من چون کلا به فانتزی، استیمپانک و ترس لاوکرافتی علاقه دارم همون موقع که اومد نگاهش کردم. المانهای فانتزیش نسبتا ضعیفه ولی در مجموع سریال بدی نیست. کست خوبی داره، روند داستان بعد یکی دو اپیزود میافته رو غلتک و production value و اتمسفر سریال خیلی کمک میکنه به لذت بردن ازش. ۲-۳تا تویست جالب هم داره.
بخوام نمره بدم در حد ۶.۵/۱۰ برای مواقعی که سریالی نمونده میشه ازش لذت برد
Raised by wolves چقدر بد بود. بی نهایت نچسب و غیر جذاب. یکی از معدود سریالا و فیلمایی که هیچ چیزش واسم جذاب نبود. کلا به این نتیجه رسیدم که اخیرا فقط قفلی زدم رو فیلم و سریال بد
واکنش های اولیه به قسمت اول The Falcon and The Winter Soldier منتشر شده و مثبته.
البته کلا نمی شه هیچ وقت روی واکنش های اولیه حساب کرد.
سریال حال و هوای همون MCU رو داره. ترکیبی از اکشن و کمدی.
دو فصل اولش رویایی بود بطور خیلی غیر منطقی درگیرش شده بودم! کارکترهای جذاب، پیچش داستانی خفن و موسیقی متن عالیِ "Bear McCreary" که پیشتر تو دو نسخه پایانی کلاورفیلد از هنرنمایی ایشون لذت برده بودم و شاید یکی از انگیزه هام واسه تماشای این سریال بود.
فصل سوم یه مقدار افت کرد ولی فصل های 4 و 5 دوباره جذاب شد و ایکاش همون فصل 5 سریال تموم میشد.
در کنار مبارزات تن به تن که یکی از مضحک ترین موارد تمام فیلم ها و سریال هاست، این قضیه بازگشت کارکترها از مرگ یا عضو مصنوعی اصلن برام قابل هضم نبود!
لحظه مرگ فیتز یکی از احساسی ترین لحظات سریال واسم بود ولی داستان پیدا کردن نسخه دیگه ی فیتز کاملا لوث ـش کرد.
دو فصل اولش رویایی بود بطور خیلی غیر منطقی درگیرش شده بودم! کارکترهای جذاب، پیچش داستانی خفن و موسیقی متن عالیِ "Bear McCreary" که پیشتر تو دو نسخه پایانی کلاورفیلد از هنرنمایی ایشون لذت برده بودم و شاید یکی از انگیزه هام واسه تماشای این سریال بود.
فصل سوم یه مقدار افت کرد ولی فصل های 4 و 5 دوباره جذاب شد و ایکاش همون فصل 5 سریال تموم میشد.
در کنار مبارزات تن به تن که یکی از مضحک ترین موارد تمام فیلم ها و سریال هاست، این قضیه بازگشت کارکترها از مرگ یا عضو مصنوعی اصلن برام قابل هضم نبود!
لحظه مرگ فیتز یکی از احساسی ترین لحظات سریال واسم بود ولی داستان پیدا کردن نسخه دیگه ی فیتز کاملا لوث ـش کرد.
دوستان یه سریال معرفی کنید که تیمی یا گروهی باشه که برعلیه شَر مبارزه میکنن...ازین رومنس هایی که فن ها شیپ میکنن هم داشته باشه اکشن هم باشه که دیگه چه بهتر
فصل سوم Paradise P.D رو از دست ندید. اگه هم کلا ندیدید که حتما از فصل اول شروع کنید.
یک سریال کارتونی از تیم سازنده های Brickleberry با شوخی های بسیار سمی و البته +18
البته شخصیت اصلی کتابی که قراره تیم «جاستیفاید» ازـش اقتباس کنه (City Primeval: High Noon in Detroit) ریموند کروزه، و ریلن گیونز اصلاً حضور نداره؛ ولی از اونجایی که توی «جاستیفاید» به مافیای دیترویت هم پرداختن، احتمالش هست تیموتی اُلیفانت برگرده در هر صورت، چه شود