاله ها... در قالب شو در آوردن بعد خانم ها میشینن نگاه میکنن قضاوت میکنن کدوم دختر شایسته است با این پسره ازدواج کنه
The Survivor
چهارتا آدم میندازن یه جا میگن با کمترین تجهیزات زنده بمونید مردم هم میبینن مثلا یاد بگیرن اگر تو اون وضعیت قرار گرفتن یاد بگیرن چیکار کنن
The Kardashians
دختر های تینیجر که idolشون امثال کارداشیان و صدف بیوتیه میشینن نگاه میکنن
American Idol
اسمش معلومه
Top Chef
در حد سامان گلریز
این هایی که گفتم بهترینشون هستند هرچند برای دیدن همین ها هم باید کلی تباه باشی تا بشین وقتت تلف کنی
ببین reality show مخاطبش عوامترین مردمِ یه جامعه ان اصلا فکر نکن که حالا حتما ساخت آمریکاس یه show پشت سرش هست حتما در حد نایت شو های لری کینگ و کیمیل و النِ
اکثرا هم مخاطبشون خانم ها یا دختر ها جوونی هستن بخاطره این بیشتر زمینه این شو ها ترکیبی از چندتا دختر هات و خرید لباس های مارک کلا یه زندگی رویای برای عوام که زندگی خودشون فراموش کنند و این شو ها پر از جزئیات فرهنگی و سبک زندگی آمریکایی که شاید مخاطب ایرانی نتونه لمس کنه یا درک کنه هرچند برای اونها بشدت جذاب باشه
ولی در کل ارزش دیدن ندارن