TV Center

یا سازنده ها توانایی اش رو ندارن یا آثار نیل گیمن بر خلاف موفقیت اشون تو دنیای ادبیات در دنیای فیلم و سریال توفیقی پیدا نمی کنند . یادش بخیر چه شوقی داشتم قبل ساخته و پخش شدنش . ترکیب برایان فولر بعد هانیبال و در اوج با نیل گیمن و البته حضور یان مک شین دلایل خوبی برای هایپ شدن بود ولی خود سریال با تمام نکات مثبت اش یک جاهایی اش می لنگید که باعث شد ادامه اش ندم. این از این سریال . از اون good omens که بر اساس یک کتاب دیگه ی گیمن ساخته شده هم امیدی به ادامه اش نیست .

بهترین بخش قسمت ۳ فالکون و وینتر سولجر

xnww_zemo-dance.gif

آخرین ویرایش:
بهترین بخش قسمت ۳ فالکون و وینتر سولجر

xnww_zemo-dance.gif
اپیزود چهارم یا چگونه با یک اپیزود دو شخصیت فرعی و نخودی یک فیلم 2 ساعته رو به لول جدیدی از شخصیت پردازی ببریم . کاراکتر زیمو رسما از یک اسم معمولی تو سیویل وار به یکی از شخصیت های جذاب تبدیل شده که پتانسیل داره لوکی بعدی mcu بشه

بعد از دو اپیزود meh و خیلی معمولی بالاخره جذاب شد Falcon & the Winter Soldier
اولا خیلی با بازی دنیل برول حال نکردم :دی یک خشکی خاصی داره که نمیدونم مال نقششه یا مشکل از بازیگره :دی
دوما شرون کارتر :x \m/ چقدر من با این بشر حال میکنم و آندرریت ترین کاراکتر mcu عه :دی
سوما هرچقدر سباستین استن خوب داره بازی میکنه، کاراکتر فلکون واقعا واقعا نچسبه :/

درکل این قسمت نشون داد خیلیم الکی نیست سریال و قراره مهم و جذاب باشه :دی

دارم سریال Deadwood رو نگاه میکنم. سلوبرن تر از Hell On Wheels هه اما داره جالب میشه.

پ.ن: از بین 200 کلمه از حرفشون، 160 تاش فحشه!
کلا بیشتر بر پایه درام و روابط بین کاراکتر ها می چرخه تا اکشن و درگیری و هیجان. بین 160 تا فحش هم اکثرش یک کلمه است که به شکل خیلی خفنی با لحجه خاصی توسط یان مک شین گفته میشه :)) . کلا سریال رو باید به خاطر اون دید. تو نقش ال سورنجن گل کاشت

دیگه یکم از سریال دور شدم. تازه کشفش کردم :D . تو این تاپیک هم کم دیدم درباره اش صحبت بشه . شاید تک و توک اسمش اومده باشه . دیگه فصل آخرش هم به زودی پخش میشه فرصت خوبی بود معرفی اش کنم .

شهریور ۹۵ شروع کردم به دیدنش. سطح خیلی خوب بوده که آمازون لج باز تونسته برای هفت فصل نگهش داره. فصل اول،دوم و چهارم بهترین فصلاش هستند.

• Like
Reactions: barneysawyer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• mla
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or