TV Center

بهترین بخش قسمت ۳ فالکون و وینتر سولجر

xnww_zemo-dance.gif

آخرین ویرایش:
بهترین بخش قسمت ۳ فالکون و وینتر سولجر

xnww_zemo-dance.gif
اپیزود چهارم یا چگونه با یک اپیزود دو شخصیت فرعی و نخودی یک فیلم 2 ساعته رو به لول جدیدی از شخصیت پردازی ببریم . کاراکتر زیمو رسما از یک اسم معمولی تو سیویل وار به یکی از شخصیت های جذاب تبدیل شده که پتانسیل داره لوکی بعدی mcu بشه

بعد از دو اپیزود meh و خیلی معمولی بالاخره جذاب شد Falcon & the Winter Soldier
اولا خیلی با بازی دنیل برول حال نکردم :دی یک خشکی خاصی داره که نمیدونم مال نقششه یا مشکل از بازیگره :دی
دوما شرون کارتر :x \m/ چقدر من با این بشر حال میکنم و آندرریت ترین کاراکتر mcu عه :دی
سوما هرچقدر سباستین استن خوب داره بازی میکنه، کاراکتر فلکون واقعا واقعا نچسبه :/

درکل این قسمت نشون داد خیلیم الکی نیست سریال و قراره مهم و جذاب باشه :دی

دارم سریال Deadwood رو نگاه میکنم. سلوبرن تر از Hell On Wheels هه اما داره جالب میشه.

پ.ن: از بین 200 کلمه از حرفشون، 160 تاش فحشه!
کلا بیشتر بر پایه درام و روابط بین کاراکتر ها می چرخه تا اکشن و درگیری و هیجان. بین 160 تا فحش هم اکثرش یک کلمه است که به شکل خیلی خفنی با لحجه خاصی توسط یان مک شین گفته میشه :)) . کلا سریال رو باید به خاطر اون دید. تو نقش ال سورنجن گل کاشت

دیگه یکم از سریال دور شدم. تازه کشفش کردم :D . تو این تاپیک هم کم دیدم درباره اش صحبت بشه . شاید تک و توک اسمش اومده باشه . دیگه فصل آخرش هم به زودی پخش میشه فرصت خوبی بود معرفی اش کنم .

شهریور ۹۵ شروع کردم به دیدنش. سطح خیلی خوب بوده که آمازون لج باز تونسته برای هفت فصل نگهش داره. فصل اول،دوم و چهارم بهترین فصلاش هستند.

• Like
Reactions: barneysawyer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or