Justiciar
کاربر سایت
من حقیقت اصلا از فینالش خوشم نیومد. هی تا لحظه آخر امیدوار بودم بالاخره یک خط داستانی جوندار، یه کاراکتر خوب، حداقل یک اکشن ستپیس درست در بیارن ولی نوپ.
۴/۱۰
۴/۱۰
جا داره بگم عجب کرینجی فستی اون کل سکانس بود. قشنگ معلوم بود از این حرکتا میزنن تا ارزش سریال رو در جامعه اونور از چیزی که هست بالا ببرن وگرنه اصلا توی خود داستان بی مورد بود.قسمت آخر Falcon and the winter soldier...
کل قسمت یک طرف، سکانس زیر یک طرف:
فالکون : bunch of political bullsh!ts
سیاست مدار : تو چیزی نمیدونی
فالکون : من یک سیاهپوست در لباس کاپیتان آمریکا هستم. چی رو ممکنه ندونم؟
سیاست مدار : [با نگاهی بهت آلود که یک سیاهپوست رسواش کرد] بله ما اشتباه کردیم و حرف شما درسته
ولی بجز این صحنه (و بقیه صحنه های "سیاهپوستا پادشاهند") بقیش بدک نبود... اوکی بود پایانش بنظرم...
من حقیقت اصلا از فینالش خوشم نیومد. هی تا لحظه آخر امیدوار بودم بالاخره یک خط داستانی جوندار، یه کاراکتر خوب، حداقل یک اکشن ستپیس درست در بیارن ولی نوپ.
۴/۱۰
دقیقاًجا داره بگم عجب کرینجی فستی اون کل سکانس بود. قشنگ معلوم بود از این حرکتا میزنن تا ارزش سریال رو در جامعه اونور از چیزی که هست بالا ببرن وگرنه اصلا توی خود داستان بی مورد بود.
مثل این میموند دیالوگ های اون قسمت رو بچه های دبستانی نوشتند. کلا بنظر خودم خیلی اپیزود شلخته و مسخره ایی داشت.
گفتم با کرکتر واکر میخواد حرکتی انجام بده، بعد آخر سریال بدون هیچ حرفی رفیق جون جونی شده بودن. خود سریال یادش رفته بود که مثلا ایشون با قتل یک نفر باید آدم بده بوده باشه. وقتی خود سریال برای Narrative خودش ارزشی قائل نیست چرا ما باید قائل باشیم؟
الان فکر میکنم پس هیچ اهمیتی نداشت که کسی رو بکشه یا نکشه. تازه با منطق قسمت آخر باید بهش مدال هم میدادن!
واقعا اون سکانس کلش خیلی شعاری و سانتی مانتال بود . قشنگ یاد سخرانی پایانی واندروومن تو فیلم آبدوغ خیاری واندروومن 64 افتادم . ولی کل این اپیزوده اکی بود . اما من رو گول زده بودن. نامردا قبل اومدن سریال یک سری عکس کانسپت از کاراکتر اومگا رد لیک شده بود که خودشون هم نه تایید کردن نه تکذیب . کل اپیزود منتظر ورود امگا رد بودم که نیومد حالم رو گرفت.قسمت آخر Falcon and the winter soldier...
کل قسمت یک طرف، سکانس زیر یک طرف:
فالکون : bunch of political bullsh!ts
سیاست مدار : تو چیزی نمیدونی
فالکون : من یک سیاهپوست در لباس کاپیتان آمریکا هستم. چی رو ممکنه ندونم؟
سیاست مدار : [با نگاهی بهت آلود که یک سیاهپوست رسواش کرد] بله ما اشتباه کردیم و حرف شما درسته
ولی بجز این صحنه (و بقیه صحنه های "سیاهپوستا پادشاهند") بقیش بدک نبود... اوکی بود پایانش بنظرم...
برخلاف بقیه من با قسمت آخر فالکون خیلی حال کردم.
صددرصد سم انتخاب بهتری برای کاپیتان آمریکا شدن بود نسبت به باکی.
این تصمیم خود استیو بوده، تو کامیک ها هم سابقه سم تو کاپیتان بودن خیلی بیشتر از باکی هست.
دیالوگ سم به سناتور رو قبول دارم یه مقدار Forced بود اما بقیه بخش های نژاد پرستی که تو سریال بهش اشاره شد به نظرم کاملا به جا بود. مخصوصا کرکتر Isaiah Bradley و آخرین سکانسش که واقعا تکون دهنده بود.
امگا رد رو باید حتماً همراه اکس من معرفی کنن. یکی از ویلنهای اصلی ولورینه.واقعا اون سکانس کلش خیلی شعاری و سانتی مانتال بود . قشنگ یاد سخرانی پایانی واندروومن تو فیلم آبدوغ خیاری واندروومن 64 افتادم . ولی کل این اپیزوده اکی بود . اما من رو گول زده بودن. نامردا قبل اومدن سریال یک سری عکس کانسپت از کاراکتر اومگا رد لیک شده بود که خودشون هم نه تایید کردن نه تکذیب . کل اپیزود منتظر ورود امگا رد بودم که نیومد حالم رو گرفت.
