View attachment QoxSrhfQBnnzAfYT.mp4Elden ring تا 5 سال خبری ازش نمیشه، و الی آخر...
نویسنده انگیزش شهرت و پوله تا هنرشو ( تقلید از تاکلینبه این GRRM واقعا امید ندارم.
وقتی میگن قرارداد 5 ساله بسته، یعنی 5 سال HBO سریالی نمیده با این باباکتاب 6مش نخواهد آمد، Elden ring تا 5 سال خبری ازش نمیشه، و الی آخر...
مردک تو برو کتابتو تموم کن 6-7 ساله داری امروز فردا میکنی![]()
بزرگوار شما اکانت نتفلیکس داشته باشی، واسه چی باید با idm دانلود کنی؟آقا یه سوال با اک netfilix و idm میشه دانلود کرد مثلا کیفیت 1080 اینطورا
مثه این که شایعه شده miami vice میخواد ساخته بشه (شاید همزمان با gta اومد)
کلا اکشو ندارم بدونم چطوریهبزرگوار شما اکانت نتفلیکس داشته باشی، واسه چی باید با idm دانلود کنی؟
من آخرش هم نفهمیدم که چرا توی ایران باید اکانت نتفلیکس خرید!کلا اکشو ندارم بدونم چطوریه
ولی داشتم فکر میکردم مثلا این 1 ماه ها یا هکیا رو بگیرم برم دانلود با کیفیت خوب
حالا من خودمم دانلود میکنم همیشه و اکانتشو نگرفتم تاحالا اما اکثرا فک میکنم برای تماشا روی تلویزیونای هوشمند میگیرن، خیلیا حوصله دانلود ندارنمن آخرش هم نفهمیدم که چرا توی ایران باید اکانت نتفلیکس خرید!تقریباً هر چیزی توی نتفلیکس هست رو میشه مجانی با کیفیتهای مختلف دانلود کرد دیگه.
برای فرار از آتش جهنم (به خاطر کپیرایت) سراغ نتفلیکس میرین یا علت دیگهای داره؟!![]()
نه مثه یوتیوب تولبار idm بیاد گوشه تصویر بشه دانلود کردنمیدونم شوخیه یا جدی پستت، علیایحال ??
نتفلیکس یک سرویس استریم فیلم و سریاله، اکانت میسازید، اشتراک ماهانه (۱۵ دلاره اگر اشتباه نکنم) پرداخت میکنید، هر چقدر دلتون میخواد در ماه فیلم و سریال میبینید. کاتالوگش هم شامل فیلمها و سریالهای سایر networkها و محصولات ساخت خودشه. چیزی هم به اسم دانلود و خرید فیلم/سریال نداره.
استریم کردن جذابه آخه واقعاً. اینکه دنگ و فنگ لینک پیدا کردن و مستقیم کردن و… رو نداره.من آخرش هم نفهمیدم که چرا توی ایران باید اکانت نتفلیکس خرید!تقریباً هر چیزی توی نتفلیکس هست رو میشه مجانی با کیفیتهای مختلف دانلود کرد دیگه.
برای فرار از آتش جهنم (به خاطر کپیرایت) سراغ نتفلیکس میرین یا علت دیگهای داره؟!![]()
نه نمیشهنه مثه یوتیوب تولبار idm بیاد گوشه تصویر بشه دانلود کرد
نه این که خوده نتفلیکس بزنه دانلود
فیلممو و نماوا کپی از همین نتفلیکس و hulu ایناست
من فقط خواست ببینم میشه مثلا بری اکانت بگیری
بعد تو پلیرش مثلا بزنی رزلووشن 1080
بعد با تولبار کنار پلیر (مثه یوتیوب) میشه دانلود کرد یا نه
دهنه ما سرویس شد این سریال miami vice کیفیت 1080 ندیدیم
نه تورنت نه سایتای خارجی و ایرانی
فقط یه سایتیه پولیه که برای 3 ماه 70 ت میگیره دیدم نمیرزه
سی نما - دانلود سریال Miami Vice 1984
اون آخرشو نفهمیدمنمیدونم جریان این نتفلیکس چیه که هر دختر پسری میبینی نتفلیکس نتفلیکس میکنه
یکی به ما پیرمردا بگه این نتفلیکس چیه که افتاده تو دهنه مردم (حس پیرمردا بهم دست داده)