TV Center

به این GRRM واقعا امید ندارم. :دی
وقتی میگن قرارداد 5 ساله بسته، یعنی 5 سال HBO سریالی نمیده با این بابا :دی کتاب 6مش نخواهد آمد، Elden ring تا 5 سال خبری ازش نمیشه، و الی آخر...

مردک تو برو کتابتو تموم کن 6-7 ساله داری امروز فردا میکنی :D

به این GRRM واقعا امید ندارم. :D
وقتی میگن قرارداد 5 ساله بسته، یعنی 5 سال HBO سریالی نمیده با این بابا :D کتاب 6مش نخواهد آمد، Elden ring تا 5 سال خبری ازش نمیشه، و الی آخر...

مردک تو برو کتابتو تموم کن 6-7 ساله داری امروز فردا میکنی :D
نویسنده انگیزش شهرت و پوله تا هنرشو ( تقلید از تاکلین:-":D ) رو به بهترین نحو بروز بده
به جفتش رسیده دیگه انگیزه ای نداره منتظر نباشید

قسمت دوم فالکو و وینتر سولجر خیلی خوب بود. قشنگ بهترم شده بود نسبت به اولی. دیالوگا خیلی خوب و جالب بودن + طنز کاملا مناسب و به جا که یخ نمیزنی بعد از شنیدنشون :D فایت سینش هم خوب بود و در کل بهتر و جالبتر ازون چیزی هستش که انتظار داشتم و ظاهرا قراره بهترم بشه و سورپرایزمون کنه. مارول همچنان سربلند نگهمون داشته :D

آقا یه سوال با اک netfilix و idm میشه دانلود کرد مثلا کیفیت 1080 اینطورا
مثه این که شایعه شده miami vice میخواد ساخته بشه (شاید همزمان با gta اومد)

آقا یه سوال با اک netfilix و idm میشه دانلود کرد مثلا کیفیت 1080 اینطورا
مثه این که شایعه شده miami vice میخواد ساخته بشه (شاید همزمان با gta اومد)
بزرگوار شما اکانت نتفلیکس داشته باشی، واسه چی باید با idm دانلود کنی؟

• Smile
Reactions: kamivh1
کلا اکشو ندارم بدونم چطوریه
ولی داشتم فکر میکردم مثلا این 1 ماه ها یا هکیا رو بگیرم برم دانلود با کیفیت خوب
من آخرش هم نفهمیدم که چرا توی ایران باید اکانت نتفلیکس خرید! :دی تقریباً هر چیزی توی نتفلیکس هست رو میشه مجانی با کیفیت‌های مختلف دانلود کرد دیگه.
برای فرار از آتش جهنم (به خاطر کپی‌رایت) سراغ نتفلیکس میرین یا علت دیگه‌ای داره؟! :دی

فالکون و وینترسولجر ادای دینیه به وینترسولجری که بعد برگشتنش حکم هویجو داشت! :D
چقدر خوبه این بشر مخصوصا با بازی سباستین استن!ای کاش داستان طوری پیش بره که این جایگزین استیو بشه و اگرم نشد حداقل نقش بیشتری تو فازهای آینده مارول داشته باشه!

• Like
Reactions: Destro
من آخرش هم نفهمیدم که چرا توی ایران باید اکانت نتفلیکس خرید! :D تقریباً هر چیزی توی نتفلیکس هست رو میشه مجانی با کیفیت‌های مختلف دانلود کرد دیگه.
برای فرار از آتش جهنم (به خاطر کپی‌رایت) سراغ نتفلیکس میرین یا علت دیگه‌ای داره؟! :D
حالا من خودمم دانلود میکنم همیشه و اکانتشو نگرفتم تاحالا اما اکثرا فک میکنم برای تماشا روی تلویزیونای هوشمند میگیرن، خیلیا حوصله دانلود ندارن :D مخصوصا این چند وقت که گند زدن تو سایتای قدیمی و اکثرا شده سانسور شده.
باز به نتفلیکس پول بدی بهتره تا به اون دوتا لاشخور ایرانی که هر چی بلا سر سایتای فیلم اومده بخاطر اوناس :D

نمی‌دونم شوخیه یا جدی پستت، علی‌ای‌حال ??‍♂️

نتفلیکس یک سرویس استریم فیلم و سریاله، اکانت می‌سازید، اشتراک ماهانه (۱۵ دلاره اگر اشتباه نکنم) پرداخت می‌کنید، هر چقدر دلتون میخواد در ماه فیلم و سریال می‌بینید. کاتالوگش هم شامل فیلم‌ها و سریال‌های سایر networkها و محصولات ساخت خودشه. چیزی هم به اسم دانلود و خرید فیلم/سریال نداره.
نه مثه یوتیوب تولبار idm بیاد گوشه تصویر بشه دانلود کرد
نه این که خوده نتفلیکس بزنه دانلود
فیلممو و نماوا کپی از همین نتفلیکس و hulu ایناست
من فقط خواست ببینم میشه مثلا بری اکانت بگیری
بعد تو پلیرش مثلا بزنی رزلووشن 1080
بعد با تولبار کنار پلیر (مثه یوتیوب) میشه دانلود کرد یا نه

من آخرش هم نفهمیدم که چرا توی ایران باید اکانت نتفلیکس خرید! :D تقریباً هر چیزی توی نتفلیکس هست رو میشه مجانی با کیفیت‌های مختلف دانلود کرد دیگه.
برای فرار از آتش جهنم (به خاطر کپی‌رایت) سراغ نتفلیکس میرین یا علت دیگه‌ای داره؟! :D
استریم کردن جذابه آخه واقعاً. اینکه دنگ و فنگ لینک پیدا کردن و مستقیم کردن و… رو نداره.
بعلاوه آدم گاهی اوقات نمیدونه دلش میخواد چی ببینه، همون که یک چرخی بزنه و خود برنامه بهت توصیه بده بالاخره یچیزی پیدا می‌کنی، شاید حتی یک فیلم یا سریال کمتر شناخته‌شده پیدا کنه آدم که خیلی به دلش بشینه. اگر دانلود باشه باید دقیقا بدونی چی میخوای ببینی، از شب قبلش حداقل دانلود کرده باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or