دقیقاً
از لحاظ داستانی اتفاقی که برای این سریال افتاده تراژدیه. در حد قوانین اولیه داستاننویسی ایراد داره. ما تو دوتا فیلم بهبود حال Bucky رو دیدیم، تغییرش از وینتر سولجر به دوست قدیمی و صمیمی استیو رو شاهد بودیم. بنابراین نشون دادن اعترافش به یک آدم رندم بار احساسیای نداره، چون من میدونم این آدم عوض شده. اتفاقی که برای قهرمانهای داستان افتاده اینطوریه: کاراکترها تو مجموعه اصلی MCU پله به پله رشد داشتند، سریال اومد یک پله بردشون عقب و دوباره برشون گردوند سر جایی که بودند. مسلما به این نمیگن «رشد»
کل داستان میراث سپر و اینکه یک کاراکتر رنگین پوست قهرمان باشه زورکی، الکی، مسخره و بدون هیچ تعرض واقعیه. اولا که ما تو همین یونیورس رودی رو داریم که یک فرمانده ارتش ارشده. ثانیا این racismای که سریال میخواد بهش بپردازه کجاست؟ مردم که طرفدار اونجرهان، فالکون رو میشناسن، دوستش دارن. دقیقا خودش رو میخواد به کی یا چی ثابت کنه؟ دقیقا صحنههایی که مردم داشتن کف و سوت میزدند و دیالوگهای کرینجی ادا میکردند، من رو یاد فیلمهای چیپ تایلر پری میانداخت. قسمت اصلی و تلخ قضیه اینه که این خیلی برداشت سطحی و غلطی از مسئله نژادپرستی در آمریکا بود که واقعا وجود داره. یعنی حتی تو هدف اصلیشون هم موفق نبودند.
نه داستان flag Smashers منطقیه و بجایی میرسه، نه رهبرشون کارلی هیچوقت از یک استریوتایپ رادیکال دیوانه خارج میشه و تبدیل به کاراکتر میشه، نه اهدافشون، جهانبینیشون یا اقداماتشون منطقی رو دنبال میکنه.
و واقعا افتضاح آخر معرفی کارتر به عنوان Power Broker بود که من خدا خدا میکردم یک ذره عقل داشته باشن و ببینند چقدر قابل پیشبینی و گنده این تصمیم. هیچی، مطلقا هیچکدوم از کارهایی که شارون تو سریال انجام داده با این معرفی منطقی نیست و حتی پلاتهوله (چرا باید با خلافکاریهای دونپایهای که میشناسنش و حساب میبرن ازش درگیر بشه؟ چرا باتروک رو برای کشتن فالکون بفرسته کمک کارلی؟ چرا اصلا وقتی یکی از اربابهای جرم و جنایت دنیاست و اینقدر قدرتمنده، خلافکارهای دیگه اینقدر ازش حساب میبرن باید خودش وارد ماجرا بشه و بره تو کاور، در حالیکه میتونه افراد تحت نفوذش رو برای سرقت رازهای دولتی بذاره سر کار
سینماتوگرافی و تدوین رو هم که حرفش رو نزنیم. وسط یک مبارزه کلیدی که بار احساسی داره، دائم جامپ کات کردن به مکالمه تلفنی دو نفر واقعا احمقانهس. ورود واکر و دوست شدنش با افرادی که اپیزود قبلی داشتن در حد مرگ کتکش میزدن احمقانهاس. اینکه کل سریال به این سمت کاراکتر رو ببری که بالاخره تصمیم بگیره این نقش رو به عهده بگیره (پوشیدن لباس کپ) و دقیقا تو اپیزود آخر صحنهای که بالاخره انتخاب میکنه رو اسکیپ کنی… احمقانهس
You get me dude ?این جریان شارون خدایی خیلی جوکه!
اول اینکه چیزی که Tease کردن چیز نامعلومی بود و زیاد جذابیتی نداشت، اصلا بگن الان این بشر تغییر کرده بازم رفتارش توی فیلم های کاپیتان امریکا رو منطقی جلوه نمیده! بنظرم حداقل یا میتونن بگن این جاسوس دو جانبه ایی چیزیه، یا از اول ویلین بوده.
کلا تصمیمی با این کرکتر گرفتن سریال که سهله توی خود فیلم هاشون هم پلات هول ایجاد میکنه.
وقتی که میخوای همچین توییست بزرگی بزنی باید یک پایه عقلانی داشته باشه، نه اینکه اینقدر یهویی و بی پایه و اساس باشه.
الان Armor Wars رو Tease کردن؟ اون سریال ارزشش رو داشت تا کرکتر این رو به لجن بکشن؟
Doneدوستان چرا یه تاپیک MCU نداریم که بدون اسپویل حرف بزنیم؟