TV Center

تا قسمت ۴ به نظرم سریال فالکون و سرباز زمستانی تو یه لول دیگه ای از کارای مارول قرار میگیرن!
و برخلاف پیش بینیا که خیلیا میگفتن یه اکشن تو خالی دیگه از ماروله بنظرم سریال جذاب و پرمحتوایی هست که فقطم اکشن نداره!
مهمترین اتفاق سریالم فضا دادن به سباستین استن و نقشش هست که نشون داد چقدر پرپتانسیله مخصوصا قسمت چهارم که احساساتیه قشنگ!
و قسمت ۴ نشون داد چندقسمت بعدی چه طوفانی قراره راه بیوفته!
فقط این وسط هیچجوره نمیشه با فالکون کنار اومد یه ترند راه بندازیم بگیم اگه قراره کاپیتان بعدی این بشه اصلا کاپیتان نخواستیم! :D
و نکته جالب و قشنگ اینه که اشاره های قشنگی به میراث استیو راجرز میشه و حالا که نیست واقعا نبودش حس میشه قشنگ!

Fleabag فصل 3 ـی در کار هست یا کلا کنسل کردن؟
همون فصل دو شم قاچاقی ساختن :D قرار بود یک فصل باشه. که ایده خفن به دستشون میرسه و میسازن ولی فصل دوشم یک پایان کامله برای سریال :D
در نتیجه فصل سه ای در کار نیست متاسفانه :(

واقعا فالکون قسمت 4 برای خودش فیلم سینمایی بود ... یعنی هیجان خالص بود و چیزی ساخته بودن که هیچوقت توی اونجرز ها نمیشد به این خوبی درش آورد اون هم روابط بین کاراکتر هایی هست که همیشه تو حاشیه بودن. شدیدا از اینکه فقط 6 قسمت داره ناراحتم و عمیقا دوست دارم فصل دومی هم داشته باشه.

پ.ن: خدا میدونه لوکی چقدر قراره بترکونه دیگه ...

همون فصل 2 هم قرار نبود ساخته بشه. توی اوج کنار رفت و جاودانه شد :D

تئاترش رو دیدی؟
فصل دو رو هنوز 2-3 قسمت آخرش ندیدم نمیدونستم پایان داره، چون بیس سریال اینقد خوب هست فک میکردم حداقل 4-5 سیزن تو برنامشون بوده ولی کنسل شده :D
این تئاترشو از کجا میتونم ببینم؟

فصل دو رو هنوز 2-3 قسمت آخرش ندیدم نمیدونستم پایان داره، چون بیس سریال اینقد خوب هست فک میکردم حداقل 4-5 سیزن تو برنامشون بوده ولی کنسل شده :D
این تئاترشو از کجا میتونم ببینم؟

لینکاش در سایت YIFY در دسترسه. شاید تو سایت های فارسی هم باشه!

مثلا این:
National.Theatre.Live.Fleabag.2019.1080p.AMZN.WEBRip.DDP2.0.x264-NTG[TGx]

shameless هم تموم شد
پایان نسبتا خوب بود هرچند هوادارا خیلی راضی نبودن
من صرفا دوست داشتم فرانک اخر سر کنار خانوادش بمیره نه تو بیمارستان
سریال بالا پایین زیاد داشته ولی برای من بهترین سریال کمدی بود که تا الان دیدم
فرانک هم بهترین کارکتر رو مخ دوست داشتنی تاریخه، دلم براش تنگ میشه=((

بعد از سالها و از بی سریالی (درواقع کمبود سریال درست حسابی و با کیفیت) مجددا دِ وایر رو از سیزن یک استارت زدم!
و همچنان بر این عقیدم که بعد از گذشت چیزی حدود یکی دو دهه، سریالی رو دست این شاهکار نیومده
همه چیز بسیار باورپذیره و به نظرم جزو معدود سریال هایه که نه تنها افت نمیکنه ، بلکه عین یک طعمه آدمو دنبال خودش میکشونه!

thewire-449x304.jpg

بعد از سالها و از بی سریالی (درواقع کمبود سریال درست حسابی و با کیفیت) مجددا دِ وایر رو از سیزن یک استارت زدم!
و همچنان بر این عقیدم که بعد از گذشت چیزی حدود یکی دو دهه، سریالی رو دست این شاهکار نیومده
همه چیز بسیار باورپذیره و به نظرم جزو معدود سریال هایه که نه تنها افت نمیکنه ، بلکه عین یک طعمه آدمو دنبال خودش میکشونه!

الحق که حق گفتی در مورد این سریال شاهکار - هنوز که هنوزه لذتی که موقع دیدن قسمت هاش رو میبردم یادمه - عالی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or