Irisviel Ackerman
کاربر سایت
بشینید Invincible رو ببینید , تا الان 6 قسمتش اومده و به نظرم خیلی خوب بوده .
آخر قسمت 1 قشنگ فر خوردم از چیزی که دیدم
آخرین ویرایش:
حتی اون هم اصطلاحا inconsequentialئه چون در واقعیت لوکی مرده و این یک alternate timelineیه که نباید وجود داشته باشه ? همینطور What Ifکاملا موافقم!
خود فایگی در یکی از جلسات اش با سهام دارا وقتی پرسیدن که آیا برای فهمیدن فیلم های مارول احتیاجی به دیدن شو های دیزنی پلاس هست؟ جواب داد:نه!
میتونن یونیورس رو گسترش بدن و روی کرکترا تمرکز کنن ولی انتظار اتفاق بزرگی رو نمیشه داشت.
همین باعث میشه همیشه سریال های مارول ایده های نصفه و نیمه داشته باشن و مدام باید عقب گرد داشته باشه.
اصلا نباید Impact بزرگی روی کلیت یونیورس داشته باشن و شخصیت ها هر اتفاقی هم بیوفته همون نقطه ایی که توی فیلم ها هستن میمونن و مطمئنم این قضیه برای فالکون یا باکی صدق میکنه. شاید سریال لوکی بتونن کاری انجام بدن چون آزادی عمل بیشتری دارن.
الان این cameo که میگفتن کی بود؟ اون زنه که به واکر گفت منتظر تماسم باش؟ اینا امام هایپ تو خالی ان خداشاهده...!!! ماگفتیم کی میخاد بیاد کامئو حالا...!!!
سری کلاسیکش؟ یکم تو آخراش میوفته ولی در مجموع خیلی خوبه و پیشنهاد میشه.هر چند مثل هر کلاسیک دیگه ای باید به سال ساختش هم توجه کرد ولی فرم کلیش که یه پیام واضح داره و مبتنی بر یه توئیست تو آخر اپیزوده رو هنوز تو مثلا بلک میرر هم میتونی ببینی.من بجز سری کلاسیک راد سرلینگ فقط فصل اول سری جردن پیل رو دیدم که در کلی چندتا اپیزود و ایده خوب داشت ولی ارزش توصیه کردن نداره.کسی تجربه ای از تماشای سریال Twilight Zone داره؟!
آره همون 5 فصل سرلینگ رو منظورمهسری کلاسیکش؟ یکم تو آخراش میوفته ولی در مجموع خیلی خوبه و پیشنهاد میشه.هر چند مثل هر کلاسیک دیگه ای باید به سال ساختش هم توجه کرد ولی فرم کلیش که یه پیام واضح داره و مبتنی بر یه توئیست تو آخر اپیزوده رو هنوز تو مثلا بلک میرر هم میتونی ببینی.من بجز سری کلاسیک راد استرلینگ فقط فصل اول سری جردن پیل رو دیدم که در کلی چندتا اپیزود و ایده خوب داشت ولی ارزش توصیه کردن نداره.
من خودمم هم یه همچین موردی داشتم اونموقع.واسه من اینطوری بود که اولش دوتا از اپیزوداشو دیدم بعد دیگه تصمیم گرفتم که در دوز روزی یدونه ادامه بدم.چون اپیزوداش کوتاهه و کاملا ایده محوره،جذابیتشو مثل یه فیلم کوتاه حفظ کنه و اون کهنگی که فیلمای ژانر به واسطه قدیمی بودنشون دارن رو با پلات و توئیستش تا حد زیادی میپپوشونه.به نظرم اگه آدم خیلی عناد نداشته باشه با کلاسیکا (مثل اشخاصی که میگن فیلم سیاه سفید نمیبینن و یا هیچکاک رو بورینگ میدونن) میتونه باهاش ارتباط برقرار کنه.آره همون 5 فصل سرلینگ رو منظورمه
بلک میرور رو دیدم
الان با توجه به اینکه خیلی قدیمیه برای بیننده امروزی هم جذابه؟! چون مثلا خیلی کارای قدیمی هستن یه جورایی تاریخ مصرفشون گذشته فقط زمان خودشون خوب بودن
منم الان قسمت 1 رو دیدمبشینید Invincible رو ببینید , تا الان 6 قسمتش اومده و به نظرم خیلی خوب بوده .
منم الان قسمت 1 رو دیدم
پشمانم
من هم بعنوان کسی که بشدت ازین نوع انیمیشن ها بدم میاد و هارلی کوئین و آرچر رو همون قسمت اول دراپ کردم باید بگم...منم الان قسمت 1 رو دیدم
پشمانم
آفیس جزو واجباته زندگیهبیگ بنگ هم تموم شد
فرندز هم که دیدم ، چی باید دید دیگه ؟