Anakin
کاربر سایت
داستان اسکوبار نیست و ضعیفتره نسبت به دو فصل دیگهآقا من 3 سال پیش narcos دیدم بعد فصل 2 گذاشتم کنار به نظرتون فصل 3 ارزش داره یا نه؟
داستان اسکوبار نیست و ضعیفتره نسبت به دو فصل دیگهآقا من 3 سال پیش narcos دیدم بعد فصل 2 گذاشتم کنار به نظرتون فصل 3 ارزش داره یا نه؟
با اینکه داستان پابلو نیست بنظرم چیزی از فصل قبلی کمتر نداره اگه بهتر نباشه، من که خیلی لذت بردم.آقا من 3 سال پیش narcos دیدم بعد فصل 2 گذاشتم کنار به نظرتون فصل 3 ارزش داره یا نه؟
اره حتماسلام
گراویتی فالز رو شروع کنم؟
کمدی داره؟
کلا به نظرم نصف بیشتر این ایپزود بیخود بود . بعد 3 اپیزود طوفانی اون هم درست یک قسمت قبل از پایان سریال این حجم از بطالت وقت عجیب بود براماین قسمت Falcon and Winter soldier قسمتی بود که قبل شروع سریال، چند بار دیدم که سازندگان دارن هایپ میکنن "منتظر قسمت 5 باشید" و "قسمت 5 بهترین چیزیه که مارول درست کرده" و "قسمت 5 بهترین اپیزود ماست" و "قسمت 5 ..." و ...
منتظر بودم یسری اتفاقات شدیدا mind blowing رخ بده بعد به اپیزودی رسیدیم که بجز 5 دقیقه اولش هیچ هیجانی نداشت
البته اتفاقا شخصا این قسمتو بیشتر از همه قسمتا دوست داشتم. شاید باورتون نشه ولی خط داستانی فالکون و ساخت قایقشون و اینترکشنش با WS واقعا جذاب بود (یاد اواخر RDR 2 افتادم )
همچنین فالکون این قسمت خیلی خیلی بهتر شد.
اون Cameo این قسمت جالب هم بود ولی در حد یک cameo بود برای این هم خیلی تیز کردن ولی چیز ارضا کننده ای نبود هرچند بنظر قراره یک نقش خیلی بزرگ رو توی ادامه MCU ایفا کنه. و همچنین قرار بوده ابتدا توی فیلم بلک ویدو معرفی شه ولی خب به دلیل کرونا نمیتونن فیلم برداریش کنن و معرفیش میاد به این فیلم. (بنظر توی اون فیلم دیگه حضور نداره ). جولیا لویی درایفوس از همین اول جذاب نشون داد کاراکترو...
تنها علامت سوال قسمت برام اون 10 ثانیه حضور شارون کارتر بود ...
نکنه شارون power brooker معروفه؟؟ هولی شعت...
در کل این قسمتو دوست داشتم. شاید نه در حد تعریف و تمجیدای سازندگانش، ولی بنظرم جذابیت خاصی داشت. بر خلاف بقیه اثر های مارول قابل لمس تر بود و به کاراکتر ها خیلی خیلی بهتر پرداخته شد. مخصوصا خود فالکون و WS
پ.ن. فقط بولد کردن و شعاری کردن ظلم به سیاه پوستاش رو اعصابه :/
خرج چی شده دقیقا؟ بازیگراشو انگار از توی جوب پیداکردن اوردن. حداقل میرفتن یکی دوتا ستاره میوردن اینهمه هزینه کردن.465 میلیون ناقابل هزینه یک فصل سریال ارباب حلقه ها شده...
دقیقا حس منم همینهمن از قسمت جدید The Falcon and the Winter Soldier اصلا خوشم نیومد! Payoff های داستان بشدت meh بودن. این صحنه های وسط اپیزود رو اگه همون اپیزود های اول میذاشتن اینقدر به Pacing داستان صدمه وارد نمیکرد.
الان یک قسمت مونده و هیچ هیجانی نسبت به ادامه داستان ندارم.
کاملا موافقم!دقیقا حس منم همینه
من حتی نمیتونم بگم این بخش داستان سریال بده یا این کاراکتر نچسبه یا هر چی، ایراد نمیتونم بگیرم ولی دقیقا مشکلم اینجاست از هیچی تعریف هم نمیتونم بکنم. وقتی بهترین و خاطرهانگیزترین بخش سریال تا اینجا، بیست ثانیه رقص زیمو بوده مشخصا سریال آبکیای ساختن. درام کاراکترها اصطلاحا hamfisted و زورکیه چون برای واندا، ما هیچوقت تمرکز نکرده بودیم روی این کاراکتر و غصهها و دردهای شخصیش. باکی ۲تا فیلم کامل مرکز توجه بود. خب الان من خیلی باید ذوق کنم که دورا میلاجه تو دست باکی یک مکانیزم fail-safe گذاشته بودن؟
یا حتی خط داستانی کاپیتان جدید و میراث سپرش هم لوس و بیهیجانه. راسل خوب بازی میکنه ولی واقعا من نمیتونم حس خاصی به ماجرا داشته باشم.
همه اینها هم برمیگرده به ۲تا نکته کلیدی:
۱) داستانسرایی محدود بدون عواقب... که شما یک خط داستانی هر چقدر شلوغ مینویسید، ولی نهایتا وضعیت کاراکترها اول داستان با آخر داستان فرقی نداره. آخر End game سم کاپیتان جدید بود و باکی هم همراهش، الان هم همونه. جدی اگر این سریال کلا وجود نداشت چیزی از دنیای MCU ناقص نمیموند. دقیقا برای وانداویژن هم همین صادقه. کل هدف نهایی واندا ویژن که افسارگسیختگی واندا و شروع ماجرای multiverse بود رو میشه تو پنج دقیقه اول Dr Strange نشون داد
۲. این سیاست جذب مخاطبی که پیش گرفتن و به چیزهای خیلی بزرگ mind-blowing اشاره میکنن ولی تهش صرفا فقط طعمه جذب مخاطبه. دوباره تو WV همه از حضور مفیستو یا نایتمر مطمئن بودن. وقتی پیتر اوانز اومد همه اشک شوق میریختن که یس X-Men! لوسترین افشای سریال که کاراکتر آگاتا بود رو همه از همون اپیزود یک در جریان بودن به لطف یوتوب و ویدیوهای آنالیز و ایستراگ
اینجا هم دقیقا همون وضعه. میرن شهر مادریپور بدون حتی یک اشاره کوچیک به شانگ چی یا ده حلقه. پاور بروکر یا حتی دکتر مالوس رو tease میکنن، young avengers رو تیز میکنن، thunderbolts رو tease میکنن ولی نهایتا تنها چیزی که نشون میدن داستان آبکی اصلی سریاله