TV Center

خب «بیل را بکش» هم به معجون قورباغه اضافه گردید!

تیتراژ = کپی از ترو دیکتیو
قسمت اول = برداشت آزاد از فیلم نفرت
قسمت دوم = موقعیت کاراکتر اصلی همانند فیلم بیل را بکش، تیپ نوید و لحن صحبتش عین والتر وایت، فضای بیابانی = بریکینگ بد!
قسمت سوم =؟؟؟

خب «بیل را بکش» هم به معجون قورباغه اضافه گردید!

تیتراژ = کپی از ترو دیکتیو
قسمت اول = برداشت آزاد از فیلم نفرت
قسمت دوم = موقعیت کاراکتر اصلی همانند فیلم بیل را بکش، تیپ نوید و لحن صحبتش عین والتر وایت، فضای بیابانی = بریکینگ بد!
قسمت سوم =؟؟؟

فصل سوم اگر اشتباه نکنم بد نبود . ولی فصل دوم رو کامل اسکیپ کنین ، بنظرم توهین به شعور مخاطبه در مقایسه با فصل اول . (البته این نظر منه کسی ناراحت نشه اگر از فصل دوم خوشش میاد)
فصل سوم هم خیلی خوب نبود مخصوصا دیگه هرچی به آخراش میرسید شبیه این سریال ایرانیای ifilm میشد:دی

• Like
Reactions: NaViiDii
a teacher هم تموم شد.بر اساس یک فیلمه و کلا ده قسمته که هر قسمت هم کمتر از سی دقیقست.داستانش در مورد یک معلم دبیرستانه ( کیت مارا) که با دانش آموزش (نیک رابینسون) وارد رابطه میشه.اولش رو مثل یه فانتزی نوجوانانه و خیلی معمولی شروع میکنه ولی از یه جایی جهان داستان وارونه میشه و پایان بندی خیلی درست و خوبی هم داره.در مجموع خیلی هوشمندانه تونسته موضوع حساسیت برانگیز و اثراتش روی دو شخص درگیر قضیه رو مطرح کنه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: barneysawyer
a teacher هم تموم شد.بر اساس یک فیلمه و کلا ده قسمته که هر قسمت هم کمتر از سی دقیقست.داستانش در مورد یک معلم دبیرستانه ( کیت مارا) که با دانش آموزش (نیک رابینسون) وارد رابطه میشه.اولش رو مثل یه فانتزی نوجوانانه و خیلی معمولی شروع میکنه ولی از یه جایی جهان داستان وارونه میشه و پایان بندی خیلی درست و خوبی هم داره.در مجموع خیلی هوشمندانه تونسته موضوع حساسیت برانگیز و اثراتش روی دو شخص درگیر قضیه رو مطرح کنه.

خود فیلم که مزخرف و نون خور وضعیت حال حاضر هالیوود بود.

• Like
Reactions: barneysawyer
سلام به همه من سریال crown رو نگاه میکنم رسیدم فصل ۴
در کل خوش ساخت و جالبه و ارزش دیدن داره

Sent from my iPhone using Tapatalk
خیلی کم دیدم اینجا راجع به crown حرف بزنن که شاید به موضوع سیاسی و تاریخی سریال ربط داشته باشه. یکی از خوش ساخت ترین و پرهزینه ترین سریالا

• Like
Reactions: amirhkk
IGN یه لیست ۱۰۰تایی داده از بهترین سریال‌های تمام دوران
تاپ ۱۰ به شرح زیر است:

The Wire
Sopranos
The Twilight Zone
Breaking Bad
Star Trek: Original Series
I Love Lucy
Mad Men
Lost
The Simpsons
Seinfeld

برای یکی مثل من همون ۲تا گزینه اول رو که ببینم لیست دارای اعتبار زیادی میشه و کنجکاو میشم باقی گزینه‌ها رو هم کامل ببینم :D

Top 100 TV Shows of All Time - IGN.com

IGN یه لیست ۱۰۰تایی داده از بهترین سریال‌های تمام دوران
تاپ ۱۰ به شرح زیر است:

The Wire
Sopranos
The Twilight Zone
Breaking Bad
Star Trek: Original Series
I Love Lucy
Mad Men
Lost
The Simpsons
Seinfeld

برای یکی مثل من همون ۲تا گزینه اول رو که ببینم لیست دارای اعتبار زیادی میشه و کنجکاو میشم باقی گزینه‌ها رو هم کامل ببینم :D

Top 100 TV Shows of All Time - IGN.com
به صورت کلی لیست خوبیه. ولی حس می‌کنم بیشتر از کیفیت، بحث تاثیرگذاری مطرح بوده. آخه کدوم عزیزی لاست رو می‌ذاره هشت و لفت اوورز رو می‌ذاره چهل و یک؟ :D
ویرایش: مستر روباتم که نداره. حقیقتا Shame :-"

آخرین ویرایش:
خیلی کم دیدم اینجا راجع به crown حرف بزنن که شاید به موضوع سیاسی و تاریخی سریال ربط داشته باشه. یکی از خوش ساخت ترین و پرهزینه ترین سریالا

من کلا این سریال ها رو میپسندم ( توی هر قسمت در مورد یک اتفاق تاریخی هست )
خیلی خوش ساخته و بیشتر تمایل به نشان دادن واقعیت هست تا تبلیغات برای صاحب crown

Sent from my iPhone using Tapatalk

به صورت کلی لیست خوبیه. ولی حس می‌کنم بیشتر از کیفیت، بحث تاثیرگذاری مطرح بوده. آخه کدوم عزیزی لاست رو می‌ذاره هشت و لفت اوورز رو می‌ذاره چهل و یک؟ :D
ویرایش: مستر روباتم که نداره. حقیقتا Shame :-"

این لیست مال سه چهار سال پیش هست و اگر بر مبنای عصر کنونی باشد، فلیبگ سوگلی تاپ تن نهایی است.
هرلیستی قرار نیست طبق سلیقه صد در صدی ما پیش بره. لفت اورز دیده نشد ولی لاست مخاطب میلیونی در شبکه ملی امریکا داشت. کالچرال ایمپکت سریال دو برابر فرار از زندان و 24 اون موقع بود. البته نقطه مشترک دو کار لیندلوف پایان بندی ناامیدکننده اش هست. این سوپرانو و وایر هم هرسال جاشون رو عوض میکنن. از از رتبه سه پایین تر نمیاین.[/QUOTE]

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Alkazar

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